Wereld vriendjesdag

Vandaag is het 8 juni Wereld Vriendendag! De dag om je vriendjes en vriendinnetjes te laten weten dat je blij van ze wordt, dat ze belangrijk voor je zijn en dat je graag met ze speelt/ omgaat en ze natuurlijk even extra aandacht wil geven. Voor kinderen zijn vriendschappen een bijzonder iets. Lees vooral verder want ik mag wat weggeven van VTech!

Wereld Vriendendag

Waar volwassen mensen soms maar 5 goede vrienden hebben kunnen kinderen er wel 20 hebben. Niet zo gek want als je een kindje in de speeltuin tegenkomt waar je leuk mee speelt “dan heb je vrienden gemaakt”. Zo heeft dochterlief al heel wat vriendschappen gehad die van korte duur waren, in de winkel, de speeltuin, het zwembad en andere uitstapjes. Die vriendschappen werden helaas niet onderhouden dus die verdwenen weer, maar het gemak waar kinderen vrienden maken, daar hebben wij als volwassenen moeite mee. Best gek toch!

Woezel en Pip

De bekendste vriendjes voor kinderen zijn natuurlijk Woezel en Pip. Deze hondenvriendjes beleven samen heel veel avonturen met hun andere vriendjes in de tovertuin. Onder toeziend oog van Tante Perenboom en de Wijze Varen.

Is jouw vriendje ook zo dol op Woezel en Pip? Misschien wil je hem/haar verrassen met een leuk cadeautje van Woezel en Pip op Wereld Vriendendag.

wereld vriendendag wereld vriendendag

Voor je babyvriendje een leuk knisperboekje van Woezel en Pip in vrolijke kleuren in het thema Vriendjes. Woezel, Pip, Buurpoes, Charlie, Wijze Varen, Molletje en Vlindertje komen voorbij.

Specificaties

Auteur:          Guusje Nederhorst

Uitgeverij:    Leopold

ISBN:             9789025872748

Prijs:             Woezel en Pip vriendjes is voor €7,50 te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:       8 pagina’s

Datum:          Verschenen in maart 2017

Woezel en Pip in de wolken

wereld vriendendag wereld vriendendag

Voor je peutervriendje een leuk kartonboekje over wolken vrienden.

Woezel en Pip gaan in dit boek naar boven op een trap van wolken. Daar ontmoeten ze Wolkje, een hondje wat zit te breien. Hij breidt vriendjes! Woezel en Pip maken allemaal vriendjes om mee te huilen, mee te lachen, met bril, met peren en nog veel meer. Wolkje is blij met al zijn vriendjes tot Woezel zegt dat je met vriendjes ook fijn kunt praten. Wolkje heeft namelijk geen vrienden om mee te praten. Gelukkig worden Woezel en Pip zijn vriendjes. Ze blijven zelfs gezellig bij hem slapen! “Net als echte vriendjes”

Specificaties

Auteur:         Guusje Nederhorst

Uitgeverij:    Leopold

ISBN:             9789025872298

Prijs:              Woezel en Pip in de wolken is voor €8,99 te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:       20 pagina’s

Datum:          Verschenen in april 2017

Friends Lego

wereld vrienden dag

De LEGO Friends vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia vieren Wereld Vriendendag graag met je mee. Dus kruip lekker met je bestie op de bank en beleef samen de avonturen van de vriendinnen uit Heartlake City.

wereld vrienden dag wereld vrienden dag

Ze staan voor elkaar klaar en zijn altijd samen op pad om avonturen te beleven. Maar als het even tegenzit, vinden ze altijd een oplossing.
Laat je vriendje of vriendinnetje zien dat je hem of haar super lief vindt en vier samen met LEGO Friends Wereld Vriendendag op 8 juni. LEGO Friends seizoen 3 is nu verkrijgbaar op DVD.

De nieuwste dvd Lego Friends United as One koop je voor €12,99 bij Bol via mijn affiliatelink.

Pluche Dierenvrienden VTech

Verzamelen is dé trend dit moment. Maar de meest waardevolle verzameling betreft nog altijd vriendschap. Dit voorjaar krijgen de Zoef Zoef Dieren er daarom drie nieuwe vriendjes tegelijk bij: Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn. Met een torenhoog knuffelgehalte -want van pluche- zijn het de nieuwste Zoef Zoef Dieren maatjes om je hartje aan te verpanden.

Wereld Vriendendag Wereld Vriendendag Wereld Vriendendag

Het grappige is dat Daan, Simone en Koko zich moeiteloos voegen bij de eerder geïntroduceerde Zoef Zoef Dieren. Ze passen op de Zoef Zoef Dieren Avonturenpaden en speelsets en reageren alert op de Magische Sensors. Karakters zijn het stuk voor stuk, met ieder zijn eigen liedjes en melodietjes. Het leuke is dat zowel met de diertjes apart, samen als met de eerder verschenen Zoef Zoef Dieren mooie vriendschap te sluiten is.

De VTech Pluche Zoef Zoef dieren zijn voor €10,99 te koop bij Bol

Winactie Daan Dalmatiër

Wereld Vriendendag

Namens VTech mag ik Daan Dalmatiër weggeven aan een van mijn volgers. Hoe leuk is dat?! Misschien wil je kindje het wel cadeau doen aan een vriendje om samen mee te spelen? Omdat dochterlief dol is op honden koos ik Daan uit. Honden zijn echte vrienden van kinderen vaak dus dit Zoef Zoef dier leek mij erg leuk voor een Winactie op Wereld Vriendendag.

Wil jij meedoen?

Actievoorwaarden

  • Laat hieronder een reactie achter waarom jij het leuk vindt om mee te doen en wie weet win jij Daan Dalmatiër
  • Liken & Delen van deze blog wordt zeer gewaardeerd!
  • Wil je mij blijven volgen op mijn blog leuk! Je kunt mij ook volgen op Facebook, Twitter Instagram en Pinterest.

Ps. vergeet net mee te doen aan mijn winactie van Casper en Emma

Meedoen kan tot 18 juni

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!