Vaderdag ontbijt op Scheveningen

Bijna alle kinderen geven hun vader voor Vaderdag ontbijt op bed. Net zoals dat met Moederdag ging.. Blijven liggen papa! nog niet wakker worden hoor lieverd de kinderen maken ontbijt voor je klaar. Ondertussen is je toast zwart geworden, je gekookt ei is nog een en al blubber en je gebakken ei is misschien wel erg krokant geworden. Je koffie is te sterkt of juist te slap of er zit net iets te veel suiker en melk in.

Ja die lieve kinderen doen echt hun best om papa te verwennen met een heerlijk Vaderdag ontbijt, maar misschien kan mama ingrijpen en een ander voorstel doen aan de kinderen waar ze zelf waarschijnlijk ook heel blij van worden!

Vaderdag ontbijt Twins

Vaderdag ontbijt op Scheveningen

Omdat wij volgend weekend waarschijnlijk niet in de buurt zijn om ons 5 jarig huwelijk te vieren besloot ik om deze zondag alvast lekker een Vaderdag ontbijtje te regelen.

Zijn Vaderdag cadeau had papa immers ook al gehad ( nou ja behalve de knutselwerken dan).

Vorig jaar waren wij bij Twins beland waar manlief en zijn beste vriend genoten hebben van een Vaderdag ontbijt met het hele gezin. Het regende pijpenstelen weet ik nog wel en je moest rennen tussen alle parasollen door om je eten droog over te krijgen. Haha het had wel wat, maar ontspannen was anders.

Vandaag hadden wij echter grote mazzel want ondanks dat er regen was voorspeld, brak de zon heerlijk door!

Vaderdag Ontbijt buffet bij Twins

Bij strandtent Twins ( die met de dolfijnen) kun je elke zondag terecht voor een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Via vakantieveilingen had ik een ontbijt voor 2 veiling gewonnen voor een leuk prijsje en dochterlief van 3 jaar mocht gratis mee! Alleen de drankjes zijn nog voor eigen rekening.

Vaderdag ontbijt Twins

Het ontbijtbuffet bij Twins

Vaderdag ontbijt TwinsVaderdag ontbijt TwinsVaderdag ontbijt Twins20160612_091434_resized 

Een warm buffet met gekookte eieren, gebakken spek, wentelteefjes en American Pancakes. Je ei wordt gebakken zoals jij het wilt! Er staat een enorme fruitschaal met vers fruit en er zijn verschillende soorten vleeswaren, jonge en oude kaas en rauwkost om te pakken.

Vaderdag ontbijt Twins Vaderdag ontbijt Twins Vaderdag ontbijt Twins

Er stond een heerlijke rijstsalade, aardappelsalade en pastasalade. Er zijn veel verschillende broodsoorten van hard en zacht tot kleine broodjes en zoete broodjes en croissantjes. Er is yoghurt en ontbijt granen. Melk soorten en verschillende soorten zoet beleg. Voor iedereen is er dus wat te vinden of je nu een dieet volgt of niet en heerlijk los gaat op dit uitgebreide buffet.

Vaderdag ontbijt Twins Vaderdag ontbijt Twins

Terwijl wij genoten van dit uitgebreide buffet genoot dochter van het grote springkussen. Al vermoedde ze elke keer dat er water uit zijn neusgaten zou lopen. Misschien nog een kleine herinnering van vorig jaar Vaderdag toen het weer zo slecht was haha.

Vaderdag ontbijt Twins

Na het Vaderdag ontbijt werd er even heerlijk uitgebuikt in het zonnetje op de loungebakken terwijl dochterlief nog even lekker op het strand speelde. Heerlijk!!

Daarna hebben wij nog lekker een strandwandeling gemaakt en genoten van het heerlijke weer en de gezonde zeeluchten.

Welk kind (en papa) wil nou niet zo’n Vaderdag ontbijt!! Dus mama’s kom op er is nog plek genoeg bij Twins en woon je niet in de buurt van Scheveningen dan zijn er vast wel andere restaurants die dit ook aanbieden 🙂

Vaderdag 19 juni 2016 Twins

Vaderdag ontbijt Twins

Van 8:30 – 12:00 voor €12,90 p.p. Inclusief een glas bubbels! En de papa’s krijgen uiteraard een cadeautje! ( vorig jaar was dit een bon voor een keer gratis spareribs eten.)

Ben jij om voor een Vaderdag ontbijt buiten de deur? 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

3 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.