Waar is Momo?

Momo is een hond die graag verstoppertje speelt. In dit boekje van stevig karton kunnen kinderen op elke pagina zoeken naar verborgen objecten. En naar de hond natuurlijk! Waar is Momo? En wat staat er nog meer op de foto? Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is … ?

waar is momo

Waar is Momo in de boekenkast?

Fotograaf Andrew Knapp en zijn beste vriend Momo maken eindeloze reizen. Hun eerdere boek – met meer dan honderd reis- en zoekfoto’s – heet Zoek Momo. Die staat al een tijdje bij ons in de boekenkast en daarom hoefde ik mijn zoontje niet uit te leggen wie we gingen zoeken. Maar als ik voortaan vraag: “Waar is Momo?” wanneer hij voor zijn boekenkast staat te zoeken, dan ben ik benieuwd welke van deze twee hij zal kiezen.

Verstoppertje spelen

Momo een ster in verstoppertje spelen. Op elke bladzijde in dit boek wacht hij geduldig tot je hem vindt. Maar hij is niet de enige om te zoeken. Op de afbeeldingen aan de linkerkant van de dubbele pagina, kun je naast Momo ook nog andere afbeeldingen zien om te zoeken op de rechter pagina. Bijvoorbeeld een laars of een schaar, maar ook een banaan of een gieter komen voorbij.

Ik zie, ik zie… mooie foto’s!

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet en het is… Noem alle kleuren maar op en je kunt ze vinden. Alle bladzijden zien er namelijk kleurrijk uit en maken het daardoor een vrolijk geheel. De schrijver heeft het daarom echt goed gedaan om de afbeeldingen en foto’s af te stemmen op kleine kinderen. Ook viel de prachtige stijl van fotograferen van Andrew Knapp me weer op.

Ben jij net als ik benieuwd naar meer? Dan kun je Andrew en zijn hond volgen op instagram!

Specificaties ‘Waar is Momo?’

Auteur: Andrew Knapp | Uitgeverij: Condor | 9789492899682 | december 2019 | 24 pagina’s | meer informatie vind je hier

Delicia
Latest posts by Delicia (see all)
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia, moeder van een vrolijk en sociaal jongetje van 3 jaar. Hij houdt van lezen en ik van schrijven en dat kunnen we mooi combineren bij MamaScrapelle, waar ik met veel plezier gastblogger ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.