Video van Sint Gesloten

Ja Sinterklaas is in het land en die kan natuurlijk niet bij alle kindjes tegelijk aanwezig zijn op het Sinterklaasfeest. Vorig jaar maakte wij al gebruik van de Video van Sint en dit jaar heb ik een video gemaakt voor al mijn gastkindjes. 

Video van Sint

Vdieo van Sint

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas dat je zelf kunt samenstellen. Je kunt per persoon 2 foto’s toevoegen en heel veel informatie. Extra leuk als je het Sinterklaas feest met meerdere mensen viert zoals kinderen, kleinkinderen, nichtjes en neefjes en alle anderen die je leuk vindt om te verrassen met een Video van Sint. 

Sinterklaas noemt je naam

Vdieo van Sint

Alle namen worden ingesproken. Soms kun je kiezen uit meerdere fonetische namen en staat je naam er nog niet in dan spreekt Sinterklaas hem speciaal extra in en moet je alleen even iets langer wachten op de dvd.
Per naam kun je onder andere de leeftijd, hobby’s, lievelingseten en complimenten vertellen. Je kunt wel kiezen uit meer dan 150 onderwerpen!

Nieuw avontuur (2016)

Vdieo van Sint

Vorig jaar ging de video nog deels over Guus Meeuwis. Dit jaar is er veel meer aandacht gegeven aan elk kind en kun je dan ook veel meer informatie kwijt. Het avontuur duurt ongeveer 12 minuten en Danspiet, Coole Piet, Profpiet, Testpiet en Keukenpiet komen onder andere voorbij in dit nieuwe avontuur.

Wat vinden de kinderen ervan?

Vorig jaar vond dochterlief het geweldig dat Sinterklaas haar persoonlijk toesprak op de televisie. Dat was apart zeg! Onze dochter heeft het niet zo op handjes geven aan vreemde mensen. Ook Peppa Pig, Teletubbies en Nijntje heeft ze geen handje gegeven omdat ze het best eng vindt allemaal. Zo’n video van Sint is dan echt een uitkomst als jij ook zo’n kindje thuis hebt. Toch persoonlijke aandacht maar van een veilige afstand!

Video van Sint

Wat vind de mama van de video van Sint?

Waar ik vorig jaar het verhaal nogal meer op Guus Meeuwis gericht vond is dit jaar echt alle aandacht voor de kindjes. Je kan ook veel meer informatie kwijt dan vorig jaar en de foto’s van de kinderen komen veel vaker in beeld. Foto 2 zelfs meerdere keren dus zorg dat je daar in elk geval een hele leuke foto  van gebruikt.

Wil jij niet wachten of je wint maar hem gelijk zelf bestellen? Dat doe je hier.

Winactie Video van Sint

Video van Sint

Ik mag een complete dvd met een maximale waarde van €50,00 euro weggeven aan een van mijn volgers.

Vertel in een reactie hieronder  waarom jij een video van Sint zou willen maken en voor wie. ( als je geen facebook hebt, moet je even doorscrollen tot je een invoegveld krijgt)

Liken en of delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd!

De winnaar krijgt na een week bericht om snel een eigen video samen te stellen!

P.s. Vergeet mij niet te volgen op twitter, instagram, pinterest en Facebook

Disclaimer

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!