Wereld vriendjesdag

Vandaag is het 8 juni Wereld Vriendendag! De dag om je vriendjes en vriendinnetjes te laten weten dat je blij van ze wordt, dat ze belangrijk voor je zijn en dat je graag met ze speelt/ omgaat en ze natuurlijk even extra aandacht wil geven. Voor kinderen zijn vriendschappen een bijzonder iets. Lees vooral verder want ik mag wat weggeven van VTech!

Wereld Vriendendag

Waar volwassen mensen soms maar 5 goede vrienden hebben kunnen kinderen er wel 20 hebben. Niet zo gek want als je een kindje in de speeltuin tegenkomt waar je leuk mee speelt “dan heb je vrienden gemaakt”. Zo heeft dochterlief al heel wat vriendschappen gehad die van korte duur waren, in de winkel, de speeltuin, het zwembad en andere uitstapjes. Die vriendschappen werden helaas niet onderhouden dus die verdwenen weer, maar het gemak waar kinderen vrienden maken, daar hebben wij als volwassenen moeite mee. Best gek toch!

Woezel en Pip

De bekendste vriendjes voor kinderen zijn natuurlijk Woezel en Pip. Deze hondenvriendjes beleven samen heel veel avonturen met hun andere vriendjes in de tovertuin. Onder toeziend oog van Tante Perenboom en de Wijze Varen.

Is jouw vriendje ook zo dol op Woezel en Pip? Misschien wil je hem/haar verrassen met een leuk cadeautje van Woezel en Pip op Wereld Vriendendag.

wereld vriendendag wereld vriendendag

Voor je babyvriendje een leuk knisperboekje van Woezel en Pip in vrolijke kleuren in het thema Vriendjes. Woezel, Pip, Buurpoes, Charlie, Wijze Varen, Molletje en Vlindertje komen voorbij.

Specificaties

Auteur:          Guusje Nederhorst

Uitgeverij:    Leopold

ISBN:             9789025872748

Prijs:             Woezel en Pip vriendjes is voor €7,50 te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:       8 pagina’s

Datum:          Verschenen in maart 2017

Woezel en Pip in de wolken

wereld vriendendag wereld vriendendag

Voor je peutervriendje een leuk kartonboekje over wolken vrienden.

Woezel en Pip gaan in dit boek naar boven op een trap van wolken. Daar ontmoeten ze Wolkje, een hondje wat zit te breien. Hij breidt vriendjes! Woezel en Pip maken allemaal vriendjes om mee te huilen, mee te lachen, met bril, met peren en nog veel meer. Wolkje is blij met al zijn vriendjes tot Woezel zegt dat je met vriendjes ook fijn kunt praten. Wolkje heeft namelijk geen vrienden om mee te praten. Gelukkig worden Woezel en Pip zijn vriendjes. Ze blijven zelfs gezellig bij hem slapen! “Net als echte vriendjes”

Specificaties

Auteur:         Guusje Nederhorst

Uitgeverij:    Leopold

ISBN:             9789025872298

Prijs:              Woezel en Pip in de wolken is voor €8,99 te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:       20 pagina’s

Datum:          Verschenen in april 2017

Friends Lego

wereld vrienden dag

De LEGO Friends vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia vieren Wereld Vriendendag graag met je mee. Dus kruip lekker met je bestie op de bank en beleef samen de avonturen van de vriendinnen uit Heartlake City.

wereld vrienden dag wereld vrienden dag

Ze staan voor elkaar klaar en zijn altijd samen op pad om avonturen te beleven. Maar als het even tegenzit, vinden ze altijd een oplossing.
Laat je vriendje of vriendinnetje zien dat je hem of haar super lief vindt en vier samen met LEGO Friends Wereld Vriendendag op 8 juni. LEGO Friends seizoen 3 is nu verkrijgbaar op DVD.

De nieuwste dvd Lego Friends United as One koop je voor €12,99 bij Bol via mijn affiliatelink.

Pluche Dierenvrienden VTech

Verzamelen is dé trend dit moment. Maar de meest waardevolle verzameling betreft nog altijd vriendschap. Dit voorjaar krijgen de Zoef Zoef Dieren er daarom drie nieuwe vriendjes tegelijk bij: Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn. Met een torenhoog knuffelgehalte -want van pluche- zijn het de nieuwste Zoef Zoef Dieren maatjes om je hartje aan te verpanden.

Wereld Vriendendag Wereld Vriendendag Wereld Vriendendag

Het grappige is dat Daan, Simone en Koko zich moeiteloos voegen bij de eerder geïntroduceerde Zoef Zoef Dieren. Ze passen op de Zoef Zoef Dieren Avonturenpaden en speelsets en reageren alert op de Magische Sensors. Karakters zijn het stuk voor stuk, met ieder zijn eigen liedjes en melodietjes. Het leuke is dat zowel met de diertjes apart, samen als met de eerder verschenen Zoef Zoef Dieren mooie vriendschap te sluiten is.

De VTech Pluche Zoef Zoef dieren zijn voor €10,99 te koop bij Bol

Winactie Daan Dalmatiër

Wereld Vriendendag

Namens VTech mag ik Daan Dalmatiër weggeven aan een van mijn volgers. Hoe leuk is dat?! Misschien wil je kindje het wel cadeau doen aan een vriendje om samen mee te spelen? Omdat dochterlief dol is op honden koos ik Daan uit. Honden zijn echte vrienden van kinderen vaak dus dit Zoef Zoef dier leek mij erg leuk voor een Winactie op Wereld Vriendendag.

Wil jij meedoen?

Actievoorwaarden

 • Laat hieronder een reactie achter waarom jij het leuk vindt om mee te doen en wie weet win jij Daan Dalmatiër
 • Liken & Delen van deze blog wordt zeer gewaardeerd!
 • Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

Ps. vergeet net mee te doen aan mijn winactie van Casper en Emma

Meedoen kan tot 18 juni

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

31 Responses

 1. Mijn dochtertje zal Daan de Dalmatiër geweldig vinden. Haar grote nicht spaart Dalmatiers (ze heeft er wel 101 ) en zij vindt dit soort honden ook heel erg leuk. Vtech speelgoed is natuurlijk altijd super.

 2. Ik doe heel graag mee voor mijn 2 kinderen. Ze zijn gek van ToetToet en ZoefZoef en vinden de liedjes en geluidjes hartstikke leuk! (mama iets minder)

 3. Super leuk, zo’n aaibaar hondje!
  Onze jongste dochter heeft het boomhuis van de ZoefZoef dieren en is er dol op. Ook onze oudste speelt er graag mee, en wanneer er vriendjes/vriendinnetjes komen spelen gaan ze vaak als eerste naar het boomhuis toe. Met meer (dieren)vriendjes, meer vreugde!

 4. Mijn zoontje en dochter zijn dol op de Zoef Zoef dieren! Daan zou een leuke aanvulling zijn bij de koeien die ze hebben.

 5. Met 2 kinderen die graag met de Zoef Zoef dieren spelen bij anderen thuis, gaat dit denk ik wel een hele grote verrassing zijn om zelf een diertje in huis te hebben.

 6. Oh diertjes van pluche, wat enig! Mijn dochter vindt de Zoef zoef dieren leuk, maar knuffelt liever met haar zachtere knuffels, nu kan ze deze ook gebruiken daarvoor 🙂

 7. Hij is echt schattig! Ik doe mee voor mijn jongste dochter, die alles van zoefzoef en ToetToet geweldig vindt!
  Deze variant valt dus zeker in de smaak!

 8. Wat leuk die zachte dieren van Zoef Zoef! Ons dochtertje heeft nu twee dieren en vind ze helemaal leuk! Wat uitbreiding is leuk, helemaal omdat het een hond (dol op de hond van opa en oma) is nog lekker zacht ook!

 9. Op 1 juli komt er een pleegbroertje van 5 jaar bij ons wonen. We denken dat hij wel een lief knuffel vriendje kan gebruiken ?

 10. Oh, wat een leuke Zoef Zoef Damatiër.
  Grappige speeltjes.
  Mijn kleindochter van drie jaar zou hier heel erg blij mee zijn.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 11. Mijn zoon Randy van bijna 3 is helemaal fan van Vtech speelgoed… de Dalmatiër is prachtig… een makkelijke naam en gaan met die banaan ? must have

 12. Superleuke actie voor Daan de Dalmatiër ! Vtech maakt ontzettend leuk speelgoed. Denk dat mijn kleine meid dit erg leuk gaat vinden! Een echte kat heeft ze al, dus een hond erbij? ?

 13. Ik doe heel graag mee. Zoon Fons wordt eind deze maand 1 en hij vindt het speelgoed wat we van Vtech hebben echt helemaal fantastisch.

 14. Ik ben je gaan volgen via twitter en instagram. Dieren zijn altijd leuk! Mijn zoontje Fedde zou dit vast helemaal geweldig vinden. Misschien een goed idee om het aaien van dieren hierop te oefenen. Met onze katten gaat dat namelijk nog heel hardhandig
  Liefs

 15. Ik doe heel graag mee! Mijn zoontje wil al een hele tijd een hond, maar dat kan helaas niet mijn allergie. Ik denk dat hij het echt geweldig zou vinden!

 16. Wat leuk zeg, ik kende deze nog niet. Wij hebben wat van de toettoet serie voor onze zoon, en de zoefzoef lijkt me heel leuk voor onze dochter. Ik doe graag mee zodat grote broer Daan deze aan zijn zusje kan geven

 17. Leuk leuk leuk voor onze zoon! Hij heeft hier nog geen diertje van, dus een goede kennismaking! Ik doe graag mee!

 18. ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, hij wil heel graag een hond, deze is geweldig, dalmatier Daan. Ziet er echt prachtig uit. ? Groetjes Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.