Veilig op stap met je peuter/kleuter

Als moeder van een 2 jarige peuter vind ik het soms best spannend om met haar op pad te gaan naar iets waar veel andere kindjes spelen. Hoe goed je ook op ze let, soms is er even een moment dat je je kind niet ziet en dan voel je toch even wat spanning in je maag.

Laatst waren we op het luchtkussenfestival in Den Haag en toen stonden er direct na de ingang tafels waar je je telefoonnummer op een bandje kon schrijven en om de arm van je kind kon doen. Helemaal top geregeld.

Ook al hebben we geen wegloperig kind, er waren daar zoveel kinderen en zoveel ouders en zoveel lawaai het gaf toch een extra rustpuntje.

Tijd om op zoek te gaan naar iets wat meerdere keren gebruikt kan worden en wat prettig is voor een kind.  

Al zoekende kwam ik op de site van Ring-Rings . Een webwinkel waar maar 1 product verkocht wordt. Namelijk de siliconen bandjes in leuke kleuren die keer op keer gedragen kunnen worden.

ring rings polsbandje

De bandjes zijn in verschillende maten waar je 2 telefoonnummers of een tekst met 1 telefoonnummer neer kunt zetten. Zo heb je een maat voor 2-5 jarigen en voor 4-9 jarigen. En zijn ze er voor om de pols of voor om de enkel. Ze zijn er in allerlei kleuren en je kunt ze per stuk of per 3 bestellen.  

Wij hebben er nu eerst 3 besteld met mijn telefoonnummer erop. Want soms ben ik niet alleen op pad met mijn dochter, maar ook met de gastkindjes en dan vind ik het toch ook fijn als zij ook een bandje met telefoonnummer om hebben. We gaan er ook nog bestellen met telefoonnummer van papa en een met die van oma erop. Toch handig voor als ze juist met die op stap is.

De bandjes waren na bestelling binnen een week al binnen!  

Als tip wil ik nog wel meegeven:

– om er +31 voor te zetten mocht je in het buitenland zijn

– Geen naam van het kind of je zelf op te zetten. Je weet nooit waar er kinderlokkers actief zijn.

– Ben je vaak op reis kies dan voor Engels i.p.v. Nederlandse tekst.  

Wij gaan nu met een gerust hart naar het strand, park, speeltuin en bos.

polsbandje

 

Jullie ook binnenkort?

 

 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.