Sinterklaas inkopen bij de Action en een beetje Kerst

Op een facebookgroep voor gastouders zag ik dat bij de Action strijkkralen sets te koop waren van Sinterklaas. Ja die wilde ik ook hebben dus ik Sinterklaas inkopen bij de Action en kwam met een heeeeel klein beetje meer thuis… oeps

Sinterklaas inkopen bij de Action

Terwijl dochterlief en manlief in de auto aan het wachten waren omdat mama een snel de Action in wilde voor wat laatste inkopen liep ik naar binnen en pakte een mandje. Dat was natuurlijk mijn eerste fout. Ik had gewoon alleen de strijkkralen moeten pakken. Maar ja alleen al bij dat rek zag ik weer allemaal nieuwe dingen liggen.

sinterklaas inkopen action

Dus naast 4 pakjes strijkkralen ( 2 versies ) nam ik ook nog 3 pietenmutsen mee. 2 zakjes met muntgeld voor in de schoenen, een kleurboek en slingers van vlaggen. Om de woonkamer extra feestelijk te versieren natuurlijk! raamstickers sinterklaas raamstickers sinterklaas

Ook nam ik nog 2 verpakking mee met raamstickers. Die doen het altijd erg goed hier niet alleen voor de kinderen binnen, maar ook voor de vele kinderen buiten. Wij wonen namelijk aan een straat waar meerdere malen per dag schoolkinderen voorbij komen die gaan gymmen op een andere locatie en ook kleinere kindjes staan vaak even naar ons raam te kijken wat er allemaal te zien is. Natuurlijk gingen er ook wat stickers op de ramen aan de tuinkant.

Kerstinkopen bij de Action

Sja en wie nu las een heel klein beetje voor de kerst.. ja dat was natuurlijk sarcastisch, want crea Ellen zag weer van alles liggen!! oeps..

sinterklaas inkopen action sinterklaas inkopen action

2 blokken met kleurplaten voor de kerst. Leuk in kerstbal en kerstklok vorm. Ideaal want er wordt de laatste tijd wat af gekleurd en zo hoeft de printer niet zo hard te werken.

Ook nam ik verschillende verpakkingen mee met mosaic zowel glimsteentjes als foam. Vooral dochterlief vind dit nu geweldig om te doen en het is goed voor de fijne motoriek. sinterklaas inkopen action

Aan de wat grovere fijne motoriek heb ik ook gedacht. ik nam meerdere grote stempels mee van foam, om lekker mee aan de slag te gaan deze winter.

sinterklaas inkopen action

Zelf moet ik ook even aan de slag. Ik zag deze kerststal vingerpoppen liggen. Leuk om het kerstverhaal mee te vertellen!

Ook weer een houten ornament voor in het raam om mee te spelen.

sinterklaas inkopen action

Daarnaast nog wat Frozen raamstickers voor op dochterlief haar kamer en een voorleesboek van tip de muis.

sinterklaas inkopen action

Als laatste nam ik nog 2 verkleedpakken mee voor de kerst. Kinderen zijn hier dol op verkleden.

Sja en zo kwam het dus dat ik van strijkkralen een mandje vol had met leuke spullen voor de kinderen. Maar nu stop ik ECHT met sinterklaas inkopen doen en ook voor de kerst heb ik meer dan genoeg liggen.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

  1. Herkenbaar, wij hebben thuis nog genoeg over van vorig jaar qau decoratie. Je wordt er soms erg hebberig van als je bij de action rond loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.