Highlights van Cartoon Network juni incl winactie

Dochterlief kijkt sinds kort Cartoon Network en dat vind ze enorm leuk. Papa en mama moeten er nog een beetje aan wennen dat kleine meisjes groot worden om eerlijk te zijn. In Juni komen er nieuwe seizoenen van Unikitty, Teen Titans Go! en de wonderlijke wereld van Gumball. En ik mag een leuk pakket weggeven aan een van mijn volgers!

Unikitty

Laat je transporteren naar een uitbundig koninkrijk vol glittermaterie, blije gedachten en incidentele uitbarstingen, in de serie Unikitty. Als koningin van het koninkrijk, heeft Unikitty drukke dagen vol met royale verantwoordelijkheden. Unikitty doet er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken en probeert alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden. Ze zit vol eindeloze energie en creativiteit, maar pas op als je in de weg staat van haar positieve mentaliteit…

Seizoen 2 van Unikitty zie je vanaf 17 juni op Cartoon Network! Doordeweeks om 18:25 uur.

Teen Titans Go!

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in TEEN TITANS GO! Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape af gaat. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

De nieuwste Teen Titans Go! afleveringen zie je vanaf 10 juni iedere dag om 15:50 uur bij Cartoon Network.

Wonderlijk wereld van Gumball

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Vanaf 15 juni om 16:15 uur zie je ieder weekend De Wonderlijke Wereld van Gumball, waarin Gumball zijn doorsnee familie presenteert, die soms toch een beetje bizar is.

Winactie Teen Titans Go!

Zijn er hier volgens met kinderen die Teen Titans Go fan zijn? Ik mag dit leuke pakket weggeven met een keychain, tas en schrift!

  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
  • Like de foto van de winactie (delen wordt gewaardeerd)
  • laat de reactie van je kind weten waarom ze dit pakket willen winnen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

6 Responses

  1. Dit is echt een super prijs voor mijn stoere dochter. Ze heeft zo hard gewerkt op school. Zoveel nieuwe uitdagingen overwonnen. En dit soort series vind ze echt geweldig! Wij gaan zeker weer kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.