Snacken zonder knoeien – een ideale oplossing

De ideale tijdsbesteding van mijn kinderen na schooltijd? Een snack eten op de bank terwijl ze een boek lezen of een filmpje kijken. Maar ja… hoe zorg je ervoor dat ze snacken zonder knoeien? Ze beloven altijd dat ze echt zullen opletten, maar eenmaal in hun eigen wereld vergeten ze dat. De aardbeien komen dan niet altijd IN hun mond en de half afgebeten appels verdwijnen naast het bakje. Gevolg: vlekken in de bank. Gelukkig hebben we nu de ideale snackcup ontdekt van Pura.

Snacken zonder knoeien

Niet alleen voor dreumesen en peuters

De nieuwe Pura lijn is bedoeld voor kinderen die graag zelfstandig willen eten en drinken. De handige Pura my-my snackcup heeft handige handvatten, speciaal gemaakt voor kleine handjes van je dreumes of peuter. Snacken zonder knoeien wordt heel gemakkelijk, omdat de snackcup een flexibele opening bevat. Kaas, worst, komkommer, appel, alles kan er in zonder er uit te vallen. Ook ideaal voor onderweg dus.

Maar niet alleen kleine kinderen willen snacken zonder knoeien. Mijn kinderen zijn heel goed in knoeien namelijk. Ook handen van een zevenjarig kind blijken in de snackcup te passen, want bij ons thuis is het met plezier gebruikt. Daarnaast is het ideaal voor de kinderen in onze familie en vriendengroep. Zelf hebben we veel plastic servies de deur uit gedaan, dus als wij bezoek krijgen is het altijd zoeken hoe we de kinderen hun snack geven. De snackcup van Pura is daar een ideale oplossing voor.

Ook voor oudere kinderen

Snacken en drinken zonder knoeien

De Pura my-my lijn bestaat naast de snackcup ook uit handige bekers die in een handomdraai om te toveren zijn tot tuitbeker. Zo hoeft je kind ook niet meer te knoeien bij het drinken. Het is bijna jammer dat onze kinderen niet meer zo klein zijn, anders had ik die ook zeker gekocht. Want knoeien konden ze als de beste bij het leren drinken. Wel heb ik de drie losse bekers uitgeprobeerd, in prachtige groentinten. Deze bekers komen ook in onze kast, zodat ze beschikbaar zijn voor de peuters in onze omgeving. Ze voelen heel zacht en prettig aan als je ze vasthoudt.

Snacken zonder knoeien

Heel licht en zonder plastic

De Pura lijn bevat geen plastic. Het is gemaakt van 100% medische silicone. Dit betekent dat ze niet alleen plastic vrij zijn, maar ook vrij van PVC, BPA, Phthalaten en lood. Veilig snacken zonder knoeien dus. Ze zijn heel licht en zacht om vast te houden. Je kunt geen hete vloeistoffen gebruiken, maar hij is wel geschikt voor de vaatwasser.

Ik heb gekozen voor de groene variant, maar er zijn meer kleuren verkrijgbaar.

Winactie

Winactie – gaat jouw kind ook snacken zonder knoeien?

Ben jij het knoeien tijdens het snacken ook zat? Wil jouw kleintje ook graag zelf eten? We mogen van de Kleine Giraf een Pura my-my snackcup weggeven.

  • Gefeliciteerd Vanessa!
Footer2 nieuw
Linda
Delen is enorm lief

Linda

Ik ben Linda. Samen met mijn man, twee dochters (2013 en 2015) en onze zoon (2017) woon ik in Meppel. Vier dagen per week werk ik als directeur en orthopedagoog in het basisonderwijs. In mijn vrije tijd yoga en dans ik graag en lees ik veel.

17 reacties

  1. Wat leuk! Ik heb ook van dus kinderen die zo opgaan in hun filmpje dat goed opletten geen optie is. Met inderdaad troep op de bank als gevolg. Dus dit lijkt me superhandig!

  2. Hier maak ik mijn dochter heel blij mee.
    Ik heb om privéredenen geen Social Media, maar volg bloglovin.
    Heel graag loot ik mee.

  3. Met 3 kindjes in huis wordt er af en toe wel eens iets gemorst. Dit leuke kommetje zou dus wel eens handig van pas kunnen komen!

  4. Ach de kids mogen best morsen, geen probleem maar ze zullen het wel moet leren en dat zou hiermee super zijn

  5. Dat zou wel handig zijn voor onze dochter. Een echte knoeipot, eigenlijk gaat het bakje bijna altijd wel om of liggen er overal kleine stukjes. Hopelijk blijft het zo wat netter 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.