Win 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek!

Al 22 jaar bestaat de Libelle Zomerweek en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit ben geweest. Erg he! Vanaf 21 mei kun je zeven dagen lang met je moeder, zus, vriendin of collega naar het grootste buitenevent voor vrouwen. Het thema van dit jaar is DISCO LOVE dus dat wordt shoppen, meezingen met bekende artiesten en genieten in een kleurrijke seventies-sfeer. Nog iets heel aparts is, dat Libelle dit jaar een recordpoging rolstoel discodansen organiseerd. Want Libelle is er voor iedereen!

DISCO LOVE

Win kaarten voor libelle zomerweek

Tijdens Libelle Zomerweek 2018 staat het strand van Almere in het teken van DISCO LOVE. In de hoofdtent op het Libelle-plein zijn fantastische optredens van bekende artiesten zoals Lange Frans, Diggy Dex en Charly Luske. Boney M. verzorgt de opening.

Iedere dag om 17.00 uur is het Happy Hour, met bekende dj’s zoals Barry Paf en Gijs Staverman die de fijnste disconummers draaien. De optredens worden afgewisseld met daverende modeshows van bekende merken mét discomuziek. Zo jammer dat ik dit jaar weer niet kan.

Libelle Zomerweek voor iedereen

Libelle zomerweek

Libelle is voor alle vrouwen van Nederland en daarom is de Libelle Zomerweek voor iedereen toegankelijk! Dit jaar is er nog meer aandacht besteed aan mindervalide bezoekers zodat ook zij kunnen deelnemen aan activiteiten. Ik vind dat echt een geweldig initiatief en ik ben erg benieuwd of mindervalide bezoekers na afloop ook echt tevreden zullen zijn!
De Libelle Zomerweek zal feestelijk worden geopend met een recordpoging rolstoel discodansen. Op 21 mei om 12.00 uur gaat deze challenge van start en is er een te gekke choreografie opgezet, zodat alle deelnemers hun disco moves kunnen laten zien. Dat belooft een echte show te worden.

Over Libelle Zomerweek

Libelle zomerweek

Dit jaar worden meer dan 83.000 Libelle-vrouwen verwacht die samen van 21 tot en met 27 mei op het Almeerderstrand een onvergetelijk discofeest gaan vieren. Lekker eten, standjes met de leukste producten, meer dan 16.000 workshops, geweldige artiesten en héél veel swingende muziek maken het feest compleet. Geef jezelf een complete metamorfose bij Rob Peetoom of laat je meeslepen door de merengue, de nationale dans van de  Dominicaanse Republiek.

Voor elke dag is er een uitgebreid programma opgezet. En de keuze is reuze! Je kan zelfs gaan hoelahoopen. Zo gaaf.

Een bezoek aan de Libelle Zomerweek is een dag lang genieten en bijkletsen met je moeder, zus, vriendinnen, collega’s én de Libelle-redactie.

Op de speciale website: https://www.libellezomerweek.nl/2018/  Kun je allemaal informatie vinden en zijn er ook verschillende winacties opgezet. Zo kun je boeken, overnachtingen, een relaxtplek, sieraden en verzoringsproducten winnen. Doorklikken loont sowieso want wie niet waagt die niet wint!

Winnen!!
Libelle zomerweek

Wil jij 2 kaarten winnen voor de Libelle Zomerweek?

  • Laat hieronder weten wie je mee zou willen nemen naar de Libelle Zomerweek en waarom.
  • Reageer je op facebook dan hoeft een emailadres niet anders wel zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen
  • Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter
  • Delen, Liken en Volgen op de verschillende Social Media is ook lief en niet verplicht.

Extra kans maken? Voor elke vriendin die jij tagt op Facebook krijg je een extra lootje in de pot!

De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht op  eerste pinksterdag en ontvangt de E-Tickets zo snel mogelijk.

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!