Win: Oriflame voor baby en peuter

Het is al weer even geleden dat dochterlief een baby was, maar nog steeds gebruik ik verzorgingsproducten voor haar huid die volgens de etiketten voor baby’s zijn. Als je zwanger bent zie en krijg je overal allerlei verzorgingsproducten. In de gratis boxen van verschillende supermarkten eigen huismerken, tot in de bekende babyboxen. Vaak neigen mensen naar de babyproducten van Zwitsal omdat dat zo lekker ruikt. Maar toen ik zwanger was en net bevallen vond ik die geur veel te heftig. Ik koos voor de producten van Oriflame en ik zal je vertellen waarom:

Babylijn Oriflame

Oriflame baby en peuter

De babylijn van Oriflame is gemaakt op basis van biologisch katoenextract en het dermoprotect-complex, dit versterkt de tere babyhuid, verzorgt en verzacht het. Oriflame wil alleen het beste voor baby’s en ik ook! Nog steeds heb ik veel baby’s om mij heen en gebruik ik 1 van de producten nog regelmatig.

De lijn bevat 4 producten Baby Oil, Baby Talc, Baby soap bar en de Moisturising Cream. En ze ruiken allemaal heerlijk kan ik je vertellen! Geen schreeuwende harde kleuren, maar zachte pasteltinten die het op elke babykamer goed doen op de commode.

Baby Oil

Oriflame baby en peuter

Een heerlijk ruikende olie die ik nog steeds regelmatig gebruik bij onze peuter. Ze helpt nu ook zelf mee en smeert vrolijk haar eigen benen in. Prachtig vind ze dat. De olie trekt snel in en plakt niet. Heerlijk vond ze het als baby al als ik haar een kleine babymassage ermee gaf. Nog steeds moet ik lekker haar ruggetje en buikje GOED insmeren! “Lekker mama!”

€ 10,00/150 ml.

Baby Talc

Oriflame baby en peuter

Het product wat ik nog zeer regelmatig gebruik. Veel mensen zijn naar mijn idee het talcpoeder vergeten en smeren allemaal met sudocreme en bepanthen de rode billetjes van hun baby’s/dreumes/peuter in. Maar vergeet de kracht van talkpoeder niet. Deze poeder heeft een zachte geur en werkt supersnel. Al na 1 nieuwe luier zie je dat de roodheid een flink stuk minder is. Voor onze peuter gebruik ik de poeder vaak in de zomermaanden in haar liesjes, oksel en knieholtes. Vooral na het douchen, voor het slapen gaan en op het midden van de dag. Zo voorkom je heel makkelijk dat er smetvlekjes en eczeem komt op dat tere huidje. De baby talc heeft een handige draaimechanisme waardoor hij goed op slot gaat.

Wist je dat je als volwassene deze talkpoeder ook ideaal kan gebruiken in je zomerschoenen? Je glijdt minder in je schoenen en het houdt nare zweetluchtjes weg! Of als je net als ik wat stevige bovenbenen hebt die in de warme zomer bij het dragen van een rok tegen elkaar schuren is deze talkpoeder ideaal!

€ 5,00/75 g.

Baby Soap Bar

Oriflame baby en peuter

Als baby heb ik haar nooit met een zeep gewassen. Deze milde zeep is op basis van katoenolie, hydraterende glycerine en biologisch katoenextract. Ik heb hem eigenlijk maar 2 keer gebruikt om te testen en de geur goed te ruiken, maar zodra dochterlief straks zelf goed bij de kraan kan om haar handen te wassen zal ik hem voor haar neerleggen om te gaan gebruiken. Mijn ervaring is dat grote kindjes die zelf hun handen onder een automatisch pompje kunnen houden, of mogen pompen om hun handen te wassen veels te veel zeep gebruiken. Met een harde zeep gaat de zeep minder snel en hebben ze heerlijk ruikende babyhanden! Ik kan niet wachten.

€ 4,00/75 g.

Moisturising Cream

Oriflame baby en peuter

Een heerlijk zachte lichaamscrème met onder andere zonnebloemolie, shea butter en biologisch katoenextract. Deze crème gebruik ik vaak in de ochtend als haar huidje wat droog aanvoelt of als ik haar gewoon net even extra lekker wil laten ruiken. Hij trekt snel in en plakt niet.

€ 8,00/150 ml.

Zonbescherming

spf50peuter

Daarnaast gebruik ik al 2 jaar deze zonnebrandcrème van Oriflame voor de baby’s en peuters. Deze lotion met SPF 50 is speciaal ontwikkeld voor de supergevoelige kinderhuid en beschermt deze tegen schadelijke UV-stralen. De formule is waterbestendig en vrij van alcohol, kleur- en geurstoffen.

€ 24,00/100ml

Winnen

Omdat ik zo enthousiast ben over deze babylijn wil ik graag een van mijn lezers blij maken met de babylijn van Oriflame ter waarde van €27,00!

Wat moet je hiervoor doen?

Niet iedereen heeft alle social media kanalen. Volg mij op minstens 1 kanaal, elke extra actie geeft 1 extra win kans.

Laat hieronder een reactie achter (met geldig emailadres) waarom jij hier zo blij van kan worden. Laat ook even weten op welke kanalen je mij volgt!

 Gefeliciteerd Kim!

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

11 Responses

 1. Hoi Ellen,

  Ik lees met heel veel plezier elke keer je verhalen op je blog! Af en toe een goeie tip erbij, want wil ne mens nog meer! Ne’n dikke merci.

  Tot binnenkort, groetjes Ann

 2. Zo super om ook mijn kleintje te laten genieten van de geweldige produkten van oriflame, ik als moeder gebruik ze ook.

 3. Dat klinkt veeeelbelovend! Ik ben erg benieuwd naar deze producten voor de kleine! Zelf ben ik erg tevreden over de producten van oriflame voor mijn huid.,… Soms wel wat prijzig maar dan maar zuinig aandoen! 😉 Ik maak graag een kansje op dit fijne pakketje voor de kleine meid!
  Fijn weekend, groetje ilse

 4. O dit lijkt me heerlijk voor mijn dochter! Ik gebruik nu zwitsal voor haar maar zoals je het beschrijft ruikt dit product heerlijk. Ik zou dit graag willen proberen, en als het echt bevalt stap ik over! Begin die zwitsalgeur ook een beetje zat te worden.

 5. ik volg je overal! 🙂 op social media, en nee ik ben geen stalker 😉 Na het lezen van dit artikel ben ik ook nieuwsgierig geworden naar deze producten.. jammer dat ik de geuren van deze producten niet online kan ruiken hihi. Hier een baby in huis dus jaaaaa wij willen dit graag proberen!

 6. Wat heerlijk. Ik heb net een dochtertje gekregen dus kan zeker van die lekkere productjes gebruiken. Ben zelf niet bezoeker met oriflame dus heel nieuwsgierig.
  Ik kende je blog eerlijk gezegd nog niet, maar ziet er veel belovend uit. Ik ga je op bloglovin volgen. verder op instagram en twitter!
  Nu duimen voor m’n meiske.

  • Ohhh ik zag dat m’n woordenboek er iets geks van heeft gemaakt hahah. Bezoeker was bekend met 🙂

   Maar superleuk!!

 7. wat een fijne producten, die wil ik graag winnen voor een lieve vriendin die hoogzwanger is! Ze heeft het krap en kan wel wat extra’s gebruiken.
  Ik volg en deel op facebook en op twitter.
  duim duim duim en groetjes van Riekie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.