Naïf Care: Cooling After Sun Gel

Ja het is eindelijk weer lekker weer! Soms nog wat warmer en natter in plaats van zonnig en warm, maar het begin van de zomermaanden is echt ingezet. Zo erg zelfs dat ik op een hele warme zondag toch echt even was verbrand. Gelukkig bestaan er vele After Sun producten en had ik de Cooling After Sun Gel van Naïf al in huis.

Cooling After Sun Gel

Na een zonnige dag kan de huis van jou en je kindje  wel wat extra verzorging gebruiken. De Naïf Cooling After Sun Gel kalmeert en verkoelt.

De gel bevat als super Ingrediënten Aloë Vera en Glycerine.  Aloë vera kalmeert, verkoelt en hydrateert waar de Glycerine de huid hersteld. Door deze heerlijke combinatie wordt de roodheid van de huid snel minder.

Door de gelbasis is de cooling after sun gel makkelijk uit te smeren en wordt het goed opgenomen in de huid om daar zijn krachtige werk te gaan doen.

Natuurlijk bevat ook de Naïf Cooling After Sun Gel alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Vrij van schadelijke stoffen zoals PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen of Minerale Olie. De geur is allergeenvrij, dat maakt de Naïf Cooling After Sun gel ook geschikt voor de gevoelige huid.

De test

cooling after sun

Zoals je op de foto is de Cooling After Sun Gel een echte gel die al uitnodigd om op je dorstige droge huid te smeren. Veel mensen vergeten dat de huid je grootste orgaan is en dat je daar extra goed voor moet zorgen.

Zonnebrandcrème van Naïf

Naïf heeft ook een zonnebrandcrème factor 50 in zijn assortiment.  Net als alle andere producten van Naïf bevat de zonnebrandcrème alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Geen schadelijke stoffen zoals PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen of Minerale Olie. De heerlijke geur is allergeenvrij. Dat maakt Naïf zonnebrandcrème ook geschikt voor de gevoelige huid.

Smeer & doneer
Voor iedere verkochte After Sun en zonnebrandcrème doneert Naïf €0,50 aan KWF Kankerbestrijding. Zo draagt elke zonnige dag bij aan de wereldwijde strijd tegen (huid)kanker.

De After Sun €14,95 en de Zonnebrandcrème €19,95 kun je online bestellen in de winkel van Naif Care.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

3 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.