Gabby’s Dollhouse Glow Pad, een cadeautip voor creatieve kinderen

Tegenwoordig is er zoveel keuze in creatief speelgoed! Je kan tekenen met diverse materialen, op diverse materialen en dan kan je ook nog eens extra dimensies geven. Zoals met deze Gabby’s Dollhouse Glow Pad van BOTI. Door middel van een lichtbox geef je je tekeningen andere kleuren. Ideaal tijdens de donkere dagen die gaan komen, want in het donker komen de tekeningen nog meer tot leven. Dat het dan ook nog eens in de uitvoering van de door mijn dochters geliefe Gabby’s Dollhouse, is een mooie extra. Ben je op zoek naar een leuke cadeautip? Lees dan vooral verder!

Gabby's Dollhouse Glow Pad speelgoed cadeautip tekenen creatief

Wat is Gabby’s Dollhouse Glow Pad?

Welkom bij Gabby’s Dollhouse, waar Gabby’s creativiteit en schattige katten samenkomen voor kleurrijke magie! Een draagbaar hi-tech tekenbord ter grootte van een tablet, met 8 verwisselbare knipperende kleurrijke lichten. Inclusief 2 speciale uitwisbare markers.

Product Features

  • Welkom bij Gabby’s Dollhouse, waar Gabby’s creativiteit en schattige katten samenkomen voor kleurrijke magie!
  • Een draagbaar hi-tech tekenbord ter grootte van een tablet, met 8 verwisselbare knipperende kleurrijke lichten
  • Inclusief 2 speciale uitwisbare markers en een schoonmaakdoekje
  • Inclusief sjablonen
  • Exclusief 3 kleine AAA batterijen
  • Vanaf 3 jaar

Wat is een glowpad?

Een glowpad of een glow pad is een tekenbord waar licht bij aangezet kan worden. Door dat extra element van licht komen tekeningen nog meer tot leven! Daarbij is het tof als de dagen donker zijn om wat kleur en licht in huis te brengen. Deze Gabby’s Dollhouse Glow Pad is klein en handzaam. Er zitten twee speciale markers bij, een blauwe en roze. Toevallig net de favoriete kleuren van mijn beide dochters.

Je hebt even een schroevendraaier nodig en 3 AAA batterijen en dan kan de lichtshow beginnen! Druk op de knop en elke keer verschijnt een andere kleur. Heb je elke kleur gehad dan volgt een automatisch programma waarin kleuren automatisch elkaar afwisselen. Deze stand is extra leuk als de tekening af is en je het neer wilt zetten als een “museum” zoals mijn dochters zeggen. De Gabby’s Dollhouse Glow Pad brengt de kunstenaar in hun naar boven.

Wat vinden wij van Gabby’s Dollhouse Glow Pad?

De liefde voor Gabby en haar katten is groot in mijn huis. Mijn dochters kijken graag naar deze creatieve en fantasievolle avonturen. Daarbij zijn ze beide ook graag creatief, een goede match dus. De Gabby’s Dollhouse Glow Pad is lekker handzaam en neemt makkelijk mee. Mijn dochters zijn gek op het extra effect door middel van licht. Ik ben zelf altijd een beetje een zeur ouder, de pad moet je elke keer schoonmaken met een doekje en dat gaat vaak goed. Maar soms ook niet. Maar dat ligt aan mij, ik hou gewoon niet zo van stift op vingers. Tip: maak de glow pad schoon als deze nog nat is, dat gaat veel makkelijker. Is het opgedroogd? Gebruik dan een vochtig doekje en een droog doekje.

De diverse kleuren en modus van kleuren afwisselen is tof. Wel is het jammer dat er qua stiften niet meer afwisseling is. Je kan overigens met eigen speciale stiften hier ook op kleuren. Let wel op dat het speciale stiften zijn zoals glasstiften. Het sjabloon glijdt wat weg maar dat kan je oplossen door deze vast te plakken met een plakbandje.

Mijn dochters vinden de Gabby’s Dollhouse Glow Pad in ieder geval erg tof en als ik hun mening vraag is dat absoluut een toffe cadeautip!

Tijdens het fotograferen begon spontaan het zonnetje te schijnen. Ik heb dus het licht niet goed kunnen fotograferen. Maar dat is echt heel helder en divers van deze Gabby’s Dollhouse Glow Pad. Mijn dochters gebruiken het graag in een donkere kamer.

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.