Afgelopen: VTech Kidi Super Star Move

Voor dochterlief haar verjaardag plaatste ik een blogbericht over de VTech Kidi Super Star Move waarin ik al aangaf dat ik het persbericht eigenlijk te laat ontving. Heel lief kreeg ik er een toegestuurd om uit te proberen en vandaag ter ere van mijn verjaardag mag ik van Vtech zelfs een Kidi Super Star Move weggeven! 

Review VTech Kidi Super Star Move

Vtech Kidi Super Star Move

Ik ben helaas nog steeds niet aan het vloggen en ook vind ik het nog wat gek om filmpjes van dochterlief op internet te plaatsen terwijl ze een product uitprobeert. Als ze wat ouder is dan mag ze dit zelf bepalen of ze het leuk vindt maar voor nu mogen jullie het doen met onderstaand youtube filmpje van VTech. Let op deze gaat deels over de Kidi Super Star en over de Kidi Super Star Move.

Kidi Super Star serie

Er zijn twee VTech Kidi Super Star producten. De Kidi Super Star en de Kidi Super Star Move.

Vtech Kidi Super Star

De Kidi Super Star is  de grote microfoon op een driepoot microfoonstandaard. De microfoon zit hier vast aan een draadje. Het speelpaneel is afneembaar en de microfoonstandaard is in hoogte aan te passen.

De Kidi Super Star heeft een Muziek Magie toets om de stem van de oorspronkelijke zanger of zangeres zachter te maken of te verwijderen. Daarna kunnen ze zelf het liedje zingen en zo de ster van de show zijn! Er zijn 8 ingebouwde liedjes en 6 verschillende lichteffeten om het optreden onvergetelijk te maken. Je eigen stem vervorm je met 4 grappige effecten.

De Kidi Super Star kost 59,25 bij Bol en €54,50 bij Intertoys.

De Kidi Super Star Move heeft ook de Muziek Magie toets. De Super Star Move heeft 4 ingebouwde liedjes, 2 verschillende lichteffecten en ook 4 stem vervorm effecten en natuurlijk een ingebouwde speaker! De Super Star Move heeft ook nog eens 4 verschillende spelletjes. Waardoor het een multi inzetbaar speelgoed wordt.

De Kidi Super Star Move kost €29,95 bij Bol en €29,99 bij Intertoys.

Kleuter op vakantie neemt mee:

Vtech Kidi Super Star Move Vtech Kidi Super Star Move

Zoals jullie in de vakantie blog al konden lezen neemt dochterlief de Vtech Kidi Zoom mee op vakantie. En vandaag kondigde ze al aan dat ze ook de Super Star Move mee op vakantie wilt nemen. Zodat ze stukjes kan opvoeren voor de familie. En ach waarom ook niet! Het voordeel van de Move is namelijk dat je hem heel makkelijk mee kan nemen overal mee naar toe! Dus ook mee op vakantie. Lekker zingen achter in de auto en jezelf daarna terugluisteren door de speciale record en afluister optie.

Win een Kidi Super Star Move

VTech Kidi Super Star Move

Heb jij een jong zangtalent in huis? Eentje die heel blij wordt van zingen en optredens geven? Ben je nog op zoek naar wat leuks voor op de achterbank? Doe dan mee met de winactie!

Winnaar: Wendy van de Reyd

2 kaarten Mamma Mia Here we go again Film Marathon 22 juli

Ockyz sweakers zwemsokken

Dirk Scheele pakket

Bulbby rugzak met naamlogo

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!