Winactie Suikervrije snoep Food2Smile

De moederdag winactie is achter de rug en dus is het tijd voor een nieuwe winactie! Dit keer iets ‘verstandigs’ om te snoepen! Ik heb al een keer een blog geschreven over het suikervrije snoep van Food2Smile.

Food2Smile bij de Plus

Food2Smile staat voor bewust: geen toegevoegde suikers, minder aantasting van tandglazuur en minder calorieën. PLUS is de eerste supermarkt die het assortiment van Food2Smile in haar winkels aanbiedt. Het gaat om de vijf varianten fruitfingers, kandies, twisters, gummiebears en colabottles.

Als ouder is het soms best lastig om je kind een snoepje te onthouden, want vroeger kreeg jij ook wel eens een snoepje. Heel vroeger was een koekje bij de thee ‘s middags het enige wat je kreeg en dan was het wachten tot het avondeten.

Zelf krijgen de kindjes hier ook rond 3 uur een cracker of soepstengel en soms rond 5 uur alvast wat rauwkost om te snoepen als ze echt al veel trek hebben en ze laat worden opgehaald en nog later aan tafel gaan.

Met de snoepjes van Food2Smile kun je je kinderen eindelijk snoep laten uitzoeken in de winkel en 1 verantwoord snoepje geven. (Als ze heel lief zijn geweest natuurlijk 😉 )

Winactie Food2Smile

Suikervrij en Lactosevrij snoep Plus

Wil jij dit lekkere pakket wel winnen?

 • Laat dan een reactie achter onder deze winactie op de Facebook pagina van Mamascrapelle.
 • Heb je geen Facebook dan mag je ook onder deze post reageren natuurlijk.
 • Ik waardeer het heel erg als je de post op Facebook een like en/of deel geeft!

Suikervrije en Lactosevrije snoepjes Plus

Dat jij en/of je kind(eren) maar lekker mogen genieten van dit pakket! 

 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

15 Responses

 1. Wat een leuk pakket! Dit wil ik graag winnen voor mijn moeder, ze gebruikt veel prednison en heeft daardoor veel trek, om te verkopen dat ze dikker wordt en daar is ze zelf heel bang voor!

 2. Jammie wat een heerlijke actie organiseer je voor de lezers van je blog.. Wij doen graag mee, echte snoep en smikkelkonten hier dus deze prijs komt zeker goed van pas hihihi.. Heb je berichtje gedeeld op FB! 😀 Groetje Ilsiee

 3. Dit sluit helemaal aan bij het voedingspatroon dat ik graag zou willen volgen. Juistem, zou willen ja, want we moeten ook nog werken, wassen, verhuizen, schoonmaken, oftewel, het is soms een beetje te druk om alles precies ‘goed’ te kunnen doen 😉

 4. wauw “gezonde”snoepjes, deze llijken mij heerlijk en erg fijn om te delen met de kids toch beter dan al die andere troep!

 5. Wat een leuke actie. Sinds kort proberen we suikervrij en gezonder te leven. Er is ook geen snoep meer in huis. Maar dit zou een goed alternatief kunnen zijn om toch eens een lekker snoepje te snoepen. Mijn kinderen zul je er blij mee maken

 6. Wat fijn om te lezen dat er meer keuze komt in verantwoord snoepen. Ik vind namelijk dat kinderen best wel een snoepje mogen, maar beperkt.
  Jammer genoeg merk ik dat mijn dochter de suikersmaak goed te pakken heeft en het steeds moeilijker is voor haar om het bij een snoepje te laten. Iets waar ik zelf ook veel moeite mee heb overigens ^_^

  We proberen daarom erg op te letten met wat we in huis halen EN wat we geven. Ik zou het leuk vinden om dit pakketje te winnen en zo ook eens kennis te maken met de snoepjes van Food2Smile.

  Ik ben natuurlijk fan op Facebook en ik ga het berichtje ook even delen hoor 😉

 7. SUperlekker zeg!!! !! Helemaal fantastisch dat je deze leuke actie organiseert voor de lezers van je blog! Ik maak echt dolgraag een kansje, alle verplichte stapjes doorlopen! De kids zijn hier ook erg dol op snoep, als ik ze hun gang laat gaan kunnen ze het hele weekend wel snoepen hahaha.. Zal mooi zijn eens een suikerbomsnoepje te vervangen voor 1 van deze iets verandtwoordere snoepjes!
  Groetje van ilsiee

 8. Hier doe ik graag aan mee! Ik ben juf van groep 3 en binnenkort gaan we op schoolreisje. Het is dan leuk om de kinderen uit de groep iets lekker te trakteren in de bus of tijdens het uitje. Ik vind snoep alleen van die rotzooi. Toch is het wel gezellig als we allemaal iets lekker hebben. Ik wil dit dus heel graag uitdelen en zo de kids leren dat gezond snoepen ook heel lekker kan zijn!

 9. Meer verantwoord snoepen! ik zoek altijd in de supermarkt naar leuke, lekkere en meer verantwoorde dingen en zou deze zeker willen uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.