Top tien verlanglijst, een lijst met populaire items

Een paar weken geleden lag de eerste speelgoedfolder op de mat. Intertoys was goed op tijd dit jaar, snel gevolgd door de Bol speelgoedgids. De afgelopen weken heeft de speelgoedspecialist tienduizenden verlanglijstjes ontvangen en gaf ons een kijkje in de kinderwensen. Hieronder een mooi overzicht per leeftijden wat veel gevraagd wordt! Een mooie top tien verlanglijst aan de hand van kinderen zelf.

top tien verlanglijst

Top Tien verlanglijst

De komende anderhalve maand is voor veel kinderen de spannendste periode van het jaar. Krijg ik wat ik graag zou willen hebben? Zo willen de kleinste lijstjesschrijvers, tot 7 jaar, het allerliefst een Zoomer in hun schoen.

Zoomer Chimp

Dit is een interactieve aap uit de Zoomer familie. Met behulp van de True Balance technologie beweegt Chimp zich net als een echte aap: op handen en voeten, staand, rollend, en koprollend door jou kamer. Door zijn gemotoriseerd gezicht, oplichtende ogen, en specifieke geluiden laat hij je precies weten hoe hij zich voelt. Maar hij is natuurlijk altijd blij, als jij met hem speelt. Door de True Vision technologie volgt hij jou bewegingen!

Je kan de aap trainen met 10 spraakopdrachten als Sta op en Salto. Door progressive play krijg je steeds meer reacties van hem hoe meer je met hem traint! Naast de Chimp zijn er meer toffe dieren in de Zoomer familie, allemaal met andere mogelijkheden. Wij snappen wel dat deze in de top tien verlanglijst staat!

 • Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Hoverboard

Kinderen vanaf 8 jaar willen niks liever dan een Hoverboard. Hoverboards zijn de nieuwste gadgets van de afgelopen tijd. Je ziet ze vast al wel eens voorbijkomen kinderen staand op een soort skateboard maar ze hoeven er eigenlijk niet zoveel voor te doen. Met een hoverboard kun je lekker rondscheuren op een veilige en verantwoorde wijze. Deze staat dan ook met stip bovenaan de top tien verlanglijst bij deze leeftijd.

Verlanglijst top 10

Heb jij nog geen idee wat je voor je kroost moet gaan kopen? Lees dan gauw de lijstjes door en kom op ideeën zodat de kinderen hun lievelingspakje uit Spanje krijgen of ander de kerstboom! De top tien verlanglijst staan hieronder handig op een rij.

Check ook onze uitgebreide verlanglijstjes blogs:

Top Tien verlanglijst 4 tot 7 jaar

 1. Zoomer Chimp
 2. Playmobil Cruiseschip Family Fun
 3. Duplo duwtrein
 4. Gel-a-peel 3D ontwerpstudio
 5. Monopoly Junior
 6. 3Doodler Starterset
 7. Paw Patrol Patroller
 8. Teksta Robot Hond
 9. Adidas voetbal
 10. STABILO oproletui

Top tien verlanglijst 8 tot 10 jaar

 1. Hoverboard
 2. Pokemon Fall Tin
 3. Lego Friends Pretpark achtbaan
 4. 3D printer Da Vinci minimaker
 5. Playstation VR-bril
 6. LEGO City treinen value pack
 7. FIFA 22
 8. Emoji dekbedovertrek
 9. Fuji Instax Mini camera Roze
 10. NERF N-Strike Mega Mastodon

Genoeg leuke keuze in deze top tien verlanglijst plus nog vele handige linkjes naar onze populaire verlanglijstjes blogs!

Ben je er nog niet uit? Dan verwijs ik je graag door naar onze verzamelblog waar alle linkjes naar handige verlanglijsten voor jong en oud om samengebracht zijn:

top tien verlanglijst
Footer1

Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.