Winkelen in Den Haag

Derde kerstdag gingen wij samen met mijn schoonouders en zwager winkelen in Den Haag. Wij begonnen in de vernieuwde passage en bijna allemaal hebben wij een nieuwe outfit gekocht voor de winter!

Echte mannenmode

Wij begonnen in de Passage bij de Wam Denim winkel. Een mannenmode winkel voor Echte mannen! Gave overhemden met dubbele boarden en prints en kleuren en stoere truien en jeans. Aangezien zwagerlief wel van zulk soort overhemden houdt hadden wij de week voor kerst toen wij nog kerstinkopen deden al aangegeven bij de verkoper dat wij derde kerstdag weer terug zouden komen. Hij had nog nooit van derde kerstdag gehoord, maar wel goed onthouden want toen wij weer in de winkel liepen stapte hij op ons af: Derde kerstdag? 🙂

Wam Desin

Uiteindelijk kon zwager niet scoren omdat de overhemden allemaal model slim fit zijn, maar oupa kocht 3 overhemden en manlief kocht een stoere trui!

Mode voor echte vrouwen

Bij Paprika kocht ik een leuke jurk met ketting en panty en ook omi kocht twee tuniektruien voor zichzelf in deze leuke winkel voor echte vrouwen met maten boven de 42! Doordat de Miss Etam failliet is gegaan en bijna geen winkels meer heeft na de doorstart miste ik een winkel waar ik goed kon slagen voor mijzelf. Die heb ik nu weer teruggevonden in deze winkel met kleding in modieuze kleuren en echt mijn stijl ook. Nu alleen nog een stel laarzen vinden met brede kuitschacht.

Paprika

Pitstop

Als vaste stop doen wij eigenlijk altijd bij de V&D even een toiletstop en wat drinken. Dit was misschien wel de laatste keer dat wij dit hebben gedaan want oudejaarsdag werd duidelijk dat de V&D failliet is verklaard. Ik vind dat zo sneu voor al die werknemers die oudejaarsdag onzeker het nieuwe jaar in gaan. Gelukkig krijgen zij 6 weken hun salaris nog via het UWV doorbetaald en hadden ze het salaris van december al ontvangen. Maar toch absoluut niet wat je iemand zou willen wensen.

Ik hoop dat er een doorstart komt want de V&D was/is voor mij echt uniek in zijn soort met het assortiment. Welke Nederlander heeft niet jarenlang aan het eind van de zomervakantie daar zijn/haar schoolspullen gehaald bijvoorbeeld.

Mode voor kinderen

Als laatste gingen wij naar de Zeeman om kleding te kopen. Dochterlief had weer een groeispurt gehad en met het echte winterweer wat maar uitblijft was zij weer toe aan wat nieuwe shirts met lange mouwen want de truien en vesten zijn eigenlijk gewoon nog steeds te warm. Terwijl ik aan het uitzoeken was werd ik verliefd op een pinguïn pyjama en mijn schoonmoeder vond hem ook geweldig dus die belande ook in het mandje!pinquin pyjama Zeeman

Ook nam ik een leuk setje ondergoed voor haar mee omdat ze steeds meer aangeeft als ze moet plassen of niet en ik de komende tijd als de rust van alle feestdagen weer wat is teruggekeerd de potjestraining weer wat ga opvoeren.

zeeman 110 zeeman 110

Het shirt met het paard erop vind ze helemaal geweldig en staat haar erg leuk. Vooral de donzige bontjes op de schouders geven mij toch een winters gevoel en voelen heerlijk zacht om met haar te knuffelen.

Ik ben benieuwd hoe lang het nog duurt voor wij een echte winter gaan krijgen. Dan kan manlief zijn stoere trui lekker vaak aan!

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.