We hebben een winnaar

De eerste winactie van mamascrapelle is gisteravond afgelopen. Mijn Gekkegeit sponsorde een gaaf tekenboek voor volwassenen waarmee je prachtige kunstwerken door stip tot stip tekenen kan maken. 7 mensen hebben daadwerkelijk onder de blog gereageerd. Ik weet dat er meer mensen hebben geliked op Facebook, maar die hebben helaas niet goed gelezen dat er ook echt onder het blog bericht een reactie met email adres achter gelaten moest worden.

winactie mamascrapelle winactie mamascrapelle

Alle namen netjes op briefjes geschreven en op dezelfde manier gevouwen ( alhoewel dat voor dochterlief natuurlijk niet echt nodig was geweest.

winactie mamascrapelle

Ze was van te voren erg zenuwachtig we hadden al een keer geoefend onder het eten natuurlijk en dat vond ze prachtig!

Het echte lootjeswerk heb ik natuurlijk even opgenomen!

En de winnares is:

20150824_115020_resizedGefeliciteerd Renate je prijs komt zo snel mogelijk naar je toe. Niet gewonnen, helaas. Vergeet niet:

Korting Mijn Gekkegeit

Speciaal voor onze lezers mag ik 15% korting aanbieden op alle produkten in de webwinkel van Mijn Gekkegeit met code “school” geldig t /m november 2015 in verband met Sint en Kerst.

Disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk:

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.