Video van Sint met winactie

Op 5 december zit de Video van Sint in onze brievenbus! Wil jij er ook één winnen? Lees hieronder hoe!

De afgelopen twee jaar vierden mijn zoontje en ik Sinterklaas bij gastouder Scrapelle. Ellen zorgde voor hapjes en drankjes en gezellig met alle ouders zaten we vol verwachting te wachten op de Video van Sint. Sinterklaas had het natuurlijk te druk om zelf bij alle kindjes langs te gaan, dus sprak hij ze toe door de televisie. Een groot succes, wat ik dit jaar, nu Ellen geen gastouder meer is, zeker niet wil missen! Dus heb ik zelf de Video van Sint besteld en… jij kunt er ook eentje winnen!

Video van Sint

Video van Sint 2019

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van de Sint dat je zelf samenstelt voor de kijker. Het enige wat je hoeft te doen is de naam en leeftijd van je (klein)kind, neefje/nichtje of iemand anders (vergeet jezelf niet!) op te geven en daarbij kun je vele onderwerpen uitkiezen waar Sinterklaas uitgebreid over verteld. De video waar alle gegevens in verwerkt worden, duurt ongeveer 12 minuten. Je kunt maximaal 8 personen extra toevoegen. Per persoon kun je 1 foto uploaden voor in het boek (en de boodschap) van Sinterklaas. Daarnaast kun je twee algemene foto’s toevoegen die in het avontuur van dit jaar terugkomen.

Het avontuur dit jaar in de Video van Sint

In de trailer wordt uitgelegd hoe je aan de slag kunt gaan, maar daar gaat het niet over het verhaal van dit jaar. Dit jaar staat het nieuwe avontuur helemaal in het teken van dieren! En natuurlijk kon ik het niet laten om meteen te kijken naar onze persoonlijke boodschap in de Video van Sint en alvast een tip van de sluier te geven.

Video van Sint

Vergeten namen en wit paard

Voordat het grote feest op de kade kan beginnen, meldt Testpiet dat de Inpakpieten zijn vergeten om de namen van de kinderen op de pakjes te doen. Maar volgens de Sint komt alles goed, omdat het in zijn grote boek staat. Sint in zijn werkkamer voor uit het grote boek waarin je een bladzijde ziet met een foto en de naam, geeft daarbij een compliment en vertelt iets over de lievelingslekkernij. Danspiet maakt zich zorgen om het paard van Sinterklaas, omdat Amerigo zo wit ziet.

Video van Sint

Met een tablet naar de dierentuin

Danspiet en Superpiet (je kunt zelf kiezen of je Zwarte Pieten of Roetveegpieten in het verhaal wilt) gaan in de dierentuin op zoek naar een dierenarts, die als misverstand een vervanger voor Amerigo wil zoeken, en krijgen op een tablet een bericht binnen. Hierop laten ze de algemene foto’s zien. Ik koos een foto van onze katten en een foto van mijn zoontje en ik samen in een dierentuin, omdat ik wist dat het avontuur over dieren zou gaan. Maar je zou ook bijvoorbeeld tekeningen van je kind (die hij/zij voor de Sint gemaakt heeft) kunnen uploaden, dat past misschien zelfs iets beter in het verhaal.

Hobby’s en opvoedtip

Sinterklaas leest nu verder in het boek en vertelt een stukje over de hobby (of gebeurtenis) en daar kun je eventueel een opvoedtip achteraan laten komen. In dat rijtje miste ik eigenlijk het “Je arm voor je mond te houden als je moet hoesten”, een tip die iedereen op dit moment wel kan gebruiken en iets wat ik mij steeds hoor zeggen tegen mijn zoontje. Maar nu wordt in de Video van Sint op een grappige manier aan mijn zoontje verteld dat hij niet moet vergeten om zijn handjes te wassen na een WC-bezoek. Ik ben benieuwd hoe hij daarop gaat reageren!

Het grote feest

Daarna gaat de Video van Sint weer door met het avontuur. De Sint is met Amerigo (die helemaal niet ziek was) op weg naar het grote feest. Danspiet en Superpiet komen in het donker terug uit de dierentuin en zien dat de stal leeg is. Ze schrikken ervan, maar komen via het spoor van de pepernotentaart op de kade bij de Pakjesboot. Daar barst het feest los! Na een dansje op de kade, verklapt Sinterklaas waar onze cadeautjes verstopt zijn (je kunt diverse opties kiezen).

In totaal duurde onze Video van Sint (2 personen) 17 minuten. En na de eerste 5 minuten wist ik al dat ik er volgend jaar wéér een ga bestellen! Wat een genot.

Extra opties

Je kunt als extra optie bij de Video van Sint vijf Sinterklaasliedjes bestellen: Swingelele, Chocola, Skippybal, Pietengym en het Uitzwaailied. Voordat deze liedjes beginnen, legt Danspiet bij elk lied afzonderlijk uit hoe het dansje gaat dat zij met twee andere Pieten vrolijk aan het dansen is op de kade naast de Pakjesboot. En denk maar niet dat je zelf stil kunt blijven zitten: vaders, moeders, opa’s en oma’s, iedereen wordt erbij geroepen bij de Skippybal.

De vijf dierenverhaaltjes (Poesje Florien, Baby Nijlpaardje, Knuffelkipjes, Pieperdepiep! en Baby Egeltjes) zijn ook hartstikke leuk. En gratis bij de Video van Sint. Ieder verhaal duurt ongeveer 4 minuten en krijg je direct in je mailbox.

Levertijd

Na het samenstellen wordt de DVD verstuurd via PostNL 24-uur service. Kies je voor de download dan kun je jouw Video van Sint direct bekijken! In mijn geval duurde het een dag langer voordat de DVD verstuurd werd, omdat mijn naam (Delicia) niet in de namenlijst voorkwam en door de Sint himself nog ingesproken moest worden. De download had ik 3 uur later wel al binnen.

Video van Sint

Wat is inbegrepen bij de Video van Sint 2019?

De Download (vanaf €14,95) is eenvoudig afspeelbaar via een Tablet, Smartphone of Computer.

 • – Nieuw avontuur (2019)
 • – Zwarte of Roetveeg pieten
 • – Overal op af te spelen
 • – Afspeelduur +/- 12 minuten

De DVD (vanaf €14,95) is afspeelbaar via een DVD/Blu-Ray speler of (spel)computer.

 • – Nieuw avontuur (2019)
 • – Zwarte of Roetveeg pieten
 • – Verzekerd via PostNL
 • – Afspeelduur +/- 12 minuten

In de complete versie (vanaf €19,95) ontvang je de DVD, Download en allerlei gratis extra’s t.w.v. €11,95!

 • – Nieuw avontuur (2019)
 • – Zwarte of Roetveeg pieten
 • – Afspeelduur +/- 12 minuten
 • – Verjaardagsvideo (gratis)
 • – 5 Dierenverhaaltjes (gratis)
 • – Gesigneerde kaart (gratis)
 • – Envelop uit Spanje (gratis)
 • – Binnen 1 uur te downloaden
  – DVD in 2 dagen verzonden

Extra onderdelen die je kunt bestellen bij de Video van Sint:

 • – Danspiet leert hippe danspasjes. Een bundel van 5 video’s voor €4,95
 • – 5 Dierenverhalen van Sint. Een bundel van 5 video’s voor €4,95
 • – Videobericht op DVD, in een mooi dvd doosje, gesigneerde kaart en envelop €4,95
 • – Verjaardagsvideo: voor ieder kind een video voor op zijn/haar eerstvolgende verjaardag (met leeftijd) €3,95
 • – 3 Verhaaltjes van Sint (download) €3,95
 • – Extra DVD kopie vanaf €4,95 (korting bij meerdere DVD’s)
Video van Sint

Wil jij de Video van Sint winnen?

Wil jij ook zo’n leuke video van sint winnen?

 • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
 • Like de foto van de winactie (delen wordt gewaardeerd)
 • Laat hieronder in de reacties weten waarom jij zo’n dvd wil maken voor je kinderen.
Facebook Comments

Delicia

Ik ben Delicia, moeder van een vrolijk en sociaal jongetje van 2 jaar. Hij houdt van lezen en ik van schrijven en dat kunnen we mooi combineren bij Mama Scrapelle, waar ik met veel plezier gastblogger ben.
Delicia