De sluwe Taffy verovert op charmante wijze ieders hart op Boomerang.

Boomerang introduceert het nieuwste lid van de familie; Taffy. Vanaf 15 juli om 08:45 uur is Taffy te zien op Boomerang.

Wie is Taffy?

taffy

Taffy, onder soortgenoten beter bekend als Scraggs, is een wasbeer die leeft op een vuilnisbelt. Dankzij de goedgelovige mevrouw Muchmore ontdekt hij het rijke huishouden. Mevrouw Muchmore is een rijke weduwe die samenwoont met haar geliefde hond Bentley en ietswat gespannen butler Forsythe. Scraggs besluit zich voor te doen als een kat genaamd Taffy door een rode strik om te doen en op die manier een graantje mee te pikken van hun rijkdom. Alleen… Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en zet alles op alles om hem te ontmaskeren!

Slapstick serie

Taffy is een gloednieuwe slapstick serie die is geïnspireerd op animatieklassiekers zoals Tom and Jerry en Looney Tunes. We volgen de hilarische avonturen van een slimme wasbeer en de chaos die ontstaat als hij oog in oog komt te staan met zijn nieuwe rivaal in het luxe Muchmore huis.

Ik denk dat manlief en dochterlief deze serie wel zullen waarderen want ze hebben nu al vaak samen de grootste lol om Tom and Jerry. Zelf moet ik nog steeds wennen aan het feit dat onze 6 jarige dochter de kleuter series op andere zenders ontgroeid raakt.

Op naar een hoop grappen en grollen op Boomerang! We gaan de serie in elk geval even opnemen, want dochterlief zit nog 4 dagen op school.

Mis de beestenboel niet als Taffy wordt losgelaten op 15 juli om 08:45 uur op Boomerang.

Winactie Taffy

taffy

Zijn er hier volgens met kinderen een leuk zomers pakket willen winnen van Boomerang? Ik mag dit leuke pakket weggeven van Boomerang met:

  • 1x strandbal,
  • 1x speelkaarten
  • 1x notebook
  • 1x pen
  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
  • Like de foto van de winactie (delen wordt gewaardeerd)
  • laat de reactie van je kind weten waarom ze dit pakket willen winnen
Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!