Het Superjuffie leesboek winnen en een tip voor de bioscoop

Superjuffie wordt vast de nieuwe favoriet van mijn dochter. Ze is dol op Mees Kees en Meester Kikker en nadat ze de film van Superjuffie heeft gezien wordt die vast toegevoegd aan haar favoriete films. Van de nieuwe film Superjuffie is ook een leesboek uitgebracht en op mijn blog kun jij het Superjuffie leesboek winnen! Kinepolis heeft ook een leuke winactie die ik graag tegelijk wil delen met jullie!

Superjuffie

Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is, verandert ze in Superjuffie!

Zodra Juf Josje een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht. Al snel ontdekken haar leerlingen haar gave, maar gelukkig beloven ze niets tegen meester Snor, de strenge directeur, te zeggen.

Superjuffie is nu verfilmd met Diewertje Dir als Superjuffie, Hassan Slaby als Hakim, Carly Wijs als Edna de directeur van de dierentuin en Harry Piekema als meester Snor! Vanaf 10 oktober is de film te zien in de bioscoop.

Het superjuffie leesboek

het superjuffie leesboek

Het superjuffie leesboek is maar liefst 144 pagina’s en is dus ook verfilmd.

het superjuffie leesboek

De klas werkt ook nog eens goed samen! Samen verzinnen ze allerlei uitvluchten wanneer juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak. Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin: de directeur is plotseling vertrokken en er wordt een tijger ontvoerd. Komt Superjuffies hulp op tijd?

Uniek aan dit voorleesboek is dat het making of-foto’s op de set bevat. Wat je al gelijk een beeld geeft bij het verhaal als je het voorleest. ( Of zelf leest).

Specificaties

Uitgeverij:    Van Holkema & Warendorf

Auteur:          Janneke Schotveld

ISBN:              9789000362899

Prijs:              Superjuffie is voor €10 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

Pagina’s:      144 pagina’s

Datum:          Verschenen in september 2018

Winactie bij Kinepolis Superjuffie

Superjuffie Kinepolis

Nog maar een paar dagen en dan is Superjuffie eindelijk te bewonderen in de bioscoop. Tijdens het Kids Weekend bij Kinepolis op 6 en 7 oktober kun je de film al eerder zien. Een gedeelte van de bioscoop staat dan helemaal in het teken van Superjuffie: er zijn spelletjes en kleurplaten in het thema van de film, er kan geknutseld en geschminkt worden, en elk kind krijgt een bekertje welkomstlimonade en een klein cadeautje (op=op).

Superjuffie-winactie
Kunnen jouw kinderen ook niet wachten op deze avontuurlijke familiefilm over een juf met speciale krachten? Check dan de unieke Superjuffie-winactie van Kinepolis waarbij je stoepkrijt voor de hele klas kunt winnen. In een speciale video op de Facebookpagina van Kinepolis roept hoofdrolspeelster Dieuwertje Dir iedereen op om mee te doen. Bekijk de video, geef in een reactie antwoord op Dieuwertjes vraag en duimen maar!

Meedoen met de winactie het superjuffie leesboek

Wil jij het superjuffie leesboek winnen doe dan snel mee met de winactie!

  • Laat hieronder weten voor wie en waarom je dit boek wilt winnen
  • Volg MamaScrapelle op Facebook en/of Instagram en/of Twitter
  • Delen en Liken op de verschillende Social Media is ook lief maar niet verplicht.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

15 Responses

  1. Ik had nog nooit van super juffie gehoord, maar mijn dochter van 7 wel en die wil heel heel graag naar de film, ze weet waarschijnlijk. Iet dat er een boek van is, dus hoe leuk is het als ik haar kan verassen met dit gave boek!

  2. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Lisanne, echt een lees monstertje. Die ga ik zeker een heel groot plezier doen met dit leuke boek

  3. Ik ben zelf leerkracht en doe graag mee om het boek voor te lezen en ook toe te voegen aan onze school bieb zodat er veel gebruik van gemaakt kan worden

  4. Ik win deze graag voor mijn dochter; ze heeft deze uitgezocht om van haar zakgeld te kopen en zal erg blij worden als ze haar geld in haar spaarpot kan houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.