Handige sloffen voor baby’s een ervaringsblog

Voor deze blog moest ik weer even terugduiken in de tijd. Zowel naar mijn eigen zoektocht naar handige sloffen voor baby’s toen mijn dochter er een was 9 jaar geleden, maar ook uit mijn tijd als gastouder toen ik het perfecte merk babyslofjes ontdekte.

sloffen voor baby's

Babyschoenen

Als kersverse ouders van je eerste kind ben je voor heel veel dingen zoekende. Zo ook naar de eerste babyschoenen van je kind. Sommige ouders kopen al van die hele hippe merkgympen die amper slijten omdat ze a) altijd uitvallen, b) je kind er binnen no time uitgroeien en c) je kind het helemaal niet fijn vindt om mee rond te kruipen.

Vooral het altijd uitvallen van die eerste sloffen voor baby’s kan ik over mee praten. Ik heb serieus wel 10 verschillende slofjes gekocht tot ik het maar gewoon opgaf. Ze werden uitgetrokken, los getrapt, gingen kapot en ze raakten kwijt onderweg in de wandelwagen. Kortom een ramp! Ze leek toch een voorkeur voor blote voeten te hebben ( nog steeds trouwens).

sloffen met voering

De beste sloffen voor baby’s

En toen werd ik gastouder en kwam ik met nog veel meer merken in aanraking. En 1 merk sprong daar zo bovenuit dat ik vervolgens bij intakegesprekken met ouders verzocht om Babyslofjes van A@pie mee te geven. De slofjes bleven echt goed zitten, de elastische rand zorgde ervoor dat er niks afgekneld wordt en dat je als volwassene de sloffen wel uitkrijgt waar het de baby niet lukt. Ik hoefde niet meer terug naar het park te lopen met de kinderen omdat er een slof kwijt was geraakt, hoefde niet in de bakken met speelgoed op zoek naar de sloffen voor baby’s en was niet constant baby’s aan het aankleden.

Babyslofjes van A@pie zijn handgemaakt en direct leverbaar in diverse maten en kleuren. De handige sloffen voor baby’s blijven goed zitten dus en de voeten hebben de ruimte om te groeien. Het zachte leer voorkomt zweetvoetjes en voor de winter zijn ze verkrijgbaar met een warme voering. De soepele antislip zool maakt kruipen gemakkelijk en helpt daarnaast bij het maken van de eerste stapjes.

Babyslofjes van A@pie

Goede schoenen belangrijk

Let alsjeblieft bij de aanschaf van schoenen en sloffen voor baby’s dat er ruimte is voor de voetjes om te groeien, niets zo vervelend als dat je kind kromme tenen krijgt omdat het geen ruimte heeft gehad in de schoenen. Ook later als je tweedehands schoenen gaat aanschaffen ( ik ben voor ) let dan op dat de zolen en met name de hiel niet is versleten. Sommige kinderen lopen verkeerd en dan gaan de schoenen scheef staan. Niet goed voor de voeten van je eigen kind!

Lees in deze rubriek meer interessante artikelen voor je baby!

Footer3
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.