Klein bepakt op reis met Sweeps

Sommige delen van Nederland hebben net vakantie waar andere delen volgende week al weer naar school moeten. Voor je het weet is het al weer herfstvakantie en ook voor weekendjes weg heb ik een goede tip om klein bepakt op reis met Sweeps te gaan.

Sweeps

Sweeps zijn handzame verpakkingen met doekjes voor onderweg. Voor op vakantie, boodschappen doen, weekend weg, festival noem maar op. Ideaal om mee te hebben en ik mocht ze testen!

Sweeps

Sweeps collectie

De collectie bestaat uit 15 verschillende verpakkingen. Daarbij is Sweeps een milieuvriendelijke keuze is. Doordat Sweeps gemaakt is van TENCEL®, een duurzame op FSC hout gebaseerde vezel, is Sweeps biologisch afbreekbaar. Door de TENCEL® bevat Sweeps een unieke zuiverheid, zachtheid en absorberend vermogen. Veel doekjes mogen ook gewoon doorgespoeld worden door het toilet!

Sweeps Sweeps

Sweeps Sweeps

Op alle doekjes staat duidelijk via pictogrammen aangegeven wat de 4 belangrijkste kenmerken zijn van het doekje. Zo zie je ook in 1 oogopslag of het doorspoelbaar is bijvoorbeeld.

Ik heb er al een flink aantal getest en heb zeker al mijn favorieten.

De verfrissingsdoekjes zijn bijvoorbeeld al op! haha heerlijk zijn ze op warme dagen en daar hebben wij er net een paar van gehad.

Sweeps

De doekjes voor baby en kind zijn geurloos wat ik zelf erg fijn vindt omdat ik de geur van Zwitsal vaak zo indringend vindt bijvoorbeeld.

De doekjes voor schone handen zijn ideaal om in je tas te hebben op een dag weg net zoals de doekjes voor een schoon toilet ( die binnenkort in een nieuwe kleur worden toegevoegd trouwens).

Mannendoekjes

Sweeps

In de serie zijn ook veel mannendoekjes opgenomen. Ik noem het zo omdat het voor een man veel stoerder staat om met zo’n klein doekje zijn gadgets schoon te maken dan met een fles ruitenreiniger of zo’n pompje met vloeistof van de opticien bijvoorbeeld.

Deze doekjes zitten ook allemaal in een donkere verpakking.

Elke verpakking Sweeps heeft 15 doekjes waarmee ze vriendelijk in gebruik zijn. De meeste van deze doekjes heb je niet vaak nodig en zo voorkom je dat je een groot pak doekjes haalt die binnen no time zijn uitgedroogd.

De doekjes zijn onder andere te koop bij Etos, AH en Bol.com via mijn affiliatelink.

Voor 3 verpakkingen van 15 stuks betaal je slechts €8,95

Disclaimer

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

15 Responses

 1. Handig. Ik gebruik nu billendoekjes voor echt van alles…maar je merkt wel dat het soms net niet helemaal de juiste combi is tussen doekje en product. Ik ben dus heel benieuwd of dit de oplossing is.

 2. Wij moeten nog op vakantie, en daar gaat dus altijd een pak billendoekjes mee. Jongste van 4 veegt som snog niet zo goed af, doekjes! En ja dan is het toilet ook niet even fris achter gebleven maar ja om nu een paar keer per dag met een emmer sop in de weer te gaan? Doekje! Of vieze vingers van een ijsje? Doekjes! En ja dan zitten er ook wel eens kleefhandjes aan mijn telefoon, dan zou een speciaal doekje wel handig zijn, want billendoekjes geven soms rare vette vlekken op het scherm doordat er olie in zit.

 3. Die lijken me zeker superhandig met 2 kids in huis! 😉 het is weer mooi weer dus lekker buiten spelen, maar vaak is het nog wel nat buiten… Dus echt ideaal deze doekjes… Of voor een dagje uit, superhandig! Wij deden altijd alles met snoetenpoetsers of natte washandjes mee! 😉
  Groetjes Ilsiee

 4. Wat een fijne doekjes lijken me dat. Ik heb een man die ik overal mee naartoe moet lokken met eten. “Ga je mee naar de stad? Ja, maar gaan we dan eerst wat eten?” En dan knoeit hij meestal nogal, vooral als hij lichte kleding aanheeft lijkt het erger te worden. Ik zou het handig vinden om deze doekjes te gebruiken onderweg, zodat hij zich weer een beetje kan fatsoeneren. 😉 En voor mij zijn ze natuurlijk ook handig!

  Ik heb alle stappen gedaan.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982)

 5. Ik heb wel altijd billendoekjes van de kinderen bij me, maar misschien is het toch wel beter om voor de dingen aan apart doekje te gebruiken 😉

 6. Ideaal met name voor onderweg.
  Plakkerige handen, vieze brillen.
  Ik heb deze actie gedeeld op Facebook en volg je nu ook via Twitter.

 7. Deze mama heeft een beetje smetvrees dus doekjes zijn uitkomst! Ik heb gewone doekjes in mijn tas liggen maar deze doekjes lijken mij heel fijn. Ze drogen niet snel uit. Ik heb heel wat moeten weggooien. Grappig de doekjes voor mannen 🙂

 8. De doekjes voor het toilet omdat ik het zo goor vindt om in een openbaar toilet te gaan zitten.. En de doekjes voor de telefoon, omdat die overal mee naar toe gaat. Toilet, keuken, buiten de deur en dan weer tegen mijn (vettige gezicht) volgens mij is zo’n telefoon echt het vieste ding in huis!

  Die mannendoekjes vind ik ook een heel goed idee. 🙂

 9. Ideaal! Wij gaan nog op vakantie en hebben ontzettend veel bagage waar we al mee moeten slepen. Deze verpakkingen zijn handig voor onderweg en besparen een hoop ruimte. Op vakantie zullen wij wel een grotere verpakking kopen.
  Kortom, ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.