Miller’s Girl, een web van geheimen en verlangens

Wellicht heeft iedereen wel zo een momentje gehad: verliefd op de juf of de meester. Dat kan al gebeuren bij de kleuters. Vaak als je vier-/vijfjarige vraagt met wie ze later gaan trouwen is dat papa/mama of juf/meester. En zelfs later op de middelbare school kan het gebeuren dat je die ene leraar net wat leuker vindt. Toch is daar altijd een grens. Althans dat lijkt mij. Is het niet bij jezelf dan wel bij de leraar. Je kan op je vingers natellen dat het problemen geeft. En toch gebeurt het, overal wereldwijd, keer op keer. Verschillende films zijn er ook al over gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de film ‘A Teacher’ uit 2013. Nu is er een nieuwe film over dit onderwerp verschenen ‘Miller’s Girl’. Lees verder als je kans wil maken op 2 vrijkaarten.

Filmposter

Hier gaat de film Miller’s Girl over

Cairo Sweet is een 18-jarige student. Ze volgt een cursus creatief schrijven. Het valt haar leraar, Jonathan Miller, al snel op dat Cairo een brede kennis van literatuur heeft. Ook weet ze dat Miller zelf ook een boek geschreven heeft. Echter is hij nu gestopt met schrijven omdat de inspiratie en ambitie ontbreekt. Wat tevens het geval in zijn huwelijk is.

Bij een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht beginnen Cairo en haar leraar toch steeds meer tijd samen door te brengen, ook buiten het klaslokaal. Wanneer Miller de telefoon van Cairo vindt en deze bij haar thuis af gaat geven zijn de gevolgen niet te overzien. Wat volgt is een web van geheimen en verlangens. Wanneer de affaire van ‘Miller’s Girl’ aan het licht dreigt te komen en de dreigementen over en weer vliegen is het maar de vraag of hier nog iemand ongeschonden onderuit kan komen.

Miller's Girl

Miller’s Girl is het debuut van regisseur Jane Halley Bartlett

Jade Halley Bartlett is de regisseur van de film ‘Milla’s Girl’. Het is tevens haar debuut. Via de media is er vrijwel nog niets over haar te vinden. Het schijnt dat ze meegeschreven heeft aan de Marvel film ‘Docter Strange in the Multiverse of Madness.
‘Miller’s Girl’ is een (erotische) thriller waarin de hoofdrollen vertolkt worden door Martin Freeman en Jenna Ortega.

Miller's Girl

Bekende acteurs Freeman en Ortega tekende voor de hoofdrol

Martin Freeman is een Britse acteur, geboren in 1971. Hij werd bekend met rollen voor de Britse televisie. Later speelde hij in films als ‘Love Actually’ en ‘The Hitchhiker’. Maar zijn echte grote doorbraak kwam in 2012 toen hij de rol van Bilbo Baggins vertolkte in de Hobbit-reeks. Nu speelt hij de leraar in de film ‘Miller’s Girl’

Jenna Ortega is een Amerikaanse actrice, geboren in 2002. Ook zij maakte haar acteerdebuut via de televisie. De speelfilms waar ze onder andere in speelde zijn ‘The Babysitter: Killer Queen’ en ‘Scream’. Maar ze is natuurlijk vooral bekend door haar geweldige rol in “Wednesday”. Voor haar rol in de serie ‘Stuck in the middle’ won ze de ‘Imagen Award’, in de categorie Beste Jongste Televisie actrice. Nu speelt Jenna de rol van de leerlinge Cairo in ‘Miller’s Girl’.

Martin Freeman
Acteur Martin bekend van de film the Hobbit

Bekijk hier de trailer van Miller’s Girl

Op 28 maart in de Nederlandse bioscopen

De film ‘Miller’s Girl’ ging op 26 januari in Amerika in première. Op 28 maart verschijnt de film in de Nederlandse bioscopen. Voor Just Entertainment mogen we deze film gaan bekijken en beoordelen. Onze mening zal later worden bijgevoegd in dit artikel.
Lijkt het jou ook leuk om met iemand naar ‘Miller’s Girl’ te gaan, kijk dan even wat je moet doen om kans te maken op twee vrijkaarten.

Miller's Girl

Specificaties bij de film Miller’s Girl

 • Releasedatum : vanaf 28 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen
 • Speelduur: 93 minuten
 • Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
 • Classificatie: 12
 • Genre: Psychologische thriller
 • Regie: Jade Halley Bartlett
 • Acteurs: Martin Freeman, Jenna Ortega
 • DistributeurJust Entertainment
Winactie

Lees hier wat je moet doen om kans te maken op filmtickets

OPTIE 1

 • Reageer onder de social media post van de winactie met wie jij graag ‘Miller’s Girl’ wil zien.
 • Delen is lief en vergeet ons dan niet te taggen. Anderen taggen en ons volgen is ook lief.

Optie 2

 • Reageer onder deze recensie met wie jij graag ‘Miller’s Girl’ wil zien.

EXTRA

 • Volg MamaScrapelle op social media indien mogelijk. We zitten op InstagramFacebookTikTokYouTube en/ of Pinterest. Like daar ook de winactie van ‘Miller’s Girl’ voor een extra winkans
 • Delen van de winactie levert een extra winkans op. Tag MamaScrapelle als je dat doet.
 • Beide opties mag uiteraard ook.

Over ongeveer twee weken krijgt de winnaars van de vrijkaarten voor de film ‘Miller’s Girl’ een bericht via de mail of pb.

Jenna Ortega
footer-7
Noelle
Delen is enorm lief

Noelle

Hallo mijn naam is Noëlle en ik woon gezellig met man en onze twee zoons in Amsterdam. Ik ben een echte boekenwurm en deel daarover graag mijn mening. De recensies zijn terug te vinden op de sites van uitgeverijen, maar ook op mijn eigen blog www.deleestrein.blogspot.nl en op www.stoerleesvoer.nl Naast lezen hou ik van koken/bakken, wandelen, puzzelen, scrapbooking en haken. Het leuke is natuurlijk om elke keer weer nieuwe ideeën op te doen. Daarom zijn sites zoals MamaScrapelle met hun honderden tips en ideeën, voor alles en nog wat, zo geweldig. Leuk dat ik daar nu ook mijn steentje aan mag bijdragen.

11 reacties

  • Ik zou deze heel graag willen zien met een vriendin van mij. We houden van Jenna Ortega en zijn super benieuwd naar dit verhaal

 1. Ik doe heel graag mee! Ik zou met mijn moeder naar de film gaan. Ze is vast ook benieuwd naar deze film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.