Winactie: Zoveel haarknipjes waar laat ik ze? GESLOTEN

Vroeger deed ik altijd al met mijn nichtje elkaars haren vlechten. We konden er uren zoet mee zijn. En sommige vriendinnen weten zich misschien ook nog wel te herinneren dat ze regelmatig onder handen genomen werden omdat ik weer wat nieuws wilde proberen met vlechten. Op de middelbare heb ik meerdere keren heel veeel dunne vlechtjes in mijn haren gehad. Als deze dan na een week echt uit moesten omdat ze niet meer mooi zaten had ik enorme haaruitval en schrok ik me rot. Tot mijn moeder zei dat je elke dag wel heel wat haren verliest en als je haar dan een week vast heeft gezeten in vlechtjes het in 1 keer heel veel lijkt.

Lang haar

Dochterlief krijgt inmiddels lekker lang haar en accepteert steeds vaker dat ik er leuke knipjes in doe of staartjes in maak. Vorige week mocht ik zelfs vlechtjes bij haar maken. Ik was zo blij als een klein kind. Stiekem kan ik namelijk niet wachten tot ik haar haar op allerlei manieren mag gaan invlechten en als ze daarvoor een kwartier langer tv door mag kijken geen probleem! Ik hoop dan ook heel erg hard dat ze haar haar lekker lang wil laten groeien. Zodat ik mij helemaal uit mag leven op het mooie haar van dochterlief.

vlechten

Nu al heb ik in allerlei kleuren en maten elastiekjes, speldjes en knipjes voor in haar haar. Dat paste tot voor kort prima in mijn zelfversierde (van oorsprong theedoosje) haarspeldendoosje, maar het past echt niet meer nu er ook grotere haarspelden in haar haar kunnen.

Bij de webwinkel van Pieke en Co zag ik hele mooie zelfgemaakte haarsknipjesborden staan en nog meer gave haarspelden voor in haar haar die Petra zelf allemaal maakt.  Na een uurtje online shoppen had ik een leuk winkelmandje met mooie speldjes erin ook alvast voor de feestdagen.

haarknipjes haarknipjesbord

Dochterlief vind het bord ook erg mooi en kan nu nog beter zien wat voor mooi’s ze in haar haar kan doen. Ze wordt straks natuurlijk ook oud genoeg om zelf uit te gaan kiezen wat ze wil dragen en wat ze in haar haren wil hebben. Als ze een beetje op mij lijkt… ( ikke doen) staat mij nog heel wat te wachten.

Het bord is met de hand gemaakt en is makkelijk aan een spijker in de muur op te hangen. Of je zet hem neer op een plankje bij de commode als je die nog hebt staan zoals wij.

haarknipjesbordhaarknipjesbord

Wil jij ook mooie handgemaakte speldjes voor in je haar? Pieke en Co verloot namelijk 2 kadobonnen van 15 euro. Daar kun je heel wat moois voor uitzoeken! Bij Pieke kun je naast allemaal haarproducten ook unieke kraamcadeaus met naam vinden, sieraden en leuke koffertjes om bijvoorbeeld een muziekkoffertje van te maken.

Meedoen is simpel.

Laat hieronder een berichtje achter met de producten die je zou kopen van de kadobon met een geldig emailadres zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen. + Like Mamascrapelle + Pieke en Co op Facebook. Voor een extra winkans deel je de actie natuurlijk.

Disclaimer

Gefeliciteerd Linda en Femke

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

7 Responses

  1. Wat een tof idee om de speldjes zo te bewaren! Ik raak zulks altijd kwijt, haha! Ik zal ook een poging wagen; mocht ik het shoptegoed krijgen dan zou ik een paar speldjes bestellen voor mijn dochter. Haar haar is bijna lang genoeg!

  2. Leuke actie! Mijn dochter is gek op Frozen. De jurk en pyjama zou ze erg leuk vinden. En natuurlijk speldjes en andere haar spulletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.