Winnen: Het grote AVI vakantieboek

Speciaal omdat het Valentijn is heb ik nog een gave winactie. Niet voor mama maar voor je kind! Uitgeverij Van Holkema & Warendorf hebben een hele leuke collectie met vakantieboeken en deel 1 mocht ik reviewen! Omdat het bijna vakantie is mag ik er ook nog eens 1 weggeven leuk he! 

Het grote AVI vakantieboek

 

Nu dochterlief steeds meer letters begint te herkennen en haar boeken zelf leest –> in zoverre dat ze alle letters die ze kent opnoemt en er woorden van probeert te knutselen, kom ik steeds meer in de wereld van AVI. Ja als je net bevallen bent probeer je dat zo lang mogelijk uit te stellen want al die leesniveaus met die letters en cijfers klinken best ingewikkeld. Dus voordat ik wat ga vertellen over het grote AVI vakantieboek eerst even een klein lesje AVI.

Wat is AVI?

Op de site van Zwijssen kun je hier het beste alle informatie over opzoeken en kun je zelfs een handige poster downloaden!

AVI is ontwikkeld voor kinderen in Nederland en Vlaanderen. Door grote groepen kinderen te bekijken is er vastgesteld van de gemiddelde leesontwikkeling van een groep is. Let op dit is gemiddeld, je eigen kind kan dus afwijken van dit gemiddelde. Dyslectische kinderen bereiken de hogere niveaus meestal wat later.

AVI vakantieboek

De meeste kinderen leren lezen in groep 3. Dit is AVI start M3 en E3. Hierna volgen M4 en M5 helemaal tot aan E7 en Plus.

De M staat voor midden in het schooljaar en de E staat voor eind schooljaar.

De boeken voor 2008 liepen van AVI1 tot AVI9 plus. Ook hiervan kun je een makkelijke vertaaltabel downloaden bij Zwijssen.

Nu snel terug naar het grote AVI vakantieboek.

Puzzels, woordraadsels, zoekplaten en AVI verhalen

AVI vakantieboek

Kleurpotloden, schaar, dobbelstenen, elastiekjes en lijm. Heb je dat bij je en dit boek dan is je kind wel een weekje zoet! De favoriet van dochterlief is zoals altijd het doolhof die over 2 pagina’s is verdeeld en dus lekker groot is.

Op de kaften staan twee grote maskers van een pandabeer en een olifant. Lekker stevig dus en daarom heb je de elastiekjes nodig.

Verschillende auteurs hebben een bijdrage geleverd voor het AVI vakantieboek. Arend van Dam, Vivian den Hollander, Mirjam Mous, Marianne Busser & Ron Schröder, Janneke Schotveld en Jacquens Vriens. Hele leuke voorleesverhalen zitten er tussen.

AVI vakantieboek

Voor beginnende lezertjes en schrijfertjes staan er ook al leuke oefeningen in zoals letterspelletjes waarbij ze de eerste letter van een ding mogen opschrijven en woordzoekers.

AVI vakantieboek

Voor het hele gezin staan er leuke raadseltjes in en een bordspel op de camping.

Er bestaan 3 delen van het grote AVI vakantieboek

Specificaties

Uitgeverij:    Van Holkema & Warendorf

ISBN:              9789000351138

Prijs:               Het grote AVI vakantieboek is is voor €9.99 o.a. te koop bij Bol via           mijn affiliatelink

Pagina’s:       64 pagina’s

Datum:          Verschenen in mei 2016

mediakit

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!