Skip to Content

Een popcorn machine, een toffe toevoeging voor je keuken

I love popcorn. De crunch, de smaak, het zout en de boter… mmmmm ik kan er geen genoeg van krijgen. Heel soms wissel ik af in smaak, dan kies ik zoet of kaas. Maar gewone zoute popcorn met boter, je mag me er in de nacht voor wakker maken! Popcorn zonder boter of olie is trouwens ook een prima snack die past in menig dieet. En met popcorn kan je veel traktaties maken voor kinderen of vogels. Een popcorn machine in huis was dan ook een zeer welkom iets hier en we hebben een hele toffe getest voor jullie!

Een popcorn machine zoute popcorn maken

Popcorn machine gadgy

Wij hebben deze prachtige popcorn machine van Gadgy mogen testen. En een groot voordeel is de anti-aanbaklaag. Ik ben koningin panbodem verbranden namelijk met popcorn poppen. Ben je op zoek naar een manier om knapperige en lekkere popcorn te maken, net zoals in de bioscoop? De Gadgy Popcornmaker produceert eenvoudig en snel heerlijke popcorn! Je vrienden en familie zullen het geweldig vinden als ze op bezoek zijn voor een verjaardag of een filmavond!

De Gadgy popcorn machine hoef je niet voor te warmen en heeft slechts 3 minuten nodig om 130 gram (5 liter popcorn) te bereiden, genoeg voor de hele familie en voor ieder feest! Tijdens het maken van de popcorn moet de zwarte dop van de bovenkant verwijderd blijven zodat de warme lucht goed kan ventileren! Als de popcorn klaar is kan je de zwarte dop er op doen en de kom er af halen en 180 graden omdraaien. Hierdoor heb je de popcorn al in een schaal, met hitte bestendige handgrepen aan de zijkant.

popcorn machine Gadgy

Stil en makkelijk schoon

De popcorn machine werkt relatief stil. Het roerstaafje verdeelt het mais (en boter of olie) gelijkmatig over de kookplaat van de machine, wat er voor zorgt dat de alle popcorn goed verwarmd wordt en om dezelfde tijd klaar is. Om de warmte goed te verdelen moet de machine niet worden voorverwarmd en de zwarte dop pas na het poppen van de popcorn op de schaal worden gedraaid. Door het ronddraaiende element is de kans op verbranden ook minimaal. Ideaal!

De popcornmachine is erg gemakkelijk schoon te maken vanwege de anti-aanbaklaag en het design maakt het erg eenvoudig om op te bergen. Daarbij misstaat het zeker niet in een keuken door de leuke retrolook. Deze popcornmaker is ideaal voor het hele gezin. Perfect voor een filmavondje, een snack om je visite aan te bieden of gewoon voor jezelf omdat het heerlijk is!

Popcorn machine hoe werkt het

Je kunt kiezen hoe je je popcorn maakt. Doe je dit met boter, olie, siroop, suiker, zout, kaaspoeder, kleurstof of kruiden? Voeg het toe nadat je de mais in de machine hebt gedaan. De boter kun je zelfs in het bakje op de machine zetten, waar het zal smelten en bovenop de popcorn zal vallen. De popcornmachine verdeelt het gelijkmatig over de popcorn. Wil je overigens eens geen calorieen popcorn? Ook zonder boter en olie kan je deze machine gebruiken. Eet smakelijk!

Alle features op een rij van de Gadgy Popcornmachine

 • Stil in gebruik
 • Eenvoudig schoon te maken dankzij de anti-aanbaklaag
 • Eenvoudig op te bergen dankzij het slimme design
 • Handgrepen zijn hittebestendig
 • Popcorn is klaar in minimaal 3 minuten, maximaal 10 minuten
 • Het bovenste deel van de machine kan als een kom worden gebruikt
 • Alle smaken en kruiden kunnen in de machine worden toegevoegd
 • Ook zonder boter en olie te gebruiken
 • 800 Watt / 220-240 volt
 • 2 jaar garantie
 • De Gadgy popcorn machine is CE-gecertificeerd
doos

Zoute popcorn maken met machine

Ik twijfel altijd bij dit soort producten. Vaak neemt het ruimte in beslag en gebruik je het maar een enkele keer. Daarbij is het gebruik vaak omslachtig. Niks van dit alles bij de Gadgy popcorn machine. Ja het is een ding, maar wel een mooi ding die prima staat op ons aanrecht. Ik heb vaker popcorn machines gehad maar deze is echt wel geweldig. Ik hoef alleen de kap en dop even af te wassen en de anti-aanbakplaat af te nemen en het is klaar! Dan strooi ik 100 gram mais en 27 gram olijfolie op het apparaat. Ik doe de plastic deksel erop, niet het zwarte dekseltje! En aanklikken maar. Binnen enkele minuten hadden we een bak vol knapperige popcorn.

Het is even uittesten wat voor jou lekker is. Boter of olie, hoeveel zout en eventueel andere smaken. Ideaal dat de bovenkant meteen ook een kom is. En alles is binnen no time schoon. Wel even de popcornmachine laten afkoelen voor een volgend gebruik. Leuk ook dat je het poppen kan zien door de doorzichtige deksel. Wat ons betreft is dit een van de beste popcornmachine die we tot nu toe gebruikt hebben!

Ik heb ook leuke popcornbakjes erbij gekocht. Onze filmavonden zijn nu nog completer. Maar ook is een gezonde snack zo gemaakt. Mijn dochters vinden het heel tof om te zien.

popcorn machine popcorn zoet maken popcornmachine
Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.