Totum Kitty, een creatief setje om sieraden te maken

Mijn oudste dochter begint echt een meid te worden. Gek opeens op sieraden en make-up. Alhoewel ze ook een crossfiets heeft gekregen en graag op stoere sneakers hierop aan het stunten is. En dan komen we weer op het punt wat nu echt typisch meiden en/jongens is. Tegenwoordig kan alles wel, en maakt het niet uit zolang een kind het leuk vindt. Totum Kitty is een creatief setje voor degene die van poezen houden en graag creatief bezig zijn!

totum kitty

Poesjessieraden met Totum Kitty

Totum Kitty is een setje om sieraden te maken. Je kan met de bijgeleverde materialen diverse poesjessieraden maken. Wat kan je in een verpakking vinden?

  • Kattenbel
  • Poezenbedels
  • Elastiek koord
  • 4 bedelkralen
  • Transparante stickers
  • Stickervel met 6 poezen stickers
  • Diverse kralen
  • Rijgnaald
  • Metalen ringetjes
  • Gebruiksaanwijzing

Zelf alleen even een schaar pakken.

Klaar? Rijgen maar!

Mijn oudste dochter heeft motorische angst en is hierdoor wat later dan de meeste kinderen met bepaalde ontwikkelingen. Zo ook de fijn motorische ontwikkeling. Daarbij heeft ze vaak ook de interesse of het geduld niet. Nu begint die ontwikkeling en interesse te komen, die twee gaan hand in hand bij haar. Heeft een bepaalde ontwikkeling haar aandacht en interesse, dan leert ze het opeens ook binnen no-time! Ze had dan ook erg veel zin in Totum Kitty.

Nou was ze gaan logeren in de vakantie bij haar omi, en daar had ze een Totum Frozen armbandensetje gekregen. Hetzelfde idee, dus ze wist wat ze kon verwachten! We wachten tot mijn jongste dochter haar dutje doet zodat we rust hebben en pakken de Totum Kitty sieradenset uit. Alle zakjes openen we en we leggen het klaar. En ik hoef alleen een schaar erbij te pakken.

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing is redelijk duidelijk van Totum Kitty. Ik vind het jammer dat het meetlatje wat in het boekje is maar tot 15 cm gaat, je hebt vaak langer nodig. Handiger was geweest als er een papieren meetlintje bij had gezeten. Het eerste armbandje gaat redelijk snel met maken. De kralen vind mijn dochter mooi. Bij de glimmende kralen is er wat verf af, maar dit valt haar geeneens op. Ik hoor haar alleen “wauw”, “wow” en “prachtig” zeggen.

De armbandjes zijn een succes. De kleine kraaltjes vind ze nog wat moeilijk soms. Maar ze wil lekker vrij haar gang gaan nadat we de eerste precies hebben nagemaakt zoals hoort. Van mij mag ze! Ze vraagt of ik de ketting wil maken. Ik vraag dan weer of ze de kattenstickers op de juiste kralen wil plakken. Zo werken we toch weer samen. De ketting van de Totum Kitty maken we samen af. Waar het elastiek bij de armbandjes ideaal is, zo vervelend vind mijn dochter dit bij de ketting. Het blijft in haar haar hangen en doet pijn.

Lekker creatief met Totum Kitty

Het is fijn dat er meerdere items gemaakt kunnen worden bij de Totum Kitty set. Ook is het fijn dat er een gebruiksaanwijzing is en je die kan volgen. Wij hebben dit deels gedaan en deels een eigen armband gemaakt. Die vrijheid is er ook. Het is een leuk setje waarmee je wel even zoet bent. Er zijn diverse varianten dus een perfect cadeau om te geven ook!

Footer4
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.