Spirit ongetemd, een avontuurlijke film

De liefde voor paarden en avontuur is tijdloos. Ik hoorde zelf nooit bij de “paardenmeisjes” maar ze waren zeker wel aanwezig in mijn klas. Mijn dochter nu van 7 is ook echt gefascineerd door paarden en zo ook Spirit. Deze wereld zit vol stoere meiden en avontuur waar ze gek op is. Spirit ongetemd is de nieuwste film.

Spirit ongetemd

Spirit ongetemd

Als Lucky Prescott door haar tante gedwongen wordt te verhuizen naar een klein stadje in het Wilde Westen is de koppige Lucky absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje . Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden. Wanneer een harteloze paardendrijver Spirit en zijn kudde wil vangen beginnen de vriendinnen aan het avontuur van hun leven om de paarden te redden.

Spirit ongetemd is geschikt vanaf 6 jaar en duurt ongeveer 84 minuten

Thuis voelen

Spirit ongetemd is een avontuur. De hoofdrol is weggelegd voor het eigenzinnige meisje Lucky dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt. Willen we dat niet allemaal? Een fijne plek die als thuis voelt en waar we ons ook echt thuis voelen? Lucky haar moeder is overleden en ze wordt opgevoed door haar tante Cora. Als ze gaat logeren bij haar vader in Miradero ontmoet ze de ongetemde Spirit. Ze raakt bevriend met het wilde paard en daar rolt een bijzondere vriendschap uit.

Uiteraard zijn er veel slechteriken die kwaad in de zin hebben met de paarden. Lucky komt in actie met haar inmiddels vriendinnen Abigail en Pru. Vele spannende scene’s volgen en mensen met hoogtevrees zullen extra in spanning zitten. Spirit ongetemd is zo realistisch en mooi gemaakt dat ook ik op het puntje van mijn stoel zat naast mijn dochter. Naast de mooie thema’s van thuis voelen, vriendschap en moed is het ook gewoon prachtig gemaakt!

Spirit ongetemd

Stoere meiden

Mijn eigen meid heeft tijden erg opgekeken naar stoere meiden, en nog wel. Als kind had ze motorische angst in combinatie met teveel nadenken waardoor ze bij de voorzichtige meiden hoorde. Inmiddels durft ze steeds meer en beginnen stoere meiden steeds meer een voorbeeld te worden voor haar. Met nog net zoveel ontzag kijkt ze maar tegelijk begint ze het ook na te doen. In Spirit ongetemd zitten veel stoere en eigenwijze meiden dus het past geheel bij haar leefwereld.

De film is precies wat je zou en mag verwachten. Het Wilde Westen, meiden en paarden. Plus een spannend avontuur waarin de personages opkomen voor zichzelf. En uit hun comfortzone komen. Tegelijk zit het in een veilig jasje. Het is prachtig gemaakt. De feedback van mijn dochter: “Hele leuke film, vooral dat ze zo hoog voor de maan springt is tof”. Kort maar krachtig! Ze is gek op Spirit en deze film is dan ook goedgekeurd.

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

27 reacties

 1. Wow, dit is mooi voor mijn ‘Paardenmeisje’, mijn kleindochter.
  Haar maak ik hier erg blij mee.
  Ik volg bloglovin, maar heb verder geen Social Media, om privéredenen)
  Ondanks dat waag ik graag een kansje.

 2. Mijn dochtertje is een groot fan van Lucky en Spirit: ik weet niet hoevaak we de hele serie al hebben gezien. Ze heeft de film echter nog nooit gezien, dus dit zou geweldig zijn!

 3. Leuk, ik doe mee voor voor mijn nichtje (en ook een beetje voor mezelf)! In de Kerstvakantie komt ze een aantal dagen bij me logeren en dan kunnen we gezellig samen naar deze film kijken.

 4. Ik loot graag mee voor mijn nichtje, zij is helemaal gek van paarden.

  Ik volg je via Instagram (Truusje26, bericht geliked) en Twitter (@Glambertgirl77, bericht geliked en geretweet).

 5. Geweldig, mijn jongste heeft de set van playmobil bijna compleet en deze DVD zou fantastisch bij haar collectie passen. Mijn oudste is ook echt fan van spirit dus zo maak je al 2 meisjes heel erg blij ermee.

 6. Dat zou mijn dochter Sam geweldig vinden 😊😊, is gek op paarden 🧡💜 Groetjes Anneliese de Waal

 7. Graag doe ik mee, we zijn hier echt 🐎 🐴 paardenfans. Leuk om deze film 🎥 🍿🎞 met ons gezinnetje te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.