Sinterklaasbloghop 2019 met een Drollendraaiende eenhoorn van Playdoh

Het is weer tijd voor de sinterklaasbloghop 2019 waar we jaarlijks met flink een aantal bloggers aan mee doen. Dit jaar doen er maar liefst 29 bloggers aan mee en overal maak je kans op een prijs! Super leuk dat je MamaScrapelle komt ontdekken! Snuffel vooral lekker rond en doe natuurlijk mee met deze leuke winactie! De bloghop start om 9 uur op 17 november en je kan een week lang meedoen!

Sinterklaasbloghop 2019

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Waarschijnlijk ben je via Jodi van liefthuis waar je kans maakt op een Dino bamboe servies set van Liewood, naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2019 volbracht! Je gaat namelijk als een soort van stoomtrein langs alle stationnetjes en eindigt weer bij de eerste blog. Overal maak je dus kans op een prijs! Ik stuur je in ieder geval straks door naar Kim van Mamas-mind waar je kans maakt op Shoptegoed van Carnavalskleding.nl .

Dank je wel Amanda en Esmée voor het organiseren!

MamaScrapelle

De blog MamaScrapelle groeit elk jaar een stukje meer. Dit jaar is er een grote verandering gekomen daar ik de blog niet meer alleen draai. Ik heb een vast team aan gastbloggers die ook regelmatig blogs plaatsen. Daarnaast is het meer regel dan uitzondering dat er elke dag 2 in plaats van 1 inspirerende blog online komt voor mensen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Hierdoor hebben we ook wat nieuwe categoriëen gekregen. Zo zijn er nu ook veel recensies over boeken en speelgoed voor kinderen van 7 tot 12 jaar door de komst van Elias en Rosalie. Komen er nog steeds leuke boeken online voor peuters door Delicia. Kun je veel tips lezen over alles wat met huishouden, gezondheid en eten te maken heeft in de categorie van Lweethetwel. Hou je van geschiedenis en theater dan moet je zeker de blogs van Tanja niet missen. Houd je van reizen hou dan de blogs van Esther in de gaten.

Zelf schrijf ik vooral over (prenten)boeken, mijn carriereswitch als zij-instromer, van gastouder naar kleuterjuf! speelgoed en uitstapjes.

Regelmatig komen er leuke winacties online. Dus zeker de moeite waard om MamaScrapelle te blijven volgen. Wil je niks missen van de blogs, zit je niet actief op social media, schrijf je dan hier rechts in voor de nieuwsbrief. Of volg mij op de volgende kanalen:

Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter | YouTube

Drollendraaiende ijseenhoorn van Play-Doh

Je wilt natuurlijk weten wat je bij MamaScrapelle kunt winnen tijdens de sinterklaasbloghop 2019! Dat is de drollendraaiende ijseenhoorn van Play-Doh.

Maak kennis met eenhoorn Tootie, de hilarische Play-Doh-ijsmaker die niets liever doet dan gekke Play-Doh-ijsjes draaien en daar ook nog eens gekke geluidjes bij maakt.

De klei doe je zo’n beetje op nekhoogte in de eenhoorn Tootie ( aan de achterkant). Je zet de witte stamper erin en begint aan de haren van de Drollendraaiende eenhoorn te trekken.

Als de gekleurde Play Doh-ijsdrolletjes uit haar uhm je-weet-wel komen, maakt Tootie de Drollendraaiende ijseenhoorn lachgeluidjes en verandert zelfs haar gezichtsuitdrukking. Dat niet alleen, ze laat zelfs een echte scheet als het op is! Ja echt hilarisch, wij lagen in elk geval dubbel van het lachen.

Inhoud van de Drollendraaiende Eenhoorn

  • Grote pot 112 gram Play Doh Color Swirl klei
  • 2 potjes 56 gram Play Doh klei paars en blauw
  • 3 hoorntjes/ bakjes voor het ijs
  • plastic mes en een lepel
  • Een vormen kruisje voor verschillende drollen 😉

De drollendraaiende eenhoorn Tootie is een magisch grappig cadeau voor kinderen vanaf drie jaar, maar ze laat iedereen lachen! Ook mama’s die stiekem als dochterlief op school zit ook een mooi ijsje gaat maken om het grappige geluid nog een keer te horen.

Sinterklaasbloghop 2019 winactie

Namens Hasbro mag ik 1 Drollendraaiende ijseenhoorn ter waarde van €26,95 weggeven!

  • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook
  • Like de foto van de winactie (delen wordt gewaardeerd)
  • Laat hieronder een reactie achter wat jouw kind leuk vind van eenhoorns!
  • Per reactie /like/ taggen/ delen op Facebook en Instagram krijg je een extra lootje!

Hop hop hop

Op naar de volgende blog met de sinterklaasbloghop 2019 ! Ik stuur je nu door naar Kim van Mamas-mind. Een enthousiaste mama’s die veel leuke tips geeft wat je zou moeten doen, eten, lezen en meer!

Veel plezier met hoppen en succes!!

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!