Sinterklaasbloghop 2019 met een Drollendraaiende eenhoorn van Playdoh

Het is weer tijd voor de sinterklaasbloghop 2019 waar we jaarlijks met flink een aantal bloggers aan mee doen. Dit jaar doen er maar liefst 29 bloggers aan mee en overal maak je kans op een prijs! Super leuk dat je MamaScrapelle komt ontdekken! Snuffel vooral lekker rond en doe natuurlijk mee met deze leuke winactie! De bloghop start om 9 uur op 17 november en je kan een week lang meedoen!

Sinterklaasbloghop 2019

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Waarschijnlijk ben je via Jodi van liefthuis waar je kans maakt op een Dino bamboe servies set van Liewood, naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2019 volbracht! Je gaat namelijk als een soort van stoomtrein langs alle stationnetjes en eindigt weer bij de eerste blog. Overal maak je dus kans op een prijs! Ik stuur je in ieder geval straks door naar Kim van Mamas-mind waar je kans maakt op Shoptegoed van Carnavalskleding.nl .

Dank je wel Amanda en Esmée voor het organiseren!

MamaScrapelle

De blog MamaScrapelle groeit elk jaar een stukje meer. Dit jaar is er een grote verandering gekomen daar ik de blog niet meer alleen draai. Ik heb een vast team aan gastbloggers die ook regelmatig blogs plaatsen. Daarnaast is het meer regel dan uitzondering dat er elke dag 2 in plaats van 1 inspirerende blog online komt voor mensen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Hierdoor hebben we ook wat nieuwe categoriëen gekregen. Zo zijn er nu ook veel recensies over boeken en speelgoed voor kinderen van 7 tot 12 jaar door de komst van Elias en Rosalie. Komen er nog steeds leuke boeken online voor peuters door Delicia. Kun je veel tips lezen over alles wat met huishouden, gezondheid en eten te maken heeft in de categorie van Lweethetwel. Hou je van geschiedenis en theater dan moet je zeker de blogs van Tanja niet missen. Houd je van reizen hou dan de blogs van Esther in de gaten.

Zelf schrijf ik vooral over (prenten)boeken, mijn carriereswitch als zij-instromer, van gastouder naar kleuterjuf! speelgoed en uitstapjes.

Regelmatig komen er leuke winacties online. Dus zeker de moeite waard om MamaScrapelle te blijven volgen. Wil je niks missen van de blogs, zit je niet actief op social media, schrijf je dan hier rechts in voor de nieuwsbrief. Of volg mij op de volgende kanalen:

Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter | YouTube

Drollendraaiende ijseenhoorn van Play-Doh

Je wilt natuurlijk weten wat je bij MamaScrapelle kunt winnen tijdens de sinterklaasbloghop 2019! Dat is de drollendraaiende ijseenhoorn van Play-Doh.

Maak kennis met eenhoorn Tootie, de hilarische Play-Doh-ijsmaker die niets liever doet dan gekke Play-Doh-ijsjes draaien en daar ook nog eens gekke geluidjes bij maakt.

De klei doe je zo’n beetje op nekhoogte in de eenhoorn Tootie ( aan de achterkant). Je zet de witte stamper erin en begint aan de haren van de Drollendraaiende eenhoorn te trekken.

Als de gekleurde Play Doh-ijsdrolletjes uit haar uhm je-weet-wel komen, maakt Tootie de Drollendraaiende ijseenhoorn lachgeluidjes en verandert zelfs haar gezichtsuitdrukking. Dat niet alleen, ze laat zelfs een echte scheet als het op is! Ja echt hilarisch, wij lagen in elk geval dubbel van het lachen.

Inhoud van de Drollendraaiende Eenhoorn

 • Grote pot 112 gram Play Doh Color Swirl klei
 • 2 potjes 56 gram Play Doh klei paars en blauw
 • 3 hoorntjes/ bakjes voor het ijs
 • plastic mes en een lepel
 • Een vormen kruisje voor verschillende drollen 😉

De drollendraaiende eenhoorn Tootie is een magisch grappig cadeau voor kinderen vanaf drie jaar, maar ze laat iedereen lachen! Ook mama’s die stiekem als dochterlief op school zit ook een mooi ijsje gaat maken om het grappige geluid nog een keer te horen.

Sinterklaasbloghop 2019 winactie

Namens Hasbro mag ik 1 Drollendraaiende ijseenhoorn ter waarde van €26,95 weggeven!

 • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
 • Like de foto van de winactie (delen wordt gewaardeerd)
 • Laat hieronder een reactie achter wat jouw kind leuk vind van eenhoorns!
 • Per reactie /like/ taggen/ delen op Facebook en Instagram krijg je een extra lootje!

Hop hop hop

Op naar de volgende blog met de sinterklaasbloghop 2019 ! Ik stuur je nu door naar Kim van Mamas-mind. Een enthousiaste mama’s die veel leuke tips geeft wat je zou moeten doen, eten, lezen en meer!

Veel plezier met hoppen en succes!!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

44 Responses

 1. Leuk zeg! Ben bij jou begonnen met hoppen en val gelijk met mijn neus in de boter (of klei, of drollen ?)
  Mijn beide kids zijn dol op unicorns, overal waar dit magische figuur op te vinden is en ze vinden het geweldig! Het helpt zelf met eten, want als we bijvoorbeeld stamppot spruiten maak en ik noem het eenhoorn-gras dan eten ze het op ??
  Ijsjes, drollen, eenhoorns, klei…..het zijn allemaal magische woorden hier dus ik maak graag een kans!

  • Super leuk voor m’n dochter…die heeft deze op haar verlanglijst staan….ziet de reclame dagelijks op tv hahah

 2. Ik loot heel graag mee voor Elin. Zij is gek van eenhoorn, en gek van klei. Vooral die kleurtjes (blauw, roze, geel, oranje) bij elkaar vindt ze mooi bij elkaar. En Joas vindt kleien ook heel leuk! Dus voor dubbel plezier.

 3. voor kleindochter lise het perfekte kado
  eenhoorns vind ze magisch mooi
  ook kleinzoon quinn geniet er al van
  de schoen staat klaar, verras hen maar met dit prachtige exemplaar

 4. Whaaaa. Die is tof! Deze eenhoorn vind ze vast te leuk door het klei. De andere gewone door de hoorn, magie en soms ook de kleurtjes.

 5. Wow wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor onze dochter. Zij is gek op kleien en vind dit vast geweldig!

 6. Onze kinderen vinden het magische van eenhoorns vooral zo leuk. Onze dochter is dol op paarden en een eenhoorn is natuurlijk ook een soort paard. Lekker kleurrijk, dat wel. Daarnaast zijn we een ‘regenboog’ gezin (met 2 mama’s) en een eenhoorn is daarvan toch een symbool. Kortom, we zijn allemaal dol op eenhoorns hier in huis.

 7. Ik doe graag mee voor allebei mijn kinderen. Mijn dochter vind unicorns gewoon mooi en mijn zoontje zegt dat de kleurtjes mooi zijn. Hier zouden ze dus echt goed samen kunnen spelen.

 8. Noa is dol op eenhoorns, ze wil er het liefst zelf 1 zijn. De mooie kleurtjes, vleugels en niet te vergeten die altijd mooie hoorn.
  Noa haar kamer is ook een en al eenhoorn haha! Hier zou ze wel echt heel erg blij mee zijn! Eenhoornpoep, hoe leuk!! ??

 9. Ik doe graag mee voor mijn dochter( ook voor mijn zoontjes hihi) die eenhoorns super leuk vind voraal die kleurtjes vinden ze geweldig en laat staan die klei top combinatie.

 10. Wat ontzettend leuk is deze Sinterklaas ? bloghop! Deze prijs ?‍♂️is ook niet mis om te winnen, daar zou?‍♂️❤ Bjorn vele leuke fijne uurtjes mee door kunnen brengen en veel plezier ?mee beleven met het kleien en de ?drollendraaiende ??ijseenhoorn. Ik doe er super graag voor mee! ???

 11. Ik heb mijn 7 jarige dochter de vraag gesteld wat zij nu zo leuk aan eenhoorn vindt.
  Haar antwoord: eenhoorns kunnen toveren. Dus dat spreekt haar blijkbaar het meeste aan. Ze kijkt ook heel erg graag naar de serie van Mia & me waar ook veel eenhoorns in voorkomen.

  Dat Play-doh set van die eenhoorn die drollen draait zal ze hilarisch vinden. Ze vinden kleien al vele jaren erg leuk dus dit zal zeker in de smaak vallen bij haar.

 12. Ze was al gek van paarden maar eenhoorns zijn toch net wat mooier en voor al de magie die ze uitstralen vindt mijn dochter geweldig!

  • Mijn dochtertje is fan van eenhoorns, ze vind ze erg mooi. De play-doh set zou een mooi cadeau zijn voor mijn zoontje Niek. Hij heeft de pizza-set op zijn verlanglijstje staan maar deze zal hij ook leuk vinden. Hij is zindelijk aan het worden, en drollen vindt hij heel erg interessant.

 13. Leuk setje! Mijn kind vind de hoorn van de eenhoorn, de mooie kleurtjes en de magie die eromheen hangt gewoon helemaal geweldig. Poep doet het ook altijd goed, een mooie kleuren poepende eenhoorn kan dus niet anders dan een succes worden!

 14. eenhoorns zijn zó lief!! En de vele mooie kleuren, dat is waarom ze gek op ze is. Ik doe graag mee met deze leuke actie!! ?

 15. Nou mijn dochter heeft laatst een eenhoorn feestje gegeven dus is inderdaad wel echt een eenhoorn fan; lekker kleurrijk en schattig en een beetje gek.

 16. Wat een gave set, kleien vinden ze hier altijd leuk en drollen maken van klei is natuurlijk helemaal gaaf!
  Mijn dochter heeft een grote eenhoornknuffel en pantoffels ervan. Mijn dochter vindt eenhoorns leuk omdat ze zo mooi zijn en vaak mooie kleuren hebbben!

  • Super leuk het hoppen! En deze winactie is wel heel leuk? voor ons dochtertje Ylva die weg is van Unicorns? ze vind het leuks om ze te tekenen? maar ze is ook gek op kleien dus dit vind ze vast erg leuk???

 17. De schitterende kleuren spreken mijn dochtertje zeker aan en de Play-doh set van die eenhoorn die drollen draait is natuurlijk super grappig

 18. Superleuk, mijn dochtertje is gek op kleien en eenhoorns, dus die combinatie is helemaal goed.
  Lieve groetjes,
  Kim

 19. Mijn kind kan zo fantastisch fantaseren zo mooi om te zien en te beleven, zo fijn die kleuren en zo mooi diertje?❤️?

 20. Hier in huis is het eenhoorn virus ook overgeslagen. Inmiddels hebben we een mama eenhoorn, een pippa eenhoorn en een babyeenhoorn en wee je gebeente als er een kwijt is voor het slapen gaan. Daarnaast is er een ENORME loiefde voor kleien (tegenover mijn intense haat, haha) dus deze set zou hier ontzettend welkom zijn!

 21. De magie die de eenhoorn met zich meebrengt, zo’n bijzonder kleurrijk paard met een prachtige hoorn, heel bijzonder ;)!!!

 22. Mijn dochter vind dat eenhoorns een regenboogstaart moeten hebben en deze vindt ze dan ook erg mooi, samen met het magische dat er rond hangt of ze nu wel of niet bestaan. En glitter! En de sierlijkheid er van spreekt haar ook erg aan ‘veel mooier dan een neushoorn hé mama en die heeft nochtans ook een hoorn’.

 23. Wat leuk weer de Sinterklaasbloghop.
  Doe altijd mee als er een bloghop is, zo gezellig.
  Ik zou heel graag meedoen voor de Drollendraaiende Eenhoorn, voor mijn kleindochter,
  Ik weet zeker dat ze hier enorm blij mee zou zijn.
  Zij heeft iets met eenhoorns, Ze heeft een dekbed , een onesie en een paar knuffels van de eenhoorn.
  En ze speelt ook graag met klei. Ik heb altijd wel een paar potjes van Playdoh in huis.
  Ik heb geen Facebook en Instagram . (Om privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin. Hoop ondanks dat mee te mogen doen.
  Fijne Sinterklaas !! En nu hop ik weer door naar mama’s mind (what’s on mama’s mind).

 24. jaa leuk  ik volg op FB, pagina en bericht hebben een  duim omhoog  ik tag Erika Panjer-Luit en Jennylee Hoogeveen voor deze leuke actie  en doe graag mee voor onze dochter, die net het tekenen/knutselen enz. aan het ontdekken is en gek is op ”paardjes” / en alles wat ze van eenhoorns ziet met vrolijke kleuren in de winkel wil ze meenemen.

 25. Oh wat gaaf! Mn meisje heeft deze hoog op der verlanglijstje staan. Na de sint is ze ook nog eens jarig en ze is net een trotse grote zus geworden, dit zou wel een hele gave verrassing zijn? net als ieder meisje is ze dol op unicorns want die hebben zulke mooie kleuren papa ?☺️

 26. Wat leuk??? Jayenna vind kleien en eenhoorns echt GEWELDIG ??? de vind de mooie hoorn van de eenhoorn toch wel heel magisch ? wat zou dit een leuk verjaardagskadootje zijn ?

 27. Wat leuk!! Het leukste aan eenhoorns vind mijn meisje dat ze altijd zo mooi zijn met hun vrolijke kleurtjes en vaak glitterende hoorn! ?
  Een eenhoorn die scheetjes laat is natuurlijk helemaal hilarisch! ??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.