Quality time met je partner als je jonge kinderen hebt

De zomervakantie gaat binnenkort van start. Voor de meeste ouders is dit de start van een logistieke nachtmerrie. Zeker als er door beide ouders gewerkt wordt. Dit vergt nogal wat van elkaar. Het is dus belangrijk om eens in de zoveel tijd die privé momenten met elkaar te hebben. Zo blijf je met je partner communiceren en kom je niet in een relatie-sleur terecht. In dit artikel volgen enkele tips om tijdens deze drukke periode toch nog oog voor elkaar te houden. Quality time met je partner is altijd belangrijk!

Een dagje naar de sauna

Niets fijner dan na een drukke werkweek weg te dromen tijdens een massage. Veel sauna’s bieden koppels massages. Ontzettend ontspannend voor jou en je partner om hier een rustig dagje te beleven. Ook een groot pluspunt, no kids allowed. Zo heb je echt even die 1-op-1 tijd met elkaar. De meeste sauna’s zijn weer open. Controleer wel van tevoren de website naar de voorwaarden.

Quality time met je partner

Quality time met je partner – We kunnen weer uit eten

De wereld komt weer van het slot af. Dit betekent dat we weer kunnen genieten van de horecagelegenheden en al haar diensten. Bezoek eens dat restaurant waar jullie het al tijden over hebben. Tegenwoordig kun je al vaak zonder reservering op het terras neerstrijken.  Het ideale moment om bij te praten zonder dat de kinderen erbij zijn. Quality time met je partner hoeft niet ver van huis te zijn, maar kan natuurlijk wel.

Of zoek het avontuur eens op in een andere stad, met of zonder overnachting. Als je je (schoon)ouders lief aankijkt vinden ze het vast geen probleem dat de engeltjes blijven logeren. Zo zie je weer wat van de wereld en creëer je weer nieuwe herinneringen met elkaar. Kijk vooraf wat er te bezichtigen is en waar jullie graag naartoe zouden willen. De quality time met je partner kan een echte boost krijgen tijdens zo’n weekend weg. Misschien kun je nu wel spotgoedkoop dat hotelletje boeken met een speciale actie. Veel ondernemers vieren dat ze weer 100% mogen draaien. Zeker een aanrader om te controleren!

Afbeelding door Free-foto's van Pixabay
Afbeelding door Free-foto’s van Pixabay 

Toch iets gewaagders?

De romantiek is erg belangrijk om in stand te houden. Het is misschien niet meer zo spetterend als in het begin dat is begrijpelijk. Toch is het belangrijk om oog te houden voor elkaars behoeften. Trek de stoute schoenen aan en kijk eens naar het aanbod in seksspeeltjes. Dit kan wat overweldigend zijn. Zeker als je naar bepaald ‘’apparatuur’’ kijkt. Als je je ergens niet comfortabel bij voelt moet je dit zeker communiceren met je partner. Wil je na goed beraad toch een vibrator kopen? Dan bieden veel verkooppunten discrete levering. Zo hoef je niet bang te zijn dat je buren (of kinderen) achter je online-uitgaven komen. Wel zo prettig.

Het aanbod is daarnaast zeer breed. Van cockring tot één wand vibrator. Er zit vast wel iets voor jou en je partner tussen. Een intiem moment met giechels en kriebels is gegarandeerd!

Hoe zorg jij voor quality time met je partner?

Footer3
Delen is enorm lief

Gastblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.