Wie is de mol 2021, een nieuw seizoen van start

2020 het jaar van pandemie en lockdown. Maar 2020 is ook het jaar dat we een extra seizoen van Wie is de mol hadden! Wat een geweldig jubileum editie hadden we in Italië. Met oud kandidaten op zoek naar de mol. Terwijl we zo thuis zitten was dat een erg welkom iets. En toen het afgelopen was smaakte het dan direct naar meer. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten want op 21-12-2020 zijn de nieuwe kandidaten bekend gemaakt! Wie is de mol 2021 gaat bijna starten..

wie is de mol 2021

Wie is de mol 2021

De kandidaten van Wie is de mol 2021 zijn bekend! En heel binnenkort gaan we starten, nog maar twee weekjes! Ik heb de app geïnstalleerd, ben ingelogd en heb alweer wat poultjes aangemaakt. Je kan ook een molboekje bestellen en zelfs een bordspel spelen in 3 varianten. Wil je op een duurzame manier je notities bijhouden? Dan kan je ook denken aan een Moyu boekje van steen. Hier kan schrijven en wissen, ideaal! Als je benieuwd ben naar de review kan je dat lezen.

En wat een begin was het jongens. Een grote loods met alle 10 de kandidaten en boven hun hoofd een scherm. Het scherm licht 1 voor 1 op en er start een filmpje van de desbetreffende kandidaat. Ze vertellen over hoe ze Wie is de mol 2021 willen gaan spelen en vertellen iets over zichzelf. Meteen ben ik “aan”. Nog voordat Rik komt en aangeeft dat de mol zichzelf al bekend heeft gemaakt, weet ik al dat hij dit gaat zeggen. Er is namelijk een bepaald punt waar opeens alle filmpjes chaotisch door elkaar heen gaan spelen. En chaos is het moment waarop de mol van zich laat horen..

wie is de mol 2021

Het spel van Wie is de mol 2021

Ik kan het me haast niet voorstellen, maar heb je nog nooit gekeken? Geen idee waar ik het over heb? Ik leg het kort uit. Wie is de mol 2021 is het 21ste seizoen alweer. Ooit begonnen met onbekende Nederlanders, maar inmiddels met bekende Nederlands. De opnames en kandidaten zijn altijd gehuld in absolute geheimhouding. Een groep van 10 personen gaan ergens naar het buitenland om een spel te spelen. Door middel van actieve en psychologische opdrachten kan er veel geld verdiend worden. Maar 1 kandidaat heeft een dubbele agenda, dat is de mol. Die persoon moet geheim blijven en zorgen dat er zo min mogelijk geld verdient wordt.

Wie is de mol 2021 gaat van start en na zoveel seizoenen verveelt het nog niet. Ik heb ze niet allemaal gekeken en soms is er een seizoen die wat minder aanspreekt. Zeker toen social media een grote rol ging spelen was het even lastig. De makers stoppen namelijk altijd hints erin naar de mol. Tegenwoordig zijn de hints dan ook anders geworden zodat het niet meteen duidelijk is door de miljoenen molloten die kijken. Molloten? Ja de fans worden zo genoemd. Verder zijn termen als tunnelvisie, rood scherm, vrijstelling en op iemand zitten, heel normaal.

wie is de mol 2021

Kandidaten Wie is de mol 2021

De eerste bekendmaking is bekeken door ruim een miljoen kijkers! Nederland heeft er zin in. We zitten nog steeds thuis en openen de jacht op de nieuwe mol. Veel mensen reageren altijd een beetje bozig als de kandidaten minder bekend voor ze zijn. Maar ik vind dat persoonlijk juist leuk, nieuwe mensen leren kennen want we hebben veel mooie mensen om te leren kennen. De kandidaten komen altijd uit verschillende werkgebieden wat het onwijs leuk maakt. Hieronder Bespreek ik kort de kandidaten van Wie is de mol 2021!

1. Charlotte Nijs

Charlotte Nijs (32) is journalist en werkt als politiek verslaggever bij Hart van Nederland op SBS6. Haar leus van dit jaar is: “Wie schrijft die blijft.” En de verdenkingen vanuit Nederland staan het meeste op haar naam op dit moment.

2. Erik de Zwart

wie is de mol 2021 eric

Radio-dj en media ondernemer, en vooral bekend als stem en gezicht van de top 40; Erik de Zwart (63). Zijn quote van Wie is de mol 2021 is: “Ik denk dat ik wel een leuk toneelstukje kan opvoeren.

3. Florentijn Hofman

Florentijn (43) is een beeldend kunstenaar en essayist. Hij werd wereldberoemd door zijn kunstwerk de reusachtige ‘Badeend’. Dit is een opblaasbaar beeld over consumptie en duurzaamheid en drijft de hele wereld rond. De uitspraak die hem kenmerkt: “Ik ken absoluut geen angst.

4. Joshua Nolet

Ik denk dat dit voor velen het meest bekende gezicht is. Joshua (32) is zanger van de onwijs populaire band Chef’Special. Daarnaast zet hij zich in voor kinderen die opgroeien in conflictgebieden, samen met Warchild. Zijn kenmerkende quote voor Wie is de mol 2021 is: “Ik houd heel erg van winnen.

5. Lakshmi Swami Persaud

Lakshmi (27) is een kleurrijk artiest, songwriter en theatermaker. Haar genre is pop-noir en ze tourt nu rond met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’. Haar muziek is een mix van zachte luisterliedjes tot gruizige gitaren. De uitspraak van haar: “Ik vind het lastig om in groepen te bewegen.

6. Marije Knevel

Marije (33) is de adjunct-hoofdredacteur van LINDA.nl en daarnaast is ze presentatrice op tv en programmamaakster. Je kent haar misschien wel van RTL Boulevard of van Shownieuws. Haar Wie is de mol 2021 uitspraak: “Ik ben echt een enorme flapuit.

7. Remco Veldhuis

Remco (47) is een cabaretier, zanger en presentator. Ook kan hij theatermaker aan dat lijstje toevoegen. Je kent hem waarschijnlijk als helft van het duo Veldhuis & Kemper met hun hit ‘Ik wou dat ik jou was’. Zijn kenmerkende quote: “Improviseren, improviseren en nog eens improviseren.”

8. Renée Fokker

Actrice Renée Fokker (59) vervulde in 2019 de rol van Astrid Holleeder in de voorstelling Judas. Ze schitterde in heel veel films en theaterstukken. Haar uitspraak is: “Ik kan best wel onhandig zijn.”

9. Rocky Hehakaija

rocky wie is de mol 2021

Rocky is een straatvoetbalheld en ze schopte het tot Jong Oranje. Ze was het enige vrouwelijke lid van Edgar Davids’ Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld. En ze is de eerste vrouwelijke straatvoetballer in het wereldberoemde voetbalspel FIFA. Haar wie is de mol 2021 quote is: “K ben echt een open boek.”

10. Splinter Chabot

splinter wie is de mol 2021

En als laatste hebben we de jongste Splinter (24). Hij is schrijver, programmamaker en politicoloog. Maar hij heeft ook boeken geschreven en is presentator. En in 2019 is hij door Esquire uitgeroepen tot Best geklede man. Zijn uitspraak is misschien wel 1 van mijn favorieten: “Je moet een beetje verliefd kunnen worden op de mol.”

Wie IS de mol 2021

Wie is dan de mol 2021? Dat blijft elk jaar de zoektocht ook voor ons als kijkers. Voorheen dacht ik de code gekraakt te hebben. De mol moest een naam hebben waarnaar verwijzingen en hints geplaatst konden worden. Denk aan mol Margriet en alle bloemen in dat seizoen. Of aan mol Merel en de vogeltjes overal. Maar die hints kunnen niet altijd meer. Een mol is iemand die wat op de achtergrond is zou je misschien denken maar mol Jan bewees het tegendeel. Een goede mol weet vooral niet op te vallen maar ook niet weg te vallen. Een goede mol weet een spel te maken van bedrog wat bij hem of haar past zodat het natuurlijk overkomt. Humor, lef, flair het kan allemaal!

Zo op het eerste oog en gevoel neig ik naar Joshua en Splinter maar ik ga lekker vanaf 2 januari in de afleveringen duiken. Op de bank met mijn andere grote liefde en een lekker hapje en drankje. We maken er iets gezelligs van. Tegelijk is het ook een felle competitieve strijd en willen we allemaal winnen en spelen we mee met de app. Ik heb speciaal voor deze gelegenheid gebruik gemaakt om een Mamascrapelle poule te maken. Klik op de link en je doet mee!

https://wieisdemol.page.link/hmkPPoesEMZBY3hTA

Wie wat waar wie is de mol 2021

Wie is de mol 2021 start op 2 januari 2021 om 20.25 op Nederland 1. Het wordt weer gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Het land waar ze gaan spelen is Tsjechië en het is geheel coronaproof opgenomen. Na de reguliere uitzending kan je door met Moltalk met Marlijn en Rop op Nederland 3. Daarin word alles besproken wat opvalt en leuk is. Wie is jouw mol en speel je mee met ons via de app in de Mamascrapelle poules?

wie is de mol 2021

De foto’s komen van de officiële website van wie is de mol

Footer1

Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.