Waar geluk begint

Iedereen heeft geluk nodig. Je kunt het niet vangen en het kan zich overal verstoppen. Maar er is één plek waar je altijd geluk kunt vinden: de plek waar je je thuis voelt. Volg samen met je kind de weg van geluk in ‘Waar geluk begint’.

Na Verdriet komt ‘Waar geluk begint’

Eva Eland maakte eerder ‘Als Verdriet op bezoek komt’ en haar ontroerende debuut werd meteen bekroond met een Vlag & Wimpel 2019. Het succesvolle boek werd wereldwijd vertaald. Zoals dat boek op veel manieren troost biedt, maakt ‘Waar geluk begint’ gelukkig.

Op zoek

waar geluk begint Eva Eland uitgeverij Leopold

We hebben allemaal geluk nodig in het leven. Maar soms is het moeilijk bereikbaar zijn en voelt het heel erg weg. In eenvoudige tekeningen zie je een kindje zoeken naar Geluk. Als eerste zoekt hij via een opstapje tussen allerlei potjes en flesjes op een hoge plank. Vervolgens zie je Geluk in beeld als een soort lief en meegaand ‘spookje‘.

Geluk vangen?

Geluk is niet te vangen en het gaat vaak zijn eigen gang. Zoals je in ‘Waar geluk begint’ kunt zien: soms is het even weg, maar het wacht altijd weer op je. En dus ook als het even tegenzit en je denkt dat het helemaal is verdwenen. Uiteindelijk is er maar één plek waar geluk altijd te vinden is… Want geluk begint bij jezelf, is de wijze les die je je kind mee kunt geven na het voorlezen van dit boek.

Samen lezen of cadeau doen

‘Waar geluk begint’ is voor alle leeftijden. Je kunt het samen lezen met je kind, maar het is ook mooi om cadeau te doen aan iemand die het nodig heeft. Als betekenisvol kraamcadeau bijvoorbeeld. Of zomaar, omdat je van iemand houdt.

Specificaties ‘Waar geluk begint’

waar geluk begint Eva Eland uitgeverij Leopold

Auteur: Eva Eland | Uitgever: Leopold |9789025878153 |  januari 2020 | 32 pagina’s | meer informatie vind je hier

Winactie:

Wil jij dit mooie boek winnen?

Verplicht:

 • Laat een reactie achter onder deze blog ( met een geldig emailadres) en laat weten wat jou gelukkig maakt.
 • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook

Extra kans:

 • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd.
 • Volg MamaScrapelle op Bloglovin en/of volg MamaScrapelle op Pinterest

De winnaars krijgen eenmalig een mail op 10 maart 2020. Indien er niet binnen 2 dagen wordt gereageerd kies ik een andere winnaar.

Delicia
Latest posts by Delicia (see all)
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia, moeder van een vrolijk en sociaal jongetje van 3 jaar. Hij houdt van lezen en ik van schrijven en dat kunnen we mooi combineren bij MamaScrapelle, waar ik met veel plezier gastblogger ben.

6 Responses

 1. Een mooi thema! En wie weet heb ik ditmaal geluk 🍀
  Mijn kinderen zien stralen en lachen maakt mij echt gelukkig.Ik volg op FB, Bloglovin en Piterest.

 2. Klinkt cliché maar het zijn de kleine dingen die me gelukkig maken, lekker met mijn 2 meiden op de bank hangen en the Voice kids kijken. Samen met mijn man buiten een kopje koffie drinken…

  • Dit lijkt me een prachtig boek. Wat mij gelukkig maakt … afgelopen weekend een prachtige foto van onze 4 kids opgehaald bij de fotograaf. Ik sta er elke keer even naar te kijken en van te genieten 🙂

 3. Hoi Delicia,

  Graag zou ik winnen voor mn vriendin die stage loopt op een basisschool op Curaçao. Daar zullen ze echt heel blij zijn met het boek.

  Groetjes David

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.