Vegetarische Maaltijdbox Hallo versheid, gemak en service!

Gezond eten. Soms vraag je je weleens af hoe je dat moet doen. In de hectische tijden die we allemaal weleens hebben, en soms structureel, is gemak heel fijn. Verschillende concepten zijn in het leven geroepen om het ons makkelijk te maken. Je kan je boodschappen laten bezorgen. Versheid en gemak kan je ook ontvangen door middel van een maaltijdbox. In het kader van de Veggie Challenge heb ik via Hello Fresh een vegetarische maaltijdbox besteld. Welkom versheid, gemak en service!

Vegetarische Maaltijdbox

Vegetarische maaltijdbox van Hello Fresh

Zoals je inmiddels weet doe ik mijn boodschappen het liefste in de winkel. Hetzelfde geldt voor recepten uitzoeken. Tegelijkertijd is het soms ook weleens fijn om het jezelf makkelijk te maken. Zeker in hectische periodes of als je niet helemaal ok bent. Dan is een box met vegetarische gerechten fijn. Duurder dan boodschappen via de supermarkt, maar daar krijg je dan ook gemak en service voor terug. Ik kende Hello Fresh al van de recepten. Ik weet dat er wordt nagedacht over lekker en gezond eten. Nu ken ik Hello Fresh ook via de vegetarische maaltijdbox. Hallo versheid en gemak! Ik weet al wat ik ga eten, de ingrediënten zijn in huis. Je hoeft het alleen nog te maken en de tafel te zetten. Eet smakelijk!

Hello Fresh. Flexibiliteit door keuze

Hello Fresh geeft zelf aan dat ze, naast lekker en vers, gericht zijn op flexibiliteit en gemak. Dat kan ik beamen. Flexibliteit staat voor mij synoniem met keuze. Dat begint al bij inhoud van de vegetarische maaltijdbox. Er zijn verschillende maaltijdboxen en je kunt kiezen voor: vegetarisch, original, quick & easy en family. Daarnaast heb je keuze tussen de maaltijden. Daarin kan je ook nog variëren. Stel je hebt gekozen voor vegetarisch, dan kan je ook nog maaltijden kiezen met vis of een keer wel vlees. Daar betaal je dan wat extra’s voor.

vegetarische maaltijdbox van Hello Fresh

Hello Fresh biedt meer dan alleen warme maaltijden. Ze hebben allerlei andere boxen: fruit, ontbijt en borrel. Je kan ook flessen wijn erbij bestellen. En wil je even een weekje niet? Dat kan ook. Dan zet je je abonnement op ‘pauze’. Tot slot kan je ook kiezen voor het tijdstip van bezorgen (geen extra kosten, wel op zaterdag). En een dag van tevoren weet je de verwachtte levertijd.

Wat wil een mens nog meer?

vegetarische maaltijdbox de inhoud van Hello Fresh

De recepten van de Vegetarische Maaltijdbox

Wij gingen enthousiast aan de slag met de Vegetarische Maaltijdbox van Hello Fresh.

Ik had gekozen voor Indiase linzenstoof, pasta met geroosterde paprikasaus en halloumi en tot slot, Peruviaanse rijstschotel met zoete aardappel en feta. En ook de kinderen hielpen mee. Dat maakt het extra leuk. Samen in de keuken staan. De laatste maaltijd gemaakt door manlief. Recept met te volgen stappen, zak met ingrediënten en ik kon lekker op de bank gaan zitten. Heerlijk toch?

Heerlijk. Dat waren ook de gerechten. En meer dan voldoende voor ons gezin. Ook een uitkomst voor mensen die niet goed kunnen koken, maar toch ook eens wat bijzonders op tafel willen zetten.

Veggie Challenge, maart 2020

Inmiddels is de internationale Veggie Challenge gestart. Via mijn persoonlijke link bij Proveg hebben zich 13 mensen aangemeld om meer plantaardig te eten. Dat betekent een besparing van 618 m2 landbouwgrond, 333.000 liter water, 243 kg schadelijke broeikasgassen bespaard en 22 dierenlevens. In totaal zijn er wereldwijd 67.421 mensen van start gegaan. In Nederland 8.289. Mocht je interesse hebben, ga naar de website van Proveg. Daar vind je nog meer vegan en vegetarische recepten.

Een uitbreiding van degene die je via Hello Fresh al hebt gekregen. Vorig maand ben ik al gestart met mijn gezin om meer plantaardig te eten. Deze maand zetten we nog een tandje bij. Een vegetarische maaltijdbox van Hello Fresh is dan een heerlijk zelfgekocht cadeautje om ons daarbij te helpen.

Elles
Delen is enorm lief

Elles

Ik ben Elles, 50 jaar, moeder van een 8-jarige dochter en een 14-jarige zoon. Ik blog regelmatig op Mamascrapelle en StoerLeesVoer. Ik hou namelijk van koken, mooie prentenboeken en literatuur. In mijn werk richt ik mij op een verbetering van de samenleving.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.