Shoplog Xenos herfst

Als er een nieuw seizoen is ga ik standaard even naar de Xenos. Je kunt hier voor een heel betaalbare prijs leuke decoratie vinden om je huis in een leuke sfeer te krijgen voor het seizoen. Elk jaar koop ik wel wat bij omdat er soms het een en ander sneuvelt of omdat ik gewoon weer wat nieuws wil of iets veel leukers zie. Ik kom in elk geval nooit met een leeg mandje de Xenos weer uit.

Omdat het herfst is, werd het tijd om aan de slag te gaan om het zomerse te verruilen voor mooie herfstdingen. Ook weer leerzaam voor de kindjes om nieuwe woorden te leren. Xenos heeft sinds kort ook een goede webwinkel, maar ik vind het altijd fijner om de producten in het echt te zien. Ik ging dus gezellig met dochterlief en mijn moeder op stap.

xenos herfst  

Dit kussentje van dit schattige hertje kon ik niet laten liggen. Hij is heerlijk zacht en het lijkt net of het hertje je echt aankijkt. De kinderen vinden hem geweldig en knuffelen het hertje vaak even. 

Vensterbank

xenos herfstxenos herfst

Wij wonen in een schoolrijke buurt en een paar keer per week gaat de ene basisschool bij de andere basisschool gymmen en lopen er veel kinderen langs ons raam. Die staan standaard naar binnen te kijken wat er in de vensterbank staat, ook kleine kindjes die met papa/mama aan het wandelen zijn staan vaak te wijzen en te roepen. Zo leuk om te zien.

Voor de herfst heb ik deze leuke vilten figuren gekocht van een paddenstoel, vogel, egel en kabouterhuisje en een echte prikegel. Ook een mooi houten blad die ook leuk als dienblad kan dienen of waar je een mooi herfststuk op kan maken. Ik heb er een kleine neppe pompoen op gelegd.  

In het raam

xenos herfstxenos herfstuil xenos

Ik zag deze prachtige grote houten uil en kon hem niet laten liggen. Ook erg leuk om te versieren met de kinderen zeker als ze wat ouder zijn. Voor nu vond ik het zonde dus heb hem zo opgehangen met deze leuke lange slingers van uiltjes en vogeltjes. Het ziet er zo schattig en vrolijk uit. 

Lamp eettafel

xenos herfst

Ik zit heel veel met de kinderen aan tafel om te knutselen, fruit en brood eten en boekjes voorlezen en heb 2 herfstslingers erom heen gewikkeld. Een vilten eikeltje, vogeltje en twee uiltjes hangen er aan. Ik hoor steeds aan tafel: Uil! Ogel! Uil! Ekkel!

Kom jij weleens met een leeg mandje de Xenos uit?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.