Op 15 maart in het Maaspodium: SSST! De voorstelling

SSST! De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek dat geschreven is door Chris Haughton. Het eerste gedeelte van de tour was een groot succes. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Op zondag 15 maart 2020 om 11.00 uur te zien in het Maaspodium in Rotterdam. Kom je ook?

SSST! De voorstelling

In SSST! De voorstelling van ROSE stories & Studio Figur sluipen twee jagers zachtjes door het bos… En dan… HOI! Hun kind is vrolijk aan het zwaaien naar een mooie rode vogel in de verte. SSST! STIL! De jagers willen de vogel vangen. Maar het kindje lijkt iets anders van plan te zijn.

In het bos

ssst! de voorstelling

In SSST! De voorstelling zit je tussen de bomen in het bos te kijken naar de avonturen van de jagers met hun kind. Je maakt een beleving mee waardoor je fantasie geprikkeld wordt. Door muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten. En dit alles geïnspireerd op het succesvolle prentenboek van Chris Haughtons: Ssst! We hebben een plan.

Studio Figur

Studio Figur is het jonge gezelschap van Pluck Venema en Noufri Bachdim. Deze laatste is de assistent regisseur van Noumi, zusje zeven. Ze nemen niet alleen kinderen, maar ook volwassenen mee in prachtige, beeldende voorstellingen. Dit met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek. Dus het belooft in het Nederlandse (jeugd)figurentheater een nieuw, poëtisch geluid te worden!

SSST! De voorstelling in het Maaspodium

ssst! de voorstelling

In het Maaspodium aan de St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam ben je van harte welkom om gerust wat eerder te komen, of na afloop van de voorstelling nog te blijven hangen! Ze maken het gezellig in het café, de foyer. Je hebt er de ruimte om onder het genot van een hapje en drankje bij te kletsen. En bij zomers weer gaan de grote glazen klapdeuren open en loop je zo het zonnige terras en grasveld op. Kinderen vermaken zich er altijd prima, is mijn ervaring.

Kom je ook naar SSST! De voorstelling? Reserveer dan gauw, voordat deze populaire voorstelling uitverkocht is.

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en in het dagelijks leven werk ik in de zorg. Sinds eind 2016 ben ik moeder van mijn zoontje. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik vaak samen met hem buiten te vinden. Bijvoorbeeld hardlopend naast mijn zoontje, want sinds deze zomer kan hij zonder zijwieltjes fietsen! In de avonduren maak ik, na het voorleesritueel bij mijn zoontje, graag tijd om te schrijven. Al een aantal jaar zit ik in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schrijf niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vind het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.