Toet Toet Auto’s op Netflix met hun eigen serie!

Voor de allerkleinsten kan 2020 al niet meer stuk. Op 4 januari start op Netflix het avontuur van Cory Carson, nu al de grootste ondeugd uit de wereld van Toet Toet Auto’s van VTech. Netflix en VTech weten heel goed wat de allerjongste kijkers boeit: gekke avonturen van een piepjong autootje dat op het punt staat de wereld te ontdekken! Toet Toet Auto’s op Netflix dat is pas een goed begin van 2020!

Avonturen van Cory Carson op de buis!

toet toet auto's op netflix

Met de Toet Toet Auto’s op Netflix wordt spelen rechtstreeks gekoppeld aan plezier in inspiratie via de buis. Kinderen vanaf ongeveer 2 jaar maken met kennis met Cory Carson, zijn vriendjes, zijn eigenwijze zusje Chrissy en de rest van de familie Carson. Binnen, buiten en ook op school verzeilen ze van het ene in het andere avontuur in het dorpje Bumperdijk. En dat kan je kind natuurlijk weer naspelen met zijn eigen verzameling van Toet Toet auto’s!

Kindautootje Cory ontdekt in eigen tempo de wereld en loopt -of rijdt- tegen uitdagingen en kwesties aan die kleintjes herkennen. Cory gaat voor het eerst naar school en op avontuur, zet er flink de vaart in, vliegt soms een beetje uit de bocht, maar komt altijd weer op zijn bandjes terecht. Waar de rakker vooral goed in is: fratsen en plezier.

Nieuwe serie Toet Toet Auto’s

Dat spat van het scherm af, dat inspireert ook om thuis met de Toet Toet Auto’s verder te spelen, vanuit eigen fantasie. In de zomer maken Netflixheld Cory en zijn vriendjes hun entree in real life, in de vorm van autootjes en speelsets gebaseerd op de belangrijkste karakters en plekken uit de serie.

Ready? Set go! Kijk vanaf 4 januari naar toet toet auto’s op Netflix!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.