Mama Scrapelle

Wat leuk dat je mijn blog leest.

Ik ben Ellen geboren in ’81. Mama van Féline ’13 en thuiswerkend als gastouder 4 dagen in de week.

SPH gestudeerd en ik ben behoorlijk creatief al zeg ik zelf 🙂 Er staan dan ook al flink wat DIY blogjes en andere creatieve ideeën.

Daarnaast ben ik gezegend met ADHD en hou ik van lekker eten en kokkerellen.  Wat soms een beste uitdaging is omdat ik lactose en sacharose intolerant ben. Sinds kort heb ik voor de lactose lactase pillen, dus is met name de uitdaging voor het suikervrije koken aanwezig.

Ik vind het erg leuk om uitstapjes met onze peuterdochter te maken samen met papa en andere mensen wie er maar mee wilt.

Ook ben ik altijd in om nieuwe producten en uitstapjes te testen en hier schrijf ik dan ook vol eerlijke passie een leuke blog over.

Ik ben een echt  gezelligheidsmens en kan moeilijk stil zitten gelukkig heb ik vaak veel kinderen om me heen die daar wel raad mee weten.

Op mijn blog staan al behoorlijk wat berichten om een beeld te krijgen.

Veel plezier!

 

 

Eén reactie op “Mama Scrapelle

  1. Hi Ellen,

    Zo leuk dat je jezelf de titel werkende thuisblijfmama hebt gegeven. Die ga ik onthouden. Zelf doe ik onderzoek naar flexibele werkvormen met speciale aandacht voor thuisblijven en werken. Bedankt voor je tips en leuke blog.

    Hartelijke groet,

    Helen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.