Fan van Marvel’s superhelden? Spider-Man: Far From Home komt naar Europa!

Speciaal voor alle superheldenfans organiseert Kinepolis de Hero Night. Naast de voorpremière van een heerlijke superheldenfilm, smul je van een gratis drankje en popcorn. Zittend in de heerlijk ruime stoelen zie je in Spider-Man: Far From Home wat er na Avengers: Endgame gebeurt. Dat wil je niet missen!

3 juli Hero Night bij Kinepolis

Ik ga 3 juli a.s. naar de première van de nieuwe spider-man film: Spider-man Far from home. Ik heb de trailer gezien, en die vond ik  gaaf. Dus ik ga er graag naartoe.  Ik verwacht dat Spider-man heel veel goede moves gaat doen. Het is cool dat hij spinnenwebben kan schieten en dat hij het gevoel heeft van een spin. Als ik de film heb gezien komt mijn review daarover op deze site te staan. Voor ik naar Spider-man ga, ga ik nog even naar Avangers Endgame. Ik heb gehoord dat je deze film ook moet hebben gezien om het verhaal beter te begrijpen. Dat vind ik geen probleem hoor. Jij kan ook een kaartje kopen voor de première tijdens de Hero Night bij Kinepolis. Dus doe dat vóór 3 juli!

Elias

Over Spider-Man: Far From Home

De trailer kijk je hier

Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Koop nu je tickets!

Gratis upgrade naar Laser ULTRA

Spider-Man: Far From Home

In de Kinepolis bioscopen met Laser ULTRA krijg je een gratis upgrade naar deze bioscooptechnologie. Daar beleef je Spider-Man: Far From Home ultra intens door de haarscherpe 4K laserprojectie en indrukwekkend Dolby Atmos geluid uit maar liefst 64 speakers!

Praktische info:

  • Wat: Hero Night: Spider-Man: Far From Home
  • Wanneer: woensdag 3 juli
  • Aanvangstijd(en): 19:30 uur
  • Start Film: 20:00 uur
  • Speelduur: nnb
  • Ticketprijs: € 12,50 excl. toeslagen
  • Te beleven in

3D: Groningen, Den Helder, Schagen, Hoofddorp, Enschede, Zoetermeer
Laser Ultra 3D: Den Bosch, Breda, Dordrecht, Jaarbeurs Utrecht, Almere

Facebook Comments

Elias

Mijn naam is Elias. Ik ben 11 jaar en hou van sporten, toneelspelen en creativiteit. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.
Elias