UglyDolls in de bioscoop

Vorige week zijn wij met 3 meiden van 4, 5 en 6 jaar naar de bioscoop geweest. We gingen naar de nieuwe muzikale film UglyDolls. En dat was best een belevenis!

Over de film UglyDolls

Als de film UglyDolls start word je direct vrolijk toegezongen en stilzitten op de bioscoop stoel is dan best lastig! Voor jong en oud!. De kleuren spatten van het scherm af en het is een en al feel good. Maar dan hoor je dat het eigenlijk helemaal niet zo perfect is. Want alle poppen die niet helemaal perfect van de fabrieksband rollen, komen terecht in Uglyville: het plaatsje waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy en alle andere UglyDolls zijn er dolgelukkig! Maar wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze iets anders: PerfectionVille….

En dan gaat het er soms gemeen aan toe! Poppen die elkaar ontvoeren, of in de verbrandingsoven duwen. Poppen die de beste en de mooiste willen zijn. En alles wat Moxy wil is bij een meisje horen. Een lief meisje die haar uitkiest en haar overal mee naar toe neemt. Maar zal het Moxy lukken om de leider van PerfectionVille te overmeesteren?

De muzikale animatiefilm UglyDolls is nu te zien in  de bioscopen! Een heerlijke film over dromen en dat waar het écht om draait in het leven… You gotta love yourself, precies zoals je bent. Een hele verademing in een wereld vol perfecte plaatjes.

Verdrietige meisjes

De oudste twee meisjes waren tijdens de film bij manlief op schoot gekropen. Ze vonden het spannend en zielig en waren aan het sniffen. Maar ze waren het na afloop over 1 ding eens met zijn drietjes. De film was prachtig mooi, de liedjes keileuk en die uglydolls zijn helemaal niet lelijk maar juist mooi! Die willen ze zelf ook wel naast hun bed hebben staan.

en dat kan!

UglyDolls knuffelbare poppen

uglydolls

Hasbro presenteert de enige echte UglyDolls: de super knuffelbare poppen uit de gelijknamige film: heldin Moxy, grappenmaker Ox, de hongerige Babo, lieve Wage en blij ei Lucky Batt. De vijf UglyDolls pluchen poppen zijn allemaal met veel liefde in elkaar gestikt, superzacht en vooral heel erg knuffelbaar. Het gelukkig-niet-zo-perfecte vriendje dat elk kind overal met zich mee sleept en waar je lekker je neus in drukt. You Gotta Love Yourself!

De eerste UglyDoll ontstond als een tekeningetje in een liefdesbrief. Daarom zit er nu bij elke UglyDoll een lief envelopje met een grappige Ugly-sticker erin. Die kunnen de kinderen op hun schriftje of hun spiegel thuis plakken. Zo zien ze elke keer weer dat ze prima zijn zoals ze zijn. En vooral dat je elke dag moet beginnen met een lach! Alle UglyDolls zijn trots op hun unieke, imperfecte uiterlijk. Ox voelt zich heel stoer met zijn ene oog en Lucky Batt trekt zich niets aan van zijn overbite. Sterker nog, zo straalt hij nog meer! En Moxy? Die stuitert van het zelfvertrouwen, ondanks haar malle koppie.

Kijk ook deze film Brandweerman Sam, Expeditie familie Vos, Secret Garden

Lees ook mijn andere blogs

Footer1

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.