Afgelopen Vaderdag winactie 2018

Zondag 17 juni is het vaderdag. Heb jij je cadeau voor je man/ (schoon)vader al in huis?  Dan ben je lekker op tijd. Maar misschien ben je nog wel op zoek naar iets? In deze vaderdag winactie blog vol inspiratie geef ik je heel veel tips maar maak je ook nog eens kans op heel veel prijzen met een totaal waarde van €200 euro!  Lees gauw verder dus.

Vaderdag Winactie

Vorig jaar organiseerde ik de eerste mega vaderdag winactie en dit jaar zijn er weer veel leuke deelnemers voor de volgers van mijn blog. Helemaal onderaan de blog staan de voorwaarden voor de winactie. Lees ze dus goed door want het zou zonde zijn als je een stap vergeet! (Is niet al te moeilijk hoor! )

WIl jij je vader verwennen met Vaderdag en ben je op zoek naar iets unieks? Lees dan vooral verder want ik heb allerlei Vaderdag cadeau inspiratie voor je op een rijtje gezet.

Een gave gadget van Radbag

Bij Radbag kun je onwijs veel gave gadgets vinden voor mannen. Heb jij een stoere papa die niet blij wordt van chocolade of bloemen dan wordt hij vast blij van een van de vele gave cadeaus bij Radbag.

vaderdag winactie radbag

Wat dacht je van een gave magneetboom voor al zijn bierdopjes? Er kunnen tot wel 60 bierdoppen op. En wist je dat hij gemaakt is door mensen met een beperking?

vaderdag rijst puzzel

Zoek je iets om te geven waar je samen wat aan hebt dan kun je voor de rijst of bonen puzzel gaan. Inclusief stokjes om het nog moeilijker te maken! Zet de bier maar koud en het licht goed aan en ga samen de uitdaging aan! Tussendoor kun je mooi bijkletsen over van alles en nog wat!

vaderdag winactie radbag

En heb jij een echte kluspapa in huis dan is de magnetische armband waar spijkers op blijven zitten misschien ook wel heel handig. Dan gaan zijn zakken tenminste niet kapot van al die scherpe puntjes van de spijkers en schroeven! Ja daar ben ik wel ervaringsdeskundige in met een handige papa in huis!

Als vaderdag winactie geven wij een Radbag tegoedcode van €30 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw vader/ man een shoptegoed wil geven van Radbag en wat jij/hij er van zou kopen natuurlijk!

Vaderdag winactie van Greetz

vaderdag winactie greetzvaderdag winactie greetz

Een echte vader drinkt wel eens een biertje. En bij Greetz kun je weer een grote selectie bieren van vooraanstaande brouwerijen vinden. Maar opvallend is ook de aanwezigheid van Tony’s Chocolonely en de Rituals pakketten dit jaar.
vaderdag winactie greetz

Voor manlief koos ik leuke Happy Socks met bricks en aangezien hij een echte Grolsch fan is ging ik natuurlijk voor het stoere Grolsch pakket.  Het gave van deze houten constructie van Grolsch is dat je hem niet zomaar open krijgt. Met de bijgeleverde mini hoefijzer komt papa pas bij de lekkere biertjes na wat inspanning. Ja het duurt dus nog wel even voor hij echt kan proeven want koud smaken ze natuurlijk het allerbeste! Er zijn nog veel meer speciale bieren te bestellen.

Ohw en de happy socks zijn inmiddels ook gedragen en zijn goed bevonden!

Als vaderdag winactie geven wij een Greetz tegoedcode van €30 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw vader/ man een shoptegoed wil geven van Greetz en wat jij/hij er van zou kopen natuurlijk!

Stoere armbanden en lieve manchetknopen bij KAYA Sieraden

Ja voor vaderdag denk je misschien niet gelijk aan een sieraden webshop zoals KAYA Sieraden. Maar ook voor mannen is er behoorlijk wat zilver en goudwerk te vinden die ideaal zijn om gegeven te worden met vaderdag.

vaderdag winactie kayasieraden vaderdag winactie kayasieraden

Is de band tussen je kinderen en papa ook zo bijzonder? Graveer dan voor hem manchetknopen met namen of voorletters voor zijn kinderen. Dat is nog eens een uniek cadeau, iets dat hij dichtbij zich kan dragen en aan zijn kinderen herinnerd. Of ga voor een stoere vader zoon armbandenset. Zie je je zoon al trots hand in hand met papa lopen!

vaderdag winactie kayasieraden vaderdag winactie kayasieraden

Wil je een heel bijzonder cadeau dan kun je een foto laten graveren in zilver en is papa niet zo van de kettingjes en loopt hij niet vaak in pak dan is deze stoere armband die je ook kunt graveren misschien wel wat?

Goede doel

Wist je dat je bij de aankoop van je KAYA sieraden ook nog eens het goede doel steunt?

Bij elk verkocht sieraad doneren ze een gedeelte aan de sticthing Eduki. Op dit moment gaan er dan ook al 20 kinderen naar school, dat mogen er nog veel meer worden! Mocht je hier meer over willen lezen, dan kan dat via deze link.

Als vaderdag winactie geven wij een KAYA sieraden tegoedcode van €30 weg. Kans maken? Laat weten waar jij je man/vader mee zou verrassen!

Een spannende krasposter van Posters.nl

vaderdag winactie posters.nl

Heb jij zo’n vader in huis die altijd van alles roept wat hij nog wel eens zou willen doen? Of eentje die altijd loopt op te scheppen wat hij allemaal al voor stoere dingen heeft gedaan?

vaderdag winactie posters.nl

Tijd voor een krasposter zoals 100: “Movies, Places, Things to do of Albums”. Of een kras wereldkaart van posters.nl

Wij bekeken de 100 things to do poster eens van dichtbij 🙂 Alles is wel in Engels voor ons niet gelijk een nadeel maar wel goed om te weten!

vaderdag winactie posters.nlvaderdag winactie posters.nl

Er staan bijvoorbeeld dingen om te doen zoals leren fietsen, een vliegtuig besturen, meedoen aan de olympische spelen, het noorderlicht zien, in een michelin sterren restaurant eten, in 2 landen tegelijk zijn, op alle continenten zijn geweest en ga zo maar door.

vaderdag winactie posters.nl vaderdag winactie posters.nl vaderdag winactie posters.nl

De plaatjes zijn vrolijk in heldere kleuren en simpele duidelijke tekeningen. Jammer alleen van de huisdieren dat er niet ook een poes bijstaat haha. Nu moeten we toch maar een hond adopteren 🙂 En zelfs voor je kinderen misschien al leuk om in huis te hebben en aan de deur te hangen bijvoorbeeld. Maar dan wel als ze groot genoeg zijn om niet zomaar van alles open te krassen alsof het een advent kalender is haha

vaderdag winactie posters.nl  vaderdag winactie posters.nl

Maar op posters.nl kun je nog veel meer vinden voor op de muur. Zoals stoere wandplaten van dranken bijvoorbeeld, of deze vrouw in rode jurk op een poster.

Als vaderdag winactie geven wij een 100 things to do krasposter weg ter waarde van €19,95 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij je man/vader hier mee zou willen verrassen!

Een doos vol gereedschap, ik bedoel bier van Beerwulf

vaderdag pack beerwulf vaderdag pack beerwulf

Als de vader het merk Beerwulf nog niet kent dan zal hij denken dat hij een vaderdag gereedschapskoffer van je krijgt. Dat kan natuurlijk wel een extra knutsel zijn om samen met je kind(eren) te doen. Al het gereedschap uitknippen en in de kluskoffer doen. Geweldig gaaf knutselproject.

Maar wees gerust papa in deze doos zitten allemaal speciaal bieren! Je kunt kiezen voor 12, 16 of 20 speciaal bieren. In prijs varierend van €25,95 tot €36,95 En vanaf 12 biertjes is het ook nog eens gratis verzending.

vaderdag pack beerwulf vaderdag pack beerwulf

In de vaderdag pack staat, bij bijna alle bieren, precies, op welke temperatuur je hem het beste kunt drinken, het soort bier, allergenen en de uiterste houdbaarheidsdatum. Ideaal als je er zelf niet zoveel verstand van hebt! Op de website is deze informatie beter te vinden dus zeker voor allergenen goed op de website kijken!

Vaderdag pack 12 bieren

vaderdag pack beerwulf vaderdag pack beerwulf

Wij mochten de vaderdagpack met 12 bieren uitproberen en daar maakte ik niet alleen mijn man blij mee!

Een van mijn lieve vraagouders kan namelijk geen gluten verdragen en er zitten 2 glutenvrije biertjes in de vaderdag pack, die ze ook nog eens niet kende! Blij als een 21 jarig kind dus! Overigens kun je 15 verschillende soorten glutenvrij bier vinden bij Beerwulf!

Mentor van Kompaan is een fris fruitige Pale Ale die manlief en ik zeker samen gaan proeven. Kompaan is een brouwerij uit Den Haag! En lichtelijk jaloers zijn manlief en ik op de prijs die ik mag weggeven!

Als vaderdag winactie geven wij een brouwerij bezoek voor 2 personen weg bij Kompaan (Den Haag) omdat zij een exclusief bier hebben gebrouwen voor het vaderdag pack! Dit brouwerij bezoek bestaat uit een rondleiding en bierproeverij met snacks! Laat je mij weten wie je hier heen zou willen sturen?

vaderdag pack beerwulf korting

EN!! ik mag jullie 5 euro korting geven bij een bestelling van €25 euro of meer! Geweldig toch! laat je hieronder weten of je hier gebruik van gaat maken?

Vraag maar! Een spel voor Vader & Kind

vraag maar!

Zijn jullie een echte spelletjesfamilie? Of vinden jullie het leuk om elkaar wat meer diepzinnige vragen te stellen tijdens het avondeten of een uitgebreid diner dan zijn de spellen van Elma van Vliet een echte aanrader! Vraag maar papa!  en Vraag maar mama! zijn prima te combineren. De kindvragen zijn altijd geel en de papa is blauw en de mama is roze.

vraag maar!

Vorig jaar mocht ik het spel voor moeder & kind reviewen en tijdens de koningsdagmarkt vonden we de papa editie voor een leuk prijsje. Die namen we gelijk mee want we spelen het spel best vaak even na het eten.

vraag maar!

Vragen kunnen zijn:

 • wat is het leukste wat jij ooit met jouw vader gedaan hebt?
 • waar heb je deze week hard om gelachen?
 • geef mij een dikke knuffel
 • wat zouden wij vaker samen moeten doen?

Wij hebben nu dus allebei de spellen en hebben het zelfs helemaal door elkaar gehusseld. Zo is het een spelvorm geworden en dochterlief vind het geweldig dat zij de meeste vragen mag stellen aan ons 🙂

Als vaderdag winactie geven wij  2 spellen Vraag maar! Vader & Kind ter waarde van €15,00 euro weg. Waarom zou jij graag dit spel willen winnen?

Prentenboek Mijn Papa uitgeverij Leopold

mijn papa

Vandaag ontving ik het prentenboek Mijn Papa van Annemarie van Haeringen & Ao De en Ao Teer en daar mag ik ook een exemplaar van weggeven dus die hoort ook zeker in dit winoverzicht thuis!

De kaft en binnenkanten zien er al stoer uit met een papa olifant met zijn kindje en sterren aan de binnenkanten. Veel boeken van Annemarie zijn bekroond met een zilveren en gouden penseel dus dat belooft al veel goeds!

De sterren komen terug in de broek van de kleine olifant die elke ochtend zijn papa moet wakker maken. De kleine olifant verteld wat hij allemaal met zijn papa beleeft en het lijkt er eigenlijk wel een beetje op dat zijn papa best wel heel erg lui is.

Superman papa

superman papa

Papa slaapt veel alsof hij een beer in winterslaap is. Maar met mama’s gieter wordt hij altijd wel wakker! En die luie papa moet ook maar meer op superman gaan lijken dus er moeten oefeningen gedaan worden elke dag. ( er zijn vast veel mama’s die denken ja dat mag deze papa ook wel eens gaan doen 🙂 )

En de papa van de kleine olifant valt ook steeds in slaap als hij boekjes moet gaan voorlezen.. klinkt dat ook bekend dames? Hier niet trouwens als scheelt dat heeeeel soms niet veel.

De kleine olifant schaamt zich ook wel eens voor zijn vader als hij ouderwetse liedjes zingt! hahaha ja die arme papa’s weten het soms ook gewoon niet hoor.

Is jouw (kinderen) papa de liefste papa van de wereld? Dan wil je dit boek vast geven voor vaderdag!

Als vaderdag winactie geven wij 1 boek Mijn Papa ter waarde van €14,99 euro weg. Waarom zou jij graag dit prentenboek willen winnen?

Gratis entree op 17 juni:

Wist je dat papa’s gratis naar binnen mogen bij

Mocht ik nog meer gratis dingen te horen krijgen zal ik dit zeker hier aanvullen! En als jullie nog tips hebben hoor ik ze graag 🙂

Voor nog meer Vaderdag cadeau inspiratie kijk eens bij mijn andere blogs over Vaderdag.

Voorwaarden mega winactie:

Ik hoop dat je tussen al deze sponsors genoeg Vaderdag cadeau inspiratie hebt gevonden. Zoals je hebt kunnen zien maak je kans op verschillende prijzen! Daar zitten wel een paar voorwaarden aan vast. Zo ingewikkeld is het niet hoor!

Verplichte voorwaarden:

 • Laat in een reactie weten voor welke van de prijzen jij kans wil maken en waarom natuurlijk!
 • Door mee te doen aan deze winactie geef je toestemming om je naam op de winnaarspagina te plaatsen.
 • Je kunt maar 1 prijs winnen zodat ik meerdere mensen blij kan maken

Niet verplicht, maar extra winkans:

 • Laat weten op welke kanalen je MamaScrapelle volgt Facebook, Twitter Instagram en Pinterest
 • Voor elke vriend/vriendin die je tagt op Instagram en/of Facebook ontvang je een extra lootje!

Wordt gewaardeerd:

 • Liken & Delen van deze blog wordt zeer gewaardeerd!
 • De sponsors waarderen het zeer als je hun ook volgt op Facebook en/of Instagram! (zie daarvoor de tag in mijn Facebook en Instragram Bericht.)

Woensdag 13 juni krijgen de winnaars bericht! Je hebt je cadeau dan hopelijk op tijd binnen voor Vaderdag.

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

47 Responses

 1. Ik volg je ook op Instagram. Ik doe samen met mijn 2 meiden mee voor hun allerliefste papa. We zouden graag de waardebon van Kaya willen winnen. Dan zouden wij manchetknopen kopen voor hun papa. Die hij dan kan dragen volgend jaar op ons huwelijk.

 2. wat een geweldig gebaar, verras mijn vader maar met dat prachtige exemplaar van Greetz #duimenmaar

 3. Doe graag mee voor een tegoedcode van Radbag. Kan mijn man zelf een leuke gadget voor zichzelf uitzoeken.
  Maar met een vaderdagpack 12 bieren kunnen mijn meiden en ik hem erg blij mee maken.
  Hij houdt ervan een speciale biertjes uit te testen.

 4. Wooow te gek! Ik zou de vader van mijn dochter willen verrassen met een prachtige armband van Kaya Sieraden

  Facebook: An Na

 5. De wijactie van Greetz met Tony’s en Ritualen vind ik leuk en de happy socks daar wordt toch het hele gezin vrolijk van. en een leuk bierpakket van Beerwolf, daar wordt de papa hier ook wel heel erg blij.

 6. Ik zou heel graag voor het spel gaan “vader en kind”. We doen graag spelletjes. Onze dochter zat een beetje in de knoop met zichzelf en vindt het moeilijk met ons te praten. Nu is ze dat aan het leren samen met ons bij een kindercoach. Maar dit spel zou ook een heel goed hulpmiddel zijn.

 7. Mijn dochter Emma wil heel graag papa verrassen met Tony’s Chocolonely want papa zegt altijd dat je eerlijk alles moet delen ?

 8. Wat leuk gedaan zo met die verschillende acties!!
  Ik doe graag mee met de greetz actie; heel leuk om wat uit te zoeken voor mijn vader doe altijd veel voor ons doet. Mijn moeder krijgt vaak Rituals van ons, nu ook leuk mijn vader ermee te verrassen.
  Daarnaast doe ik graag mee voor het brouwerijbezoek: lijkt me super om daarmee mijn vader en daarnaast mijn vriend, stiefvader van mijn kindjes te verrassen!
  Het kaya-tegoed wil ik graag ook voor mee loten! Misschien een stoere armband of sleutelhanger als ze dat hebben! Leuke ideeen! ?

 9. Wat een mooie prijzen en ideeën, hier kunnen we wel wat mee!
  Ik doe graag mee voor de Radbagactie, dan komt er een tafelvoetbalset! Hij blij en zoon blij.
  Ook doe ik graag mee voor de Greetzwinactie, dan komt er iets met chocola. De laatste Moederdag heeft papa bijna alles opgegeten, dus nu op Vaderdag is het mijn beurt om alles op te eten 😉
  Tot slot lijkt het me ook erg leuk om met de kinderen iets stoers te mogen uitzoeken bij Kaya sieraden, een mooie armband denk ik.

 10. Wat een fijne actie zeg! Voor mijn vriend ben ik al geslaagd, maar voor mijn vader zou ik graag iets bij radbag of graag uit willen zoeken. Als er geklust moet worden, of het is tijd om de tuin te snoeien, staat mijn vader altijd voor ons klaar.

 11. Ik doe graag mee voor de Greetz tegoedcode van €30. Ik heb een alles-in-één-mama dus ik wil haar graag ook verwennen op Vaderdag. Ik denk dat een doosje bonbons met een lieve kaart leuk zou zijn voor haar 🙂

 12. Supergaaf. Ik ga voor de bon van Redbag. Ik val op papa’s met zo’n stoer bbqschort. Maar hij zou de pizzasnijder in de vorm van een cirkelzaag ook superhandig vinden!!

  Ik volg je op fb en insta! ❤?

 13. Ik doe heel graag mee voor het Beerwulf pakket.
  Papa is een echte bierliefhebber en mama wordt blij van de glutenvrije variant

 14. Super tof! Ik zou graag willen winnen omdat ik zeker weet dat er door dit gesprek fantastische gesprekken ontstaan tussen vader en zoon waar ik echt mega van ga genieten!

 15. Leuk!!! Moeilijke keuze. ik denk dat de greetz of radbag shoptegoed het beste van pas zou komen. Van Greetz zou ik waarschijnlijk een taart met foto voor hem shoppen en bij radbag een badjas denk ik!

 16. Ik ding graag mee naar de Radbag tegoedcode van €30. Mocht ik die winnen, dan laat ik mijn pa het cadeau kiezen. Zeker weten dat er wat van zijn gading bij zit.

 17. oeffff ik zou gaan voor iets van Radbag! mijn hubbie houdt van kokkerellen dus het zal vast iets geinigs zijn wat daar van pas komt wat hij zal kiezen!

 18. ???
  Wat een feestje?
  Ik gun het mijn vriend die ik sinds september 2017 heb ontmoet , beide 6 jaar alleen en beide voeden we onze kinderen in ons uppie op. Daarnaast hield hij zijn bedrijf draaiende. Respect.
  Helaas leeft mijn vader niet meer, hij heeft de laatste jaren ook voor biermerk gewerkt en zou dat ook fantastisch hebben gevonden .
  Ik gun een bezoek aan de bierbrouwerij en ben zeer benieuwd wat er exclusief ah vaderdag pack is toegevoegd .
  ??❤️??

 19. Ik doe graag mee voor het tegoed van greetz of dat van radbag. Ze hebben er zulke leuke dingen, ik denk dat hij daar sowieso wel wat fijns tussen kan vinden!

  Ik volg je op facebook.

 20. Wat een leuke prijzen! Ik zou graag mijn man en vader van onze 3 jongens willen verrassen met iets van Greetz. Wij zijn dat weekend op vakantie, dit zou leuk zijn om op het vakantieadres te laten bezorgen als verrassing.

 21. Wow, dat is een hele Vaderdag-win marathon. Ik doe graag mee voor de papa van mijn kinderen. Ze zouden hem zeker kunnen verrassen met de tegoedbon voor Greetz (dan kan hij zijn eigen Rituals producten krijgen en blijft hij mooi van die van mij af….)
  Of met een leuke gadget van Radbag, de Puzzle Pod cadeau-cryptex lijkt me supergaaf. Met een zak drop erin en dan moet hij eerst hard werken om daarbij te kunnen komen…. lachen! Maar ze hebben er ook veel van Star Wars, daar is hij liefhebber van. Dat zou ook een optie zijn.

 22. Wat een enorme lijst met ideeën! Ze zijn allemaal erg leuk als Vaderdag cadeau. Ik vind de Happy Socks of het Beerwulf pakket met speciaalbieren het leukst voor een hippe paps. Doe graag mee aan de winactie!

 23. Mijn vader is 85, heeft wat geheugenproblemen, maar is nog altijd de liefste vader van de wereld!
  Ik zou hem graag verrassen op Vaderdag en loot daarom graag mee voor het gulle shoptegoed bij Radbag.
  De DIY projector sterrenhemel vindt hij vast geweldig.
  Volgen doe ik op Facebook en Twitter.

 24. Wat een toffe giveaway! Ik vind het altijd weer lastig om iets te verzinnen voor zijn verjaardag of in dit geval voor vaderdag. Maar hier zitten handige tips tussen, bedankt! Het shoptegoed van radbag of greetz spreekt mij wel aan, zodat hij samen met onze dochter iets leuks kan uitzoeken of het gave prentenboek. Fenna is dol op boekjes lezen met papa, dus een nieuw boek zou te gek zijn!

  Ik volg je ook via IG (fennawordtgrotezus)

 25. Wat een leuke Vaderdag cadeau’s
  Met de Greetz tegoedcode zou ik wel uit de voeten kunnen.
  Ik denk aan een kaartje, Rituals pakket en een roos.

 26. Het prentenboek mijn papa zodat mijn 3 jongens gezellig samen met papa een mooi verhaal kunnen lezen voor het slapengaan ?
  Of de greetz cadeaubon voor de leuke Grolsch verrassing. Papa’s favoriete biermerk =)

 27. Natuurlijk vindt iedereen zijn paps of man de allerliefste maar mijn man is dat ook echt! Staat altijd klaar voor onze 4 kinderen (En zijn familie) en je snapt wel dat je met vier kinderen, 2 kleinkinderen en 8 eigen broers en zussen maar weinig tijd voor jezelf hebt!! Die zeldzame tijd beloon ik dan heel graag het Beerwulf pakket. Daar wordt ie vast heel blij van!

 28. Ik maak graag kans op het greetz tegoed zodat deze verassing naar hem toe komt en her een lach op zijn gezicht tovert.
  Hij is ook nog eens 16 juni jarig dus dubbel feest.

  Volg je op facebook

 29. Shoptegoed van greetz doe ik graag mee voor mijn man
  Zou mijn dochters wat laten kiezen voor papadag
  Volg op facebook

 30. wat onwijs leuk!

  Wij zouden graag meeloten voor het brouwerijbezoek of greetz tegoed voor mijn man en papa van onze twee kids!!

 31. Oei…. nu moet ik gaan kiezen. En dat is lastig want je hebt echt supertoffe prijzen! Ik kies toch voor het kaart-praatspel. Ik denk dat dat heel erg leuk zal zijn voor mijn man en kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.