Super Sand Assepoester kasteel van Goliath

Na jaren het supersand uit huis weten te weren ben ik toch overstag gegaan voor dochterlief. Tijdens de kerstborrel van Disney zag ze namelijk deze doos staan Super Sand Assepoester kasteel van Goliath en ze wilde het echt heel graag hebben! Ik wist alleen niet of ik zelf wel vrolijk zou worden van al dat zand in huis? 

Disney Prinsessen

We kijken tegenwoordig elke week een Disney film en vaak op spannende momenten kruipt ze tegen mij aan en zegt mama ik vind de film niet zo leuk meer. Met een aai over haar bol en een geruststellend: “Wacht maar schatje, het komt allemaal wel goed”, kijken we toch de film af.

En ik snap dat wel, in al die Disney films gaat er wel iemand dood, raakt er iemand kwijt, is er ruzie en ga zo maar door. Allemaal wijze levenslessen die kinderen uiteindelijk toch moeten leren. Gelukkig houdt Disney wel van happy endings en deze mama ook haha.

Assepoester heeft ze zelfs al 2 keer gekeken want zo’n magisch glazen muiltje dat heeft wel wat natuurlijk. Maar ook de andere Disney prinsessen als de kleine zeemeermin en Frozen zijn al meerdere keren bekeken. De volgende op de planning is Doornroosje.

Super Sand Assepoester kasteel

Supersand Assepoester Kasteel

Misschien moet ik wel even uitleggen waarom ik bang ben voor het Super Sand haha. Ik heb 1 keer super sand in huis gehad van woezel en pip. Toen was ze net 3 jaar en er belandde meer zand op de grond dan dat ze er echt mee speelde. Daarbij wilden de andere gastkindjes er ook mee spelen en het werd gewoon echt een smeerboel. Er verdween meer in de stofzuiger dan overbleef om mee te spelen en ik besloot dit nooit meer… maar blijkbaar ben ik niet zo consequent haha.

Supersand Assepoester Kasteel

Nu ze bijna 6 is en veel rustiger speelt besloot ik om toe te geven. Vooruit toch nog een keer Super Sand in huis..

Vlog Super Sand Assepoester kasteel

Zie hieronder wat we gemaakt hebben en wat we van het Super Sand Assepoester Kasteel vonden.

Waar te koop?

Het Supersand Assepoester Kasteel is te koop bij Bol ( momenteel helaas uitverkocht) voor €35 euro

Super leuk maar..

Mijn dochter houdt meer van Frozen… Mijn zoon houdt meer van auto’s.. Wat dacht je van:

Ik hou niet zo van Disney, kan het ook goedkoper, is er nog wat anders? Wat dacht je van:

Verzekerd van uren speelplezier. Ter inspiratie kun je altijd naar verschillende shows met zandsculpturen kijken. Wie weet word je zoon/dochter wel de nieuwe kampioen zandsculpturen maken later 🙂

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.