Uit balans? Probeer Energetix!

Sinds de herfst ten einde raakte merkte ik dat ik steeds meer uit balans raakte. Een bekend probleem bij veel mensen. De wel bekende winterdip was in aantocht. Als ADHD’er ben ik daarnaast ook nog eens gevoelig voor winterdepressie en had ik net 2 steenpuisten gehad. Er moest wat veranderen!

Energetix

Ik had al eens van Energetix gehoord, maar omdat de sieraden voornamelijk via party’s verkocht werden had ik er nooit meer aan gedacht. In die tijd was ik zelf nog adviseuse van Oriflame en had ik net een Tupperware Party gehad. Mijn vriendinnen zagen mij aankomen als ik weer met wat zou komen!

Totdat afgelopen winter ik toch kans zag om een leuke samenwerking aan te gaan met Charissa Meijer van Energetixwebwinkel.nl Ik ontving een prachtig armband om uit te proberen en te ervaren wat dit voor mij zou kunnen betekenen.

energetix armband

Magneetsieraden

Magneetsieraden zijn op het blote oog totaal niet anders van andere sieraden. Ze zijn prachtig en eigenlijk van alle tijden! Vroeger al werden sieraden en magneten met elkaar gecombineerd. Magnetiet is een natuurlijke magnetische steen. Zo zou Cleopatra ook een amulet hebben gedragen om haar schoonheid te bewaren.

De energetix magneetsieraden zijn sieraden van hoge kwaliteit. In sommige sieraden is naast de magneten ook wat koper verwerkt.

De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla wat staat voor 1200 Gauss. De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een armband 2 magneten bevat van elk 0,12 Tesla, betekent dit niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt. Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht nog maar maximaal 30% kunnen stijgen en niet meer. Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere ENERGETIX magneetsieraden tegelijkertijd te dragen.

Werking Energetix Magneetsieraden

Energetix magneetsieraden worden voor uiteenlopende klachten gebruikt. Een kort overzicht:

 • Verbeteren welzijn
 • stress verminderen
 • pijn verlichten
 • energie verhogen
 • in balans komen
 • depressie verminderen
 • beter slapen

Neem vooral een kijkje op de site van Energetixwebwinkel waar een grote uitleg staat over de werking van de magneetsieraden.

Review Energetix armband

Zoals gezegd kon ik een samenwerking aangaan en ontving ik een mooie armband ter waarde van €29,00. Een prachtig sieraad wat bij alle soorten outfits past. Je moet energetix kennen om te weten dat je een magneetsieraad draagt en dat is bij alle sieraden zo.

Het draagcomfort is prettig al zit er soms een klein haartje tussen de schakels. Dat komt doordat het een flexibele armband is. Aan de andere kant is de armband snel en makkelijk af en aan te doen.

De armband is van een goede kwaliteit en kan naar mijn idee jaren mee!

Voor kinderen zijn er bijvoorbeeld deze leuke armbanden waar je ook sliders bij kunt komen. Zo maak je het armbandje heel persoonlijk.

sieraden kinderen energetixsieraden kinderen energetix

Voor tieners zijn er ook veel mogelijkheden zoals deze schattige armband met bedel met bijbehorende ketting en oorbellen voor de meisjes en voor de jongens een stoere armband ketting met bedel en ring.

sieraden tienersieraden tiener

Voor mannen zijn er bijvoorbeeld super stoere armbanden die ook flexibel zijn met zwarte schakels ertussen. Maar ook lederen banden zijn een mogelijkheid.

armband zwart zilverheren armbanden energetix

Voor mijn verjaardag zou ik nog wel een mooie ketting willen zoals:

damesketting energetix

Heb ik al wat gemerkt?

Jazeker! Al na een paar weken merkte ik dat ik mijn gevoelens al beter thuis brengen en nog een paar weken verder kon ik beter over mijn gevoelens praten. Om in balans te komen, moet je soms eerst even wat verder uit balans raken om wat dingetjes weer goed op hun plek te krijgen. Daar zit ik nu midden in. Maar de knopenbrei is bijna uit de war en dat voelt goed. Ik ben twee keer achter elkaar verkouden geweest wat ik anders haast niet ben dus mijn lichaam doet ook nog eens een grote schoonmaak.

Ik slaap heerlijk aan 1 stuk door ( tenzij dochterlief mij wakker maakt 😉 )

En op de een of andere manier heb ik elke avond de puf om de zware oefeningen te doen van de van Shit naar Fit challenge.

Voor de kleine 4 weken dat ik de armband nu draag ben ik al zeer enthousiast en kijk ik uit naar de veranderingen die nog komen gaan.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

8 Responses

 1. Wat een mooie actie! Ik doe hier graag aan mee. Ik heb een aantal hele mooie oorbellen en armbanden gezien die ik heel graag aan zou schaffen met het tegoed. Ik ben benieuwd of ik ook meer in balans ben bij het dragen van de sieraden 🙂

 2. Wat een heeerlijke winactie zeg! 😉 Ik ‘geloof’ hier zelf ook heel erg in, alhoewel sommigen zeggen dat een sierraad echt absoluut niet zo’n werking kan hebben. Ik kijk en voel wat verder. Zelf had ik altijd zo’n bio-stabiel van telsell(was het toen geloof ik altijd) Bij spanning en wanneer ik me niet helemaal lekker in mn vel voelde zitten draag ik deze altijd, heel af en toe heb ik hem nu nog op. Een nadeel van die ketting vind ik, dat het een hele sterke magneet is, waardoor ik dus wel eens PATS vast kom te zitten aan iets haha. Ook is hij erg opvallend, wat ik nogwel een nadeeltje vind..
  Wat een prachtige sierade heb je tegenwoordig, mocht ik the lucky lady worden van dit tegoed, zal ik onderstaande armband aanschaffen….
  Groetjes ilsiee & natuurlijk beide pagina’s geliked! 🙂
  http://webwinkel.energetix.tv/armband-2115-nl-1.aspx?skuid=2837

 3. Leuk!! Ik ben benieuwd of dit bij mij zou werken, ik vraag mij af of zoiets echt werkt. Maar zeker leuk om zo te kunnen proberen.
  Omdat ik op mijn werk geen ringen en armbanden mag dragen, zal ik gaan voor creolen en gewone oor stekers.
  Ik heb de pagina”S geliked en gedeeld.

 4. Vroeger geloofde ik hier totaal niet in. Mijn oma had wel zo’n armband en was er volledig van overtuigd. Net als haar kruidenmengseltjes en andere alternatieve dingetjes die ze deed. Mijn oma is er al een tijdje niet meer, maar ik weet wel dat mijn oma vaak gelijk had en ik nu haar kruidenmengseltjes en zalfjes ook gebruik.
  Ik denk nu dat ik veel aan zo’n armband zou kunnen hebben. Ik zou graag meer energie krijgen en minder stress hebben, dus ik doe heel graag mee!
  Ik vind deze wel heel erg mooi: http://webwinkel.energetix.tv/armband-2930-nl-1.aspx?skuid=3225

  Ik heb geliked en gedeeld op FB (Tamara Mara Großmaul)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.