Win: Hip de winter in met Stip & Zo! Gesloten

Dochterlief vindt het eindelijk goed dat ik regelmatig haarspeldjes in haar haren vast maak. Sterker nog sinds het mooie haarspeldjesbord wat we bij Pieke en Co uitzochten op haar kamer hebben staan zoekt ze zelf de haarspelden uit. De grote verzameling haarspelden die ik ooit had gekocht op de markt en kruidvat blijken voor haar steeds dikker wordende haarbos toch nu wat te klein te worden dus ging ik op zoek naar nog een hippe webwinkel.

En natuurlijk vond ik die!

Stip & Zo!

Op afbeeldingen zoekend kwam ik de Ik ben Jarig collectie tegen bij Stip & Zo!. Ik ben altijd in voor unieke producten dus ik bestelde er snel een voor dochterlief. Wie weet kan ik er ook nog ooit eentje uitzoeken uit de Ik word grote zus collectie.

Al verder zoekend op hun site kwam ik nog veel meer hippe producten tegen. Wat dacht je van dit gave diadeem en bohemian look haarband. de haarband is nu nog iets te groot, maar straks van de zomer zal hij haar prachtig staan!

stip en zostip en zo

Als dank voor mijn bestelling kreeg ik er ook nog gratis haarspeldjes uit. Zelfs zou ik de kleur nooit hebben uitgekozen, maar zo in mijn handen werd ik toch wel enthousiast en zelfs dochterlief vind dit de mooiste speldjes nu!

stip en zo

Sieraden en nog veel meer

Bij Stip & Zo! kun je niet alleen terecht voor haaraccessoires en haarspeldjes borden. Ze hebben ook sieraden, tassenhangers en juffen bedankjes. Je kunt zelfs een leuke kaart kopen, haarspeldjes uitzoeken en dit met je zelf verzonnen tekst direct laten versturen naar diegene die een leuk kadootje verdient!

En ben je net bevallen? Stuur dan binnen 4 weken even een geboortekaartje naar Stip & Zo! dan sturen zij een leuk geboortegeschenkje naar je toe. Wat een lieverds zijn deze twee zussen Alinda en Corinda!

Linda Foundation

Zoals jullie weten hou ik van goede doelen. LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. De teller is weer gaan lopen en ze hopen in december 2015 nóg meer gezinnen blij te maken met lekker eten, een cadeautje in de schoen en een feestelijke outfit. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A.

Bij Stip & ZO! steunen ze de Linda Foundation door elke maand een artikel centraal te zetten. De volledige opbrengst van dit artikel gaat naar de Linda Foundation. Goed he!

Winactie

De dames hebben een klein cadeautje voor een van de volgers nagestuurd. Een kadobon van 10 euro te besteden in de webwinkel van Stip & Zo! met 2 schattige haarklipjes in een vrolijk zakje.

stip en zo

Wil je deze graag winnen? Dat snap ik!

Laat hieronder een reactie achter met een geldig emailadres zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

Voor extra winkans:

 

Disclaimer

Gefeliciteerd Nanda

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

5 Responses

  1. Voor een Danielle zij is twee dagen geleden bevallen van een pracht dochter met een enorme bos haren! Helaas verliep de start niet helemaal zoals gehoopt maar alles gaat nu gelukkig goed met beide!!!! Duimen?

  2. Ah deze zijn echt ontzettend schattig. Die zou ik graag willen winnen voor mijn kleine nichtje. Ze is pas één jaar geworden en kan ook al een klein staartje maken! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.