De sluwe Taffy verovert op charmante wijze ieders hart op Boomerang.

Boomerang introduceert het nieuwste lid van de familie; Taffy. Vanaf 15 juli om 08:45 uur is Taffy te zien op Boomerang.

Wie is Taffy?

taffy

Taffy, onder soortgenoten beter bekend als Scraggs, is een wasbeer die leeft op een vuilnisbelt. Dankzij de goedgelovige mevrouw Muchmore ontdekt hij het rijke huishouden. Mevrouw Muchmore is een rijke weduwe die samenwoont met haar geliefde hond Bentley en ietswat gespannen butler Forsythe. Scraggs besluit zich voor te doen als een kat genaamd Taffy door een rode strik om te doen en op die manier een graantje mee te pikken van hun rijkdom. Alleen… Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en zet alles op alles om hem te ontmaskeren!

Slapstick serie

Taffy is een gloednieuwe slapstick serie die is geïnspireerd op animatieklassiekers zoals Tom and Jerry en Looney Tunes. We volgen de hilarische avonturen van een slimme wasbeer en de chaos die ontstaat als hij oog in oog komt te staan met zijn nieuwe rivaal in het luxe Muchmore huis.

Ik denk dat manlief en dochterlief deze serie wel zullen waarderen want ze hebben nu al vaak samen de grootste lol om Tom and Jerry. Zelf moet ik nog steeds wennen aan het feit dat onze 6 jarige dochter de kleuter series op andere zenders ontgroeid raakt.

Op naar een hoop grappen en grollen op Boomerang! We gaan de serie in elk geval even opnemen, want dochterlief zit nog 4 dagen op school.

Mis de beestenboel niet als Taffy wordt losgelaten op 15 juli om 08:45 uur op Boomerang.

Winactie Taffy

taffy

De winactie is helaas afgelopen. Houdt MamaScrapelle in de gaten via social media Facebook Instagram en Pinterest om niks te missen van toekomstige winacties ( er komen er nog een hoop aan)

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.