Theater tijdens de donkere dagen – een programma in Delft

Woon je in de omgeving van Delft dan ben je vast bekend met de Donkere Dagen van Delft. De start hiervan is altijd de lichtjesavond op de markt waarbij de grote kerstboom wordt aangestoken. De burgemeester van Delft opent een verhaal en vaak is er ook ruimte voor theater tijdens de donkere dagen met straatoptredens. Maar ja corona he.. Gelukkig heeft het Fringe Festival nog een heel programma klaar staan!

Theater tijdens de donkere dagen

Dit jaar verzorgt het Delft Fringe Festival een voorstellingsprogramma voor jong én oud op woensdag 15 en zaterdag 18 december in de Van der Mandelezaal in het Prinsenhof. Op beide dagen staat er om 16:00 en 20:00 uur een voorstelling gepland. Wil jij naar het theater tijdens de donkere dagen dan kun je naar de volgende voorstellingen gaan:

  • Jehee Vertelt met de voorstelling Soepsteen (jeugdtheater 6+)
  • Duo Sola met de voorstelling Fernweh (432 Hz) (muziek)
  • Skazka Kwartet met klassieke stukken van diverse componisten (muziek)
theater tijdens de donkere dagen
Jehee Vertelt theater tijdens de donkere dagen

Soepsteen

Jehee Vertelt kennen wij al van de voorstelling directeur gezocht. Nu hebben ze een nieuwe voorstelling in het theater tijdens de donkere dagen voor kinderen vanaf 6 jaar.

We nemen twee flinke jongens, een eeuwenoud verhaal, diverse groentes, vrolijke muziek, een grote pan en een speciale steen… 20 minuten husselen, klaarstomen, hakken, zagen, ingieten, uitschenken, opscheppen, overkoken en roeren. En ja, wat krijg je dan? DE SOEPSTEEN is een energieke voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar die van eten en goede verhalen houdt.

Welk kind houdt er nu niet van eten en goede verhalen!

Tickets kosten € 7,50 per stuk. De prijs is gelijk voor kinderen en volwassenen. Heb je een Delftpas / Rotterdampas? Dan krijg je 50% korting. Tickets zijn alleen online te koop via de website

Zelf gaan wij naar de voorstelling 18 december om 1600. Zien we je daar ook gezellig in het theater tijdens de donkere dagen?

Footer 6 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.