Voor het eerst naar de huishoudbeurs

Afgelopen donderdag ( in 2016) ging ik in mijn eentje met de trein naar de Amsterdam Rai. Naar de negenmaandenbeurs voor de derde keer en de huishoudbeurs bezocht ik voor het eerst. Sja dat was wel even schrikken kan ik je vertellen….

Ik besloot als eerste lekker de negenmaandenbeurs over te gaan. Daar kon je donderdag al over lezen. Na drie uurtjes waagde ik mij aan de huishoudbeurs.

De Vreetschuur

Ik belande in een drukte van jewelste. Het was 1 uur en mensen hadden honger geloof ik. Als mensen honger hebben worden ze blind en treedt er een soort van blinde woede voor eten op bij de meeste vrouwen. Ik werd allerlei kanten uitgeduwd en wist niet waar ik kijken moest. Overal werd eten uitgedeeld. Een stukje pannenkoek hier, een stukje chocolade daar, een bitterbal hier, een vegetarische hap daar, een kaashapje hier, een appel daar, een ontbijtkoek hier en ga zo maar door. Iedereen pakte wat hij pakken kon en gulzig verdween er van alles in de monden.

remia fritessaus huishoudbeurs

Na zelf 3 hapjes geprobeerd te hebben besloot ik dat dit niks voor mij was. Ik wilde gewoon even rustig zitten en eten. Mijn kluisje lag voor mijn gevoel 3 beurshallen verderop ( ik was letterlijk mijn gevoel van richting kwijt door al het geduw) en ik zag iemand met een patatje lopen. Bij aankoop van een patatje met saus kreeg je 2 flessen fritessaus van Remia kado. Of was het nou andersom? haha De productie ging snel en de rij was kort. Mooi! Ik vond zelfs een stoel om op te zitten en genoot even van het zitten en de rust voor mijn voeten en handen en keek verbaasd om mij heen.

Nakd repen huishoudbeurs
peijnenburg ontbijkijk zero

Ik bleef nog even in de vreet schuur en kocht nog wat suikervrije en melkvrije repen van Nakd en ontbijtkijk zero die ik erg lekker vind met een leuke houten plank erbij.

drentse kostenworst

Om niet helemaal met lege handen voor manlief thuis te komen kocht ik ook nog drie lekkere Drentse kosterworsten.

lidl tas huishoudbeurs

In de stand van de Lidl kon je voor 2 euro deze hele grote tas kopen met inhoudt. Ik kocht hem eerlijk gezegd alleen voor de grote van de tas omdat daar al die kleine tasjes mooi in konden. Dat tilde wat makkelijker.

De huishoudbeurs

Waar het op de negenmaandenbeurs gezellig druk was, was het op de huishoudbeurs echt megadruk. Zo druk dat ik nergens bij de stands kon kijken want het stond rijen dik met vrouwen en trolleys en koffers. Wanhopige mannen stonden langs de zijkanten verbaasd om zich heen te kijken. Dat vrouwen hier van houden!!

Nou ik vond er ook echt helemaal niks aan hoor mannen. Ik probeerde 1 rij en besloot snel mijn spullen op te halen bij mijn locker. Dit was niks voor mij ik werd gillend gek en kon nergens rustig kijken of überhaupt bij om te kijken. Ik was er gelijk helemaal klaar mee.

Eenmaal bij mijn locker schrok ik toch wel van de hoeveelheid aan spullen die ik ongemerkt had gekocht en gekregen. Gelukkig zag ik op tijd een stand die trolleys verkocht en besloot ik er direct 1 te kopen. De zware spullen erin, jas ophalen en hup naar huis!

negenmaandenbeurs tassen

Ga jij dit jaar naar de Huishoudbeurs 2020 toe?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.