Tip & Winactie Video van Sint

Het duurt nog maar een paar weken en dan komt Sinterklaas met zijn zwarte pieten weer aan in Nederland. Tenminste ik hoop dat het zwarte pieten zijn, want al die gekleurde schmink die ze over hun prachtige zwarte kleurtje hebben vind ik maar niks. Sinterklaas en zijn pieten zijn dan natuurlijk super druk om overal alle kindjes in het land te ontmoeten. Er zijn zoveel kindjes dat Sinterklaas dat niet allemaal redt. Daarom heeft Sinterklaas met zijn Camera Piet en Geluids Piet iets speciaals bedacht!…

Video van Sint

Dit jaar komt Sinterklaas op bezoek via de televisie! Met voor elk kindje een persoonlijk videobericht! Dat is nog eens geweldig vind je niet. Sinterklaas weet over iedereen wel wat bijzonders te vertellen. Je zal verbaasd zijn wat hij allemaal wel niet weet! Uiteraard wordt er tijdens deze uitzending ook een klein avontuur beleefd. Er is een geheime gast aanwezig en je kunt een karaokelied zingen met Sint en Piet.

Hoe werkt het?

Samenstellen is echt heel makkelijk. Zorg dat je wat leuke foto’s bij de hand hebt om te kunnen uploaden van je kind/eren op de site van Video van Sint.

Je kunt tot 10 namen van kinderen/ooms/tante’s/opa’s/oma’s/papa’s/mama’s invoeren. Per naam kun je dan 2 persoonlijke onderwerpen kiezen waar Sint wat over gaat vertellen. Voor dochterlief koos ik goed slapen en op het potje gaan. Keuze genoeg met 150 onderwerpen!

Video van Sint kan je op 3 manieren bestellen. Kies voor alleen dvd, alleen digitale versie of beiden. Ik koos voor beiden. Omdat dochterlief haar naam nog niet in de database stond duurde het even voordat ik de digitale versie binnen had. Ik kreeg te horen dat het een week zou duren, maar de volgende dag had ik de digitale versie al binnen en een paar dagen later de dvd.

Video van Sint

Deze wordt verzonden in een neutrale envelop en in deze envelop zit een grote envelop met SPOED BEZORGING. Erg leuk om deze dus op sinterklaasavond ( of middag als je het met jonge kinderen viert) op de deurmat te vinden.

Aan het einde van de dvd kun je namelijk een hint invullen waar de zak met pakjes staat! Erg handig als je geen buurman/vrouw hebt die even op de deur bonst, een enorme rotzooi met strooigoed maakt en de zak met kadootjes neerzet.

Video van Sint

En of dat nog niet genoeg keuzes waren, kun je ook nog eens zelf een tot 5 karaokeliedjes uitzoeken!

Spreekt Sinterklaas meer kinderen toe uit verschillende gezinnen dan kun je er ook voor kiezen om de dvd een aantal keer te ontvangen. Elk gezin heeft dan een exemplaar om te bewaren voor later. Altijd leuk om terug te zien.

Wat vond ik ervan?

Ik vond de film erg vermakelijk om te zien. Zoals altijd gaat er lekker wat mis en is het ook spannend. De setting is prachtig en de mysterieuze gast, pieten en Sinterklaas zitten goed in hun rol. De Video is van professionele kwaliteit en zit in een mooie hoes. Geluid en beeld zijn perfect op elkaar afgestemd. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe dochterlief straks gaat reageren als ze de dvd te zien krijgt. Waarschijnlijk zit ze met haar mond open van verbazing met een kruidnootje in haar mond te kijken!

Aankoopbedrag terugactie
Als je jouw video deelt met vrienden en familie maak je kans op kortingen bij KoterKado.nl en PersonalgGifts. Worden er via jouw link 3 nieuwe video’s besteld? Dan krijg jij je volledige aankoopbedrag teruggestort.

Tot wanneer is de video te bestellen?
Vanaf €7,95 kun je de Video van Sint digitaal bestellen tot en met 5 december. Vanaf 14,95 kun je de Video van Sint op DVD bestellen, tot 3 december, dan krijg je de dvd nog op tijd in huis. Een uitgebreid pakket kost 22,95, je krijgt de dvd dan digitaal en per post en ontvangt vele leuke extra’s.

Video van Sint

Win een Video van Sint!
Ik mag een Video van Sint weggeven! Uiteraard mag je deze zelf nog helemaal samenstellen. Dus lijkt het jou leuk om je kind(eren) en misschien anderen te verrassen?  Doe dan mee en maak kans op de code voor het maken van een gratis Video van Sint.

Schrijf een kort gedicht waarom jij zou willen winnen. Deel je dit bericht ook nog eens op Facebook en/of Twitter met je vrienden dan maak je dubbel zo veel kans!

10 november kies ik een winnaar uit! Angelique van harte gefeliciteerd!

Disclaimer

 

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!