Afgelopen: Op stap met Dirk Scheele!

Maak je op voor een gloednieuw muzikaal avontuur met kinderpopster Dirk Scheele in zijn allereerste bioscoopfilm: Op stap met Dirk Scheele. Dit jaar viert de vrolijke kinderzanger zijn 25-jarig artiestenjubileum. Dirk Scheele is al iedere schooldag te zien tijdens het Nick Jr. blok op TV-zender Nickelodeon, heeft verschillende theatershows gelanceerd en vanaf juli zingt hij voor het eerst de Nederlandse bioscoopbezoekers toe. Speciaal vanwege mijn verjaardag en Dirk zijn 25 jarig jubileum mag ik een prijzenpakket weggeven aan mijn volgers! 

Op stap met Dirk Scheele

Op stap met Dirk Scheele winactie

Dirk Scheele neemt kinderen van alle leeftijden mee op een vrolijk en muzikaal avontuur in zijn eerste bioscoopfilm, Op stap met Dirk Scheele. Hij zit letterlijk in een bioscoopzaal om je mee te nemen op al zijn avonturen. En als je de theatervoorstelling Op stap met Dirk Scheele al kent, geen zorgen de film is totaal anders! Zo past hij op een kasteel en gaat op zoek naar een nieuwe koning en koningin. Speciaal voor hun zingt hij natuurlijk een liedje! Daarna zijn er prachtige beelden opgenomen in de Keukenhof. We leren alles over kleuren en gaan op zoek naar zwarte bloemen. Die zijn er niet, maar Dirk weet wel een oplossing!

Op stap met Dirk Scheele winactie

In de groentewinkel zet hij de boel op stelten met de Broccolirock. Een geweldig nummer met zingende groentes die met plakoogjes tot echte gezichtjes zijn omgetoverd.

Op stap met Dirk Scheele winactie

Daarnaast zijn er nog avonturen op de mange en in de jungle. 60 minuten vliegen voorbij en dat is meer dan genoeg voor zijn jonge luisteraars!

Muzikaal feestje met Dirk

Zing mee met de bekende liedjes van Dirk en geniet van gloednieuwe liedjes die je niet snel zult vergeten. Dirk maakt van iedere belevenis een muzikaal feestje. En met zijn humor weet ik zeker dat vele bioscoopzalen tussen de film door bulderen van het lachen! Met een lach op je gezicht, vol energie en muziek in je kom je deze film uit! Klaar voor je eigen avonturen en aangemoedigd om hier liedjes over te zingen. Iets wat ik zelf al deed als klein kind en wat dochterlief ook doet. Overal liedjes over zingen.. heerlijk!

In de film zijn gastrollen weggelegd voor onder anderen Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Joes Boonen en Peter Lusse. Op stap met Dirk Scheele is gemaakt in samenwerking met Dirk Scheele Producties en Nick Jr. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution en Just4Kids en de film is vanaf juli te zien in de bioscoop.

Waar speelt de Film? klik hier Voor een overzicht
Kijkwijzer: alle leeftijden
Speelduur: 60 minuten

Winactie

Speciaal vanwege mijn verjaardag en het 25 jarig jubileum van Dirk Scheele mag ik een pakket weggeven!

Op stap met Dirk Scheele winactie Op stap met Dirk Scheele winactieOp stap met Dirk Scheele winactie

Je vindt hierin een cd ( Gaan jullie mee) , een dvd ( Op het strand) en een tshirt van Dirk Scheele.

Winnaar: Elisabeth Maria Martina

2 kaarten Mamma Mia Here we go again Film Marathon 22 juli

Rugtas met naamlogo van Bulbby

Ockyz Sweakers zwemsokken

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

7 Responses

  1. Mijn zoon is groot Dirk Scheele fan en luistert in de auto liefst niks anders. Een cd erbij zou zeer welkom zijn dus voor papa en mama. De rest is zeker ook een groot succes zijn. Ik loot graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.