Klein bepakt op reis met Sweeps en Winactie

Sommige delen van Nederland hebben net vakantie waar andere delen volgende week al weer naar school moeten. Voor je het weet is het al weer herfstvakantie en ook voor weekendjes weg heb ik een goede tip om klein bepakt op reis met Sweeps te gaan.

Sweeps

Sweeps zijn handzame verpakkingen met doekjes voor onderweg. Voor op vakantie, boodschappen doen, weekend weg, festival noem maar op. Ideaal om mee te hebben en ik mocht ze testen!

Sweeps

Sweeps collectie

De collectie bestaat uit 15 verschillende verpakkingen. Daarbij is Sweeps een milieuvriendelijke keuze is. Doordat Sweeps gemaakt is van TENCEL®, een duurzame op FSC hout gebaseerde vezel, is Sweeps biologisch afbreekbaar. Door de TENCEL® bevat Sweeps een unieke zuiverheid, zachtheid en absorberend vermogen. Veel doekjes mogen ook gewoon doorgespoeld worden door het toilet!

Sweeps Sweeps

Sweeps Sweeps

Op alle doekjes staat duidelijk via pictogrammen aangegeven wat de 4 belangrijkste kenmerken zijn van het doekje. Zo zie je ook in 1 oogopslag of het doorspoelbaar is bijvoorbeeld.

Ik heb er al een flink aantal getest en heb zeker al mijn favorieten.

De verfrissingsdoekjes zijn bijvoorbeeld al op! haha heerlijk zijn ze op warme dagen en daar hebben wij er net een paar van gehad.

Sweeps

De doekjes voor baby en kind zijn geurloos wat ik zelf erg fijn vindt omdat ik de geur van Zwitsal vaak zo indringend vindt bijvoorbeeld.

De doekjes voor schone handen zijn ideaal om in je tas te hebben op een dag weg net zoals de doekjes voor een schoon toilet ( die binnenkort in een nieuwe kleur worden toegevoegd trouwens).

Mannendoekjes

Sweeps

In de serie zijn ook veel mannendoekjes opgenomen. Ik noem het zo omdat het voor een man veel stoerder staat om met zo’n klein doekje zijn gadgets schoon te maken dan met een fles ruitenreiniger of zo’n pompje met vloeistof van de opticien bijvoorbeeld.

Deze doekjes zitten ook allemaal in een donkere verpakking.

Elke verpakking Sweeps heeft 15 doekjes waarmee ze vriendelijk in gebruik zijn. De meeste van deze doekjes heb je niet vaak nodig en zo voorkom je dat je een groot pak doekjes haalt die binnen no time zijn uitgedroogd.

De doekjes zijn onder andere te koop bij Etos, AH en Bol.com via mijn affiliatelink.

Voor 3 verpakkingen van 15 stuks betaal je slechts €8,95

Winactie!

Sweepssweeps vakantiepakket

Ik mag 5 keer! het Sweeps vakantiepakket weggeven.

  • verfrissingsdoekjes,
  • doekjes voor het reinigen van de handen,
  • doekjes voor het reinigen van de telefoon,
  • doekjes voor het reinigen van de toilet.

Wat moet je hier voor doen?

  • Laat in een reactie hieronder weten waarom jouw deze doekjes zo handig lijken
  • Like de post op Facebook en/of deel deze post

Voor extra kans:

Volg MamaScrapelle op Facebook/Instagram/Twitter

p.s. Vergeet niet mee te doen met de Back to school winactie met Mynametags,

Disclaimer

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!