Vaderdag cadeau inspiratie met Mega winactie

Vaderdag, deze zondag is het weer zover. De mogelijkheden om een cadeau te geven zijn natuurlijk eindeloos. Bier, Whisky, Aftershave, goed boek, tijdschrift en ga zo door. Ik heb verschillende Vaderdag cadeau inspiratie voor jullie op een rij gezet en ik heb er een mega winactie van kunnen maken waarbij je kans maakt op cadeaus met in totaal ruim € 180,- aan waarde. (*zie voorwaarden).

Vaderdag cadeau inspiratie

Wil jij je vader verwennen met Vaderdag en ben je op zoek naar iets unieks? Lees dan vooral verder want ik heb allerlei Vaderdag cadeau inspiratie voor je op een rijtje gezet. Compleet met een mega winactie voor Vaderdag. Hoe leuk is dat! Je maakt maar liefst 7 keer kans op een cadeau voor papa. Dus zoek niet langer met zoeken naar een Vaderdag cadeau, inspiratie vind je hier genoeg.

Een gaaf gadget van Radbag

radbag vaderdag cadeau inspiratie radbag vaderdag cadeau inspiratie

Vaders zetten we niet zo snel in de bloemen of chocolade. Nee vaders geven we liever drank of een stoere gadget.  Ben je op zoek naar iets origineels? Voor op kantoor, voor de BBQ of voor het sporten? Dan vind je bij Radbag echt de gaafste vaderdag cadeaus.

radbag vaderdag cadeau inspiratie radbag vaderdag cadeau inspiratie

Wat dacht je van een leuke mok voor papa, of en pizzasnijder in de vorm van gereedschap? Voor de “lang zittende” papa een golfset en voor de papa die van Barbecue houdt een bierhouder voor aan zijn riem. Handig!!

Wij geven een Radbag tegoedcode van €20 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw vader/ man een shoptegoed wil geven van Radbag!

Tekstkado van Tekstkadoshop

tekstkadoshop vaderdag cadeau inspiratie tekstkadoshop vaderdag cadeau inspiratie

Bij de leuke webwinkel van Tekstkadoshop kun je vooral stoere vaderdag cadeau’s vinden voorzien van een gave tekst. Bijvoorbeeld een t shirt of een hamer!

tekstkadoshop vaderdag cadeau inspiratie tekstkadoshop vaderdag cadeau inspiratie

Een fijn kussen voor papa zijn plekje op de bank of een gaaf bord om neer te zetten op zijn werkplek in huis. P.S. ook voor opa kun je hier leuke cadeautjes halen.

Wij geven een Tekstkadoshop tegoedcode van €20 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw papa/man een tekstkado wil geven!

Vaderdag cadeau inspiratie van Greetz

greetz vaderdag inspiratie

Een echte vader drinkt wel eens een biertje. En bij Greetz kun je nu een grote selectie bieren van vooraanstaande brouwerijen vinden. Zo is er een bierpakket van zowel Nederlandse en Belgische brouwerijen. Ook is er een editie met internationale bieren, waar vaders de verschillende mondiale smaken kunnen ervaren. Keuze genoeg, met veel verschillende (en nog onbekende) smaken. Een proeverij voor thuis.
greetz vaderdag inspiratie

Wij geven een Greetz tegoedcode van €30 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw vader/man een bierpakket wil geven!

Hopt shoptegoed

Bij HOPT, onderdeel van Saveur Biere, de No.1 bier speciaalzaak in Frankrijk, werken circa 65 mensen die elke dag proberen om het beste advies aan haar klanten te geven.
Ze hebben maar liefst 2500 producten variërend van Hop tot glazen.

Nadruk op ambachtelijke bieren, speciaalbieren of craft bieren.

Ga bijvoorbeeld voor:

hopt vaderdag cadeau inspiratie

De geschenkset Kwak is een set met bier dat u cadeau doet, al is het alleen al om de vorm van het koetsiersglas. Kwak bier is zeer bekend om het mooie glas en om de ongeëvenaarde smaakkwaliteit van dit bier.

 

Wij geven een Hopt tegoedcode van €30 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw papa/ man een speciaal biertje wil geven!

Sweeps mannenpakket

Met Sweeps heb je alle schoonmaakmiddelen binnen handbereik. 15 verschillende doekjes die in een handzaam formaat verpakt zitten.

sweeps vaderdag cadeau inspiratie sweeps vaderdag cadeau inspiratie sweeps vaderdag cadeau inspiratie

Zo kan papa best 3 verschillende doekjes gebruiken voor onderweg om zijn auto goed schoon te houden. Een doekje voor het interieur, doekje voor de autospiegels en een doekje voor de smartphone. Makkelijk bewaard in het dashboardkastje.

Heb jij een papa die zijn auto graag vertroeteld? Dan is deze prijs echt wat voor jou!

Wij geven drie keer een Sweeps mannenpakket t.w.v. €8,95 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw papa/man dit mannenpakket wil geven!

Verloren bieren van Nederland boek

verloren bieren van nederland

Heb jij een papa die van biertjes houdt? En dan bedoel ik niet alleen het drinken ervan haha. Vindt hij het ook leuk om speciaal biertjes te drinken? En interesseert de geschiedenis van bier hem toevallig ook nog?  Als hij het dan ook nog eens leuk vindt om een boek te lezen dan is dit boek op zijn lijf geschreven!

Zoek niet verder voor een cadeau voor Vaderdag!

verloren bieren van nederland

Uitgeverij Spectrum geeft dit boek van Roel Mulder uit.

Wij geven een verloren bieren van Nederland boek t.w.v. €19,99 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw papa/man dit boek wil geven!

Prentenboek: Mijn papa is een…

prentenboeken over papan

Heb jij een papa in huis die van voorlezen houdt? En houdt hij ook nog eens van gek doen? Dan is dit prentenboek Mijn papa is een… een erg leuk cadeau voor Vaderdag om te geven met je kind(eren). Uitgeverij de Vier Windstreken geeft dit prachtige kleurrijke fantasievolle boek van Marieke van Ditshuizen uit.

Wij geven een Prentenboek: Mijn papa is een… t.w.v. €14,50 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw papa/man dit boek wil geven!

Het grote vaders & zonen voetbalboek 

Houdt papa van voetballen? Houd zoonlief van voetballen? Dan is dit boek een echte match en ideaal om cadeau te doen voor vaderdag.

Wat betekent PEC? Wie schoot tijdens een wedstrijd een meeuw uit de lucht? Wanneer ontstonden de spelregels? En wat zijn de leukste oefeningen op het trainingsveld?
De antwoorden op deze en vele andere vragen staan in Het grote vaders en zonen voetbalboek van Bert Bukman – vader van drie voetballende zoons, coach, scheidsrechter en enthousiast supporter langs de lijn.

Het grote vaders en zonen voetbalboek is een onmisbaar, humoristisch en rijk geïllustreerd boek met grappige feiten, interessante lijstjes en bijzondere anekdotes voor iedereen die voetbalt, ooit heeft gevoetbald of graag voetballer wil worden. Het ideale cadeauboek voor alle voetballers en hun vaders (en moeders).

Uitgeverij van Holkema en Warendorf. 176 pagina’s, 9789000358434. €19,99

Wij geven een Het grote vaders & zonen voetbalboek t.w.v. €19,99 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw papa/man dit boek wil geven!

BBQ boek voor {jouw naam} van YourSurprise

Houdt jij papa wel van een BBQ? En denk je dat papa wel wat tips kan gebruiken? In dit waanzinnige Smokey Goodness BBQ-boek wordt de zomer een groot feest. Verras jouw favoriete barbecueheld met dit prachtige kookboek met de recepten van wereldkampioen BBQ Jord Althuizen. Het boek is door de prachtige vormgeving al een plaatje om te zien, maar jij kunt het nog net iets toffer maken door de naam en/of foto en persoonlijke boodschap aan de kaft toe te voegen.

Dit en nog veel meer gave vaderdagcadeaus kun je vinden op de site  van Yoursurprise.

Wij geven een Smokey Goodness BBQ-boek  t.w.v. 29,95 weg. Kans maken? Laat weten waarom jij jouw papa/man dit boek wil geven!

Voor nog meer Vaderdag cadeau inspiratie kijk eens bij mijn andere blogs over Vaderdag.

Voorwaarden

Ik hoop dat je tussen al deze sponsors genoeg Vaderdag cadeau inspiratie hebt gevonden.

  • Laat in een reactie weten voor welke van de prijzen jij kans wil maken en waarom natuurlijk!
  • De sponsors waarderen het zeer als je hun ook volgt op Facebook! (zie daarvoor de tag in mijn Facebook Bericht.)
  • Je kunt maar 1 keer winnen zodat ik meerdere mensen blij kan maken
  • Laat weten op welke kanalen je MamaScrapelle volgt Facebook, Twitter Instagram en Pinterest ( Het is niet verplicht, maar vergroot wel je kansen door extra lootjes)
  • Liken & Delen van deze blog wordt zeer gewaardeerd!
  • Vrijdag 16 juni krijgen de winnaars bericht! Je hebt je cadeau dan niet op tijd binnen voor Vaderdag, maar kunt vast zelf voor hem een mooie brief schrijven wat hem te wachten staat

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!