Video van Sint 2017 met verschillende pieten + Winactie!

Sinterklaas is er hoor en tijd om je eigen Video van Sint te maken! De video van Sint 2017 versie is nog weer beter dan de voorgaande jaren. Wil je zwarte pieten, roetveeg pieten of alleen Sinterklaas? Het kan allemaal en ik mag een Video van Sint weggeven!

Video van Sint 2017

video van sint 2017

Nog 8 dagen om te bestellen en deze winactie loopt dan ook tot zaterdag dus snel meedoen. Dan heb je je boodschap van Sinterklaas op tijd binnen voor als je Sinterklaas pakjesavond/ middag gaat vieren!

Ook dit jaar maakte ik een Video van Sint van alle gastkindjes om samen terug te kijken op de pakjesmiddag. Super leuk om te doen en ik ben nu al nieuwsgierig naar die verbaasde gezichtjes hoe het toch komt dat Sinterklaas van alles over hun weet!

Video van Sint 2017 bestaat wel uit 12 minuten, dit jaar krijg je een uniek kijkje achter de schermen in het kasteel van Sinterklaas!

Hoe maak je een boodschap van Sinterklaas?

video van sint 2017

Allereerst ga je naar de site van Video van Sint. Je vermeld per persoon o.a. de roepnaam, leeftijd en kiest daarbij uit meer dan 200 onderwerpen zoals `bent op vakantie geweest` en `Je doet goed je best op school` waar Sint uitgebreid over verteld.   Ook kun je weer eigen foto’s uploaden tot wel 8 verschillende personen met 1 foto per persoon.

Je kunt voor 2 extra fotomomenten kiezen voor op het prikbord en de pakjesmachine ( ik ben benieuwd!! ) Natuurlijk kun je ook weer een eventuele verstop plek aangeven van de pakjes!

Na het samenstellen wordt de DVD verstuurd via PostNL 24-uur service. Kies je voor de download dan kun je jouw Video van Sint direct bekijken!

Wil jij de Video van Sint winnen?

Gefeliciteerd Jonneke! 

  • Volg MamaScrapelle op Facebook en laat hieronder of op Facebook een reactie achter dat je mee wilt doen.
  • Een geldig emailadres en/of het ontvangen van PB berichten is wel handig zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

Wil je extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter en/of Instagram en vergeet niet om MamaScrapelle te taggen!

24 november maak ik de winnaar bekend en stuur ik de winnaar een mail, zodat je snel de video van Sint kunt maken!

mediakit

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

14 Responses

  1. Doe ik supergraag aan mee!

    Ik bestelde hel 2 jaar geleden een keertje, en dat was het mooiste sinterklaasfeest tot nu toe! ❤️

  2. oh leuk zeg! ik denk dat dit het laatste jaar is dat Xander gelooft in Sinterklaas, afsluiten met een video lijkt me erg leuk voor hem <3

  3. Wat ontzettend leuk!! Lijkt me magisch… Ik waag dolgraag een kansje voor onze kids, onvergetelijk, helemaal super – ik ga duimen hoor!! Ik deel het bericht op fb verder met al mijn vriendinnen! 🙂

  4. Heel graag! Mooie start van pakjesavond bij opa en oma lijkt me! Alle zeven kleinkinderen (waaronder twee van mij) krijgen dan een rol spelen in de video. zie de verraste snoetjes van de kinderen al voor me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.