Skip to Content

Buurpoes interactieve knuffel, een lief Woezel & Pip vriendje

Woezel & Pip…. Ja handen omhoog wie meteen dat deuntje erbij hoort. Ik wel haha. En dat terwijl we niet de tv op repeat hebben staan bij Woezel & Pip. Het is gewoon erg catchy. Mijn meiden vinden deze wereld fijn en leuk. Met name de DVD met de theatershow is erg populair. Maar in ons huis sieren ook meerdere knuffels en andere Woezel & Pip items het interieur. Wij hebben geen huisdieren en al een tijdje vraagt mijn dochter hierom. Buurpoes interactieve knuffel leek me dus een leuke middenweg. Toen deze uit de doos kwam waren mijn dochters dan ook meteen fan!

Buurpoes interactieve knuffel

Buurpoes interactieve knuffel

Je eigen interactieve Buurpoes met geluid, een unieke speelervaring! Nu kun je ècht spelen met jouw favoriete vriendje uit de Tovertuin! Aai haar over haar hoofdje of lijfje en ze begint te praten. Ze kan zelfs lopen en met haar staartje zwaaien. Speel, loop, lach en zing je met deze Buurpoes interactieve knuffel mee?

Check vooral ook even de mooie tekst op de doos van deze Buurpoes interactieve knuffel. Dromenjager is een prachtig stukje over dat de wereld van Woezel & Pip voor ieder kind toegankelijk is. Het maakt niet uit waar je vandaan komt en wat je gelooft. Een mooie boodschap en belangrijk dat een merk zich inzet voor een positieve boodschap.

Specificaties:

Kleur: wit
Voeding: 3 x AA batterijen (meegeleverd)
Lengte: 27 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Speelgoed van het jaar

Buurpoes interactieve knuffel is een kanshebber om Speelgoed van het jaar te winnen! Deze lieve poes staat genomineerd in de categorie pluche. Het thema van 2022 is Goed Speelgoed. De nadruk ligt op dat het veilig en getest is. Ook moet het origineel zijn en geen namaak. Kwaliteit, duurzaamheid en optimaal speelplezier staan voorop en het is een inclusieve prijs. Niemand wordt buitengesloten. Meteen een mooie garantie dat het speelgoed wat genomineerd is al deze boxen kan aantikken.

Qua duurzaamheid kan je dus ook denken aan een lange levensduur omdat het kwalitatief speelgoed is. Zoals met de Buurpoes interactieve knuffel. Het is degelijk en sterk gemaakt. Deze poes kan namelijk waggelen en lopen. En is al menig keer van een lage tafel gedonderd daardoor. En nog doet Buurpoes het prima! Uiteraard is dit niet de bedoeling, en weten mijn meiden nu dat een hersenschudding niet het beste is voor dit speelgoed. Maar het valt me wel op dat het dus tegen een stootje kan.

Lieve Buurpoes interactieve knuffel

Ondanks de valpartijen wordt de Buurpoes interactieve knuffel liefdevol opgenomen in ons huis. Het beestje kan wat wandelen, kwispelen en zegt lieve dingen. Voldoende voor mijn jongste dochter van 3. Die kijkt eerst nog even met argusogen van een afstandje hoe haar grote zus knuffelt en speelt. Al snel doet ze mee. Mijn oudste dochter vraagt vrij snel hoe haar vader het zou vinden nu we een poes als huisdier hebben. De fantasieknop staat dus vol aan en Buurpoes wordt door beide meiden als echt ervaren.

Verwacht nou geen sierlijk lopende Buurpoes. Het is echt een robotje. Maar doordat het zo lief gemaakt is en doordat het lieve dingen zegt prikkelt het heel erg de fantasie van mijn dochters. Het heeft inmiddels al meerdere spelletjes mogen spelen, veel knuffels en kusjes mogen ontvangen én een tour door het huis gehad. Wij zetten als ouders wel in de avond het knopje even uit. Anders gaat deze Buurpoes interactieve knuffel de hele nacht door met kletsen. En zo gaan de batterijen ook langer mee.

Speelgoed van het jaar

Hier in huis zijn de meiden dus erg blij met deze lieve Buurpoes interactieve knuffel. Wat ons betreft een cadeautip. En als je wilt stemmen dan kan dat nog eventjes op dit item! Wij hebben deze lieve poes gekregen en hebben het met liefde voor jullie getest!

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.